Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kumite
aktív tag
válasz
HardSanyeee #75 üzenetére
Nem értem félre, tudom nagyon jól, hogy úgy működik. De ha valaki telefont ÉS korlátlan legális zene letöltést akar magának, barátnőjének, gyerekének, kutyájának, akkor SE + PN az egyetlen lehetősége jelenleg. Ha pedig a CWM itt is beindul, akkor sokkal olcsóbban jön majd ki ezzel a telefonnal.
-
Kumite
aktív tag
válasz
skylinelaca #59 üzenetére
Akkor felreertettelek, sry. Azt hittem, hogy Te is azt mondod, hogy nem minosegiek az E-sek.
Nekem is E66 van 1 eve, szep allapotban, leszamitva a kijelzot, mert az a korahoz kepest tul karcos, pedig farmerzsebben van mindig es nem is teszek melle sem kulcsot, sem mast. -
Kumite
aktív tag
válasz
skylinelaca #57 üzenetére
Szerintem E, mint Enterprise, nem pedig E, mint Elegant, Extraordinary, Exclusive stb. A megjelenese, tartalma es szolgaltatasai miatt nem egy 12 eves Szia Kittinek valo. Gondolom ok nem nagyon akarnak QuickOfficet, Zipet, Encryptiont stb, mig egy uzleti igenyekkel rendelkezo vasarlo meg nem akar piros szinu dedikalt mp3 gombokat.
Anyaghasznalatra nekem tetszett, amikor egyszer kezbefogtam, de igy volt ezzel az MA teszt iro is szerintem:
A Nokia E52 méltó utódja a híres E51-nek. Javította annak legnagyobb hibáit (kis kijelző és apró kezelőszervek) úgy, hogy megtartotta annak összes erényét, többek között a szépséget is, amire véleményem szerint rá is tett pár lapáttal, gyönyörűre és minőségire sikerült.
Lehet, sot inkabb biztos, hogy elteroek a minosegrol alkotott velemenyek... -
Kumite
aktív tag
Ha elne a CWM, akkor is ugyanennyibe kerulne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kis tudású zenei Nokia gagyi műanyag dobozban, szolgáltatáskínálatához képest horrorisztikus áron.
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest