Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lesbessino
csendes tag
Heló!
Az lenne a problémám,hogy az X3 nak a kijelzője fehér..és nem mutat képet csak a fehérség de a gombjai világítanak és a kijelző is csak nem mutat semmi csak a nagy vak fehérség..lehet ezt házilag orvosolni vagy kijelző cserés? szalag kábel probléma? -
Sz.Gergő
csendes tag
Márc. 26-án le lett adva a rendelés a T-nél a telóra. Ápr. 20-án közölték, hogy úgy nem teljesítik. Ápr.21-én újra leadtuk a rendelést, és még most is szaroznak vele
-
Sz.Gergő
csendes tag
Vmelyik nap én is kézbe vettem egyet. Az anyaghasználat nekem nem vészes, volt már rosszabb telóm is. Sajnos bekapcsolva nem nézhettem meg, így a kijelzőjét még nem láttam.
A teszt ellenére valószínűleg meg fogom venni. -
V.Zoltán112
tag
válasz
littlelion21 #171 üzenetére
Én is megtapiztam tegnap.. a kijelző nem olyan vészes, nincs elfehéredés.
-
vinistv
tag
Ennek a szériának azonban van egy sokkal jobb készüléke, az X6, bár a kezelhetetlen menü és a felesleges opciók nagy részét ott is megtartották. Nem kellene ennyire gyors egymásutánban dobálni kifelé a telókat, inkább a 'kevesebb de minőségibb' koncepcióra kellene törekedni.
-
vinistv
tag
Heló mindenkinek. A napokban volt szerencsém (bár ne lett volna) találkozni a telóval. Ez a készülék egy nagy rakás ****. És akkor még finoman és visszafogottan fogalmaztam. Egyébként a tesztje is tökéletesen rávilágít az igencsak súlyos hibákra. Ez nem hogy telefonnak, viccnek is kevés. Ráadásul zenehallgatásra tervezve, hát gratulálok.
-
Vadúz
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás #8 üzenetére
Helo csizmás az Xszeria annyit jelent h Xpress music
üdv:Vadúz -
Vadúz
csendes tag
Heló mindenk!
Szerintem hülyeség hogy az x3 telefonnak kevés!
Nagyon jó teefon!megbízható,nagyon szép kialakítésa van.
Kamerája kiváló!Nagyon szép képet csinál!Azok után h annyira lenézték én megvettem és mondhatom h 1 nagyon jó készülék!Én kevesellem az árát,szerintem többé is el tudnák adni!Én meg vok elégedve minden tulajdonságával!!!! -
V.Zoltán112
tag
Annyit szerentnék hozzáfűzni, hogy 50.000-ért ha működne a CWM elég jó lenne.
-
tjb007
nagyúr
válasz
V.Zoltán112 #156 üzenetére
Nincs
-
V.Zoltán112
tag
hali, mától van a t-mobilnál 35 ezerért.. nem tom, a t-s változatba benne van a CWM?
-
madstunt
addikt
érdemes elolvasni a gsmararena-s tesztet mert sokat javul a "leányzó fekvése"... ez a teszt elég felületes itt mobilarénán
-
madstunt
addikt
lötyögést lehet lassan kötő ragasztóval oldják meg a samunál
Mellesleg nekem az 5300-m és az 5610-em is lötyögött picit de legalább könnyen és biztosan járt(szereltem is őket szét és két szememmel láttam hogy jó kiss kontrukciók) valószínűleg az X3 sem különb legalábbis ez jött le az élőbeni fogdosás után ,barátnőm d900át meg képtelen voltam könnyed mozdulattal kinyitni pedig nem nyomta tele technokollal...
simán bevállalható a lötyögés egy bizonyos mértékig -
Teszla_
senior tag
Barátmőmnek több, mint 2 éve van egy 6111-ese, aminek rosszabb az anyaghasználata, mint az X3-nak, és mégis tökéletes műszaki állapotú. A csúszkája is olyan, mint újkorában. Semmi sem gátolja a használhatóságot. Viszont samsung d900(i)-ből rengeteget láttam, amit már tépni kellett, hogy szét lehessen csúsztatni. És a samu felsőbb kategóriában indult, mint a 6111.
De ezt csak úgy megemlítettem.
Szerintem nem lesz semmi gond a használhatósággal, mert nem egy 5-10k-s kinyithatós teló, ami 1 év után lötyög, mint a csapóajtó.
Nem védeni akarom a típust, csak (hozzád hasonlóan) láttam élőben, és nekem nem volt olyan szörnyű. -
rep3at
őstag
Amint felveszi egyik szolgáltató a kínálatába ebből is tömegtelefon lesz, mint az 5310ből anno.
-
Teszla_
senior tag
Én tegnap fogdostam meg a MM-ban egyet, és szerintem egyáltalán nem rossz az anyaghasználat. Láttam már sokkal, de sokkal rosszabbat is. Nekem nagyon egyben lévőnek tűnt az egész telefon. Stabil volt, pont belesimult e kezembe, és lötyögés se nagyon volt a csuszkájánál.
És a kijelzője se volt olyan szar, mint a tesztben lévőé. Tény, hogy ha felülről néztem, akkor "elfehéredett" egy kicsit, de a többi irányból szvsz egész korrekt képe volt.
Lehet, hogy többféle gyárból is pakolnak bele kijelzőt? -
madstunt
addikt
arra gondoltam hogy amelyek áttörést hordoztak magukban valam,ilyen szempontból és ezért emlékezetesek. Az persze természetes hogy a tömegtelefonok azok nem a 100+ ezres kategóriából kerülnek ki legtöbbször
Adam86: itt szegeden nem nokia hanem 1 éves eu garival 35ért is van például
-
JanFe
aktív tag
Koszi a tesztet.
-
Adam86
tag
A teszttől függetlenül én elgondolkodok a telefon megvételén.
Számomra adatkommunikáció hiánya annyira nem fontos, meg hát ott lesz az X6. Abba lesz minden földi jó, fizesse is meg aki akarja.
Tény, hogy olyan 60ért már kapni olyan E/N szériás nokiát amibe minden megvan, így számomra ezekkel lesz nagy harc, hogy melyik legyen az új telefonom. -
Teszla_
senior tag
Samsung e-250, s5230, lg kp500.
Ezek is alsó és középkategóríásak.
Az X3, ha nem lesz erős reklám mögötte, és nem veszi fel mindhárom szolgáltató a kínálatába, akkor (itthon) nem lesz túl sikeres szerintem. -
cLeanLess
tag
válasz
madstunt #131 üzenetére
'nagyok' ez relatív.
Attól is függ ,hogy hogy érti, persze nem lesz akkora durranás mint a hd2 vagy az iphone, de ki várta ,hogy az legyen.Más felöl lehet olyan értelemben is nagy durranás, mint a 6300. Sokat adtak el belőle,jó,tömegtelefon. Ő is bekerült a nagyok közé csak más értelemben....
-
Progép
csendes tag
válasz
DeltaPower #49 üzenetére
Tökéletes.
-
GALARDO
addikt
Hát nem is tudom kicsi jobban is megcsinálhatták volna.
-
bambano
titán
azt hittem. láthatok egy böszme nagy nem ajánlott pecsétet
-
Teszla_
senior tag
Mekkora riadalom lett itt a híváskezelő gomb miatt.
A k800-amon meg csak egy vízszintes vonal mindkettő. Akkor az most felfelé, vagy lefelé áll? -
rudymester
senior tag
Annyit hozzátennék a cikkhez, hogy hivatalosan is kapható a készülék. Az MM üzletekben kb 1 hete megvásárolható (páran már meg is vették).
Szerintem ez pofás kis készülék. Persze, nem tökéletes, de ez a kezdő ár tűrhető és pár hónap múlva, 30k környékén egy vállalható készülék lesz. -
Teszla_
senior tag
válasz
HardSanyeee #112 üzenetére
Én opera minit használok, ami szerencsére tud a háttérben tölteni. Más kérdés, hogy hiába tud egyszerre 8 feladatot futtatni a k800-am, mégis van, hogy 2 feladatnál már néha hosszú mp-ekre elgondolkodik.
Nem tudom, az X3-ban milyen vas van, de nála se elképzelhetetlen, hogy akadnának gondok, ha letöltés közben mást is szeretne csinálni a tulaj.Amúgy én jól meg vagyok a 128kbps-os zenékkel, ritkán konvertálok ennél nagyobbra
domino007: szerintem semmi gondja a híváskezelő billentyűnek. Olyan, amilyennek lennie kell.
-
domi007
őstag
Csak nekem tunt fel, hogy a hivas felvevo ikon rosszul lett rajzolva? Lefele nez a kagylo
-
Geller72
veterán
32 óra zene, mi?..Na B+. ez is egy újabb szar. Egy nagy rakás szar, mint általában a mostani nokiák szinte mind. 6600 slide. kaliberre majdnem u. ez. Üzemidő:
2 nap, de úgy, hogy az inkább másfél, ebben van cca 4 óra zenehallgatás a buszon oda- vissza a két napban, de a második nap hazafele kinyiffan. A teló két hónapos, az első naptól ilyen szar. Napi szinten ezzel a telóval összesen nem beszélek 20 percet, tehát mibe merülne le? Nincs rajta egy ilyen telefonon hívásszűrés!!!!! 2010 küszöbén. Nem lehet egy kibaszott listát definiálni a hívások terén, amire le lehetne korlátozni arra az esetre, ha nem kívánom, hogy a listán kívül más is zaklasson. A büdös életben többet nem veszek ilyen szart. Ez volt az utolsó esélye. (Egyébként 8 évig foglalkoztam GSM-el, nem vagyok sík a témához). Mert oké, próbáljon meg eladni egy ilyen gagyi szart. Na de ne ennyiért B+.
Abszurd. -
korpicschess
veterán
válasz
Aftereffect #47 üzenetére
A 6280-nak amúgy, (ami 4 éves modell) ugyanúgy 2,2"-os qvga kijelzője volt és távolról se ismerte a teszben említett hibákat.
Látod. Ezért a negatív hozzáállás.
-
rep3at
őstag
Ha tényleg ilyen rossz a kijelző akkor nagyon nem kéne. Többet vártam..
-
HardSanyeee
őstag
Szerintem ennek magától értetődőnek kéne lennie, hogy fut a háttérben de hát aztán ki tudja...
4 mega kicsit kevés szerintem egy számnak, egy nagyon rövid (3 perces) szám 192-es minőségben kicsivel több mint 4 mega, szóval nyugodtan számolhatunk 5-6 megát is. Ha van jobb minőség akkor többet is.
Persze lehet, hogy csak én indulok ki a 6-8 perces 10-20 megás zeneszámaimból -
cLeanLess
tag
válasz
Napfénysüti #110 üzenetére
Azt akartam még kérdezni, hogy a cikk elején az
nokia gagyi, műanyag dobozban vagy nokia, gagyi műanyag dobozban?Amúgy szánalmas telefon, bár külsőre elsőre elég impozánsnak tűnt, de na, jól áll neki a távolság.
-
Napfénysüti
nagyúr
EDGE egy CWM telóba.
Kár érte azt hittem jobb készülék lesz. -
Teszla_
senior tag
Egy 4 megás zeneszám letöltése edge-el (ha az végig full sebességgel megy) ~3 perc. Ha tud menni háttérben a letöltés, akkor még elmegy, de ha nem megy háttérben, akkor cumi.
De mivel pl vodánál nincs edge, ott az égvilágon semmi értelme nem lesz a dolognak.
Ha meg valaki 3g/hsdpa mellett akar majd zenét töltögetni, akkor készítsen maga mellé egy konnektort, mert szerintem 2-3-4 óránál tovább nem fogja bírni a telók akksija egyhuzamban.Ez csak úgy eszembe jutott
-
dussy
őstag
Kapott a telefon rendesen hideget... Magasabb áru és tudású telefonok is kapnak kritikán aluli anyagokat-sajnos. Szégyen ilyen dolgokat hosszú idő alatt felfuttatott márkanévvel ellátni...
-
aram01
nagyúr
elég szutyok lett
-
Kumite
aktív tag
válasz
HardSanyeee #75 üzenetére
Nem értem félre, tudom nagyon jól, hogy úgy működik. De ha valaki telefont ÉS korlátlan legális zene letöltést akar magának, barátnőjének, gyerekének, kutyájának, akkor SE + PN az egyetlen lehetősége jelenleg. Ha pedig a CWM itt is beindul, akkor sokkal olcsóbban jön majd ki ezzel a telefonnal.
-
GGGBR
tag
több infó[link]
-
klambi
addikt
ez a tégla kinézet....
-
Ricardo
titán
Ezt én érem de nem véletlenül van a telefonhoz a szolgáltatás, ráadásul az ára kötelzően van a készülék árában.ez olyan mint kiadni egy telefont ami pc játékokat futtani képes 128X128-as kijelzővel, ezért drágán adni, és utána közölni hogy a pc-n is játszhatsz a játékokkal amit a telefonhoz adtak. ez sarkítva van, de remélem érthető a példa.
-
madstunt
addikt
próbáltál már utánnanézni a CWMnek? A nokia music programmal ugyanúgy letöltheted a számokat. ld mint az Itunesnál. Ott már a számítógéped netelérése határozza meg azt hogy milyen gyorsan töltöd le, de ezt már lejjebb is írtam...
attisx
-
androcles
tag
Végre! Örülök, h. a NOKIA is tudja ismét ezt a fixen 3.2 megát, kezetfoghatnak a SE-al, egyforma fos telefonokat is tudnak gyártani. Egyszerűen fel nem foghatom, h. több mint 40 ezerért
mit akarnak ezzel a kupaccal? A felsőkategóriás zenetelefonokon kívül ugyanazt adják (vagy még azt se) mint évekkel ezelőtt.
-
Magimano
aktív tag
válasz
Quasi_modo #90 üzenetére
igen
-
-
Roxy88
csendes tag
Hát most őszintén csalódtam a nokiában láttam élőben azthittem, hogy jó de a teszt nagyon lehúzta
-
-
attisx
addikt
Nem hinném, hogy a Photo Hall-ban kamionról leesett példányokat árulnának.
-
herda
csendes tag
válasz
Quasi_modo #79 üzenetére
Kapható már itthon is hidd el..
-
herda
csendes tag
ennyiért ennyit tud a Nokia,majd az x6 hororért
ja és elvileg jövőre lesz zenetámogatás is... -
Teszla_
senior tag
A Photo Hall-ban 39900ft-ért. Akkor most ahhoz sincs cwm? Mert mintha a cikkben az lett volna, hogy cwm nélkül még csak csak külföldről jött példányokat lehet kapni. Vagy valamit félreértettem?
-
coyote55
őstag
EDGE hálózaton sem leányálom zenéket letöltögetni, na de GPRS -en?
A Vodafone nem rendelkezik EDGE átvitellel, csak GPRS, vagy 3G van...
Vodafone ügyfeleknek ez a telefon mindenképpen bukta! -
Ricardo
titán
válasz
--Nozbert-- #69 üzenetére
+ gyengécske akku, rossz kijelző. Nem az újdonság hiányáról van szó, hanem arról hogy nem üti meg a szintet.
-
_Voyage_
aktív tag
Fehér N97-em van, szoftver szar, lassú, bugos, fagy. A telefon nyikorog, lötyög a fedlap, hátlap nem tart már rendesen, qwerty billzet gombjai sok használat után besüllyednek, nyomáspontjuk elvész, háttérvilágítás gyengül.
Széleiről, gombjairól pereg a festék lefele, pedig tokban tartom az övemen, nem kulcssal együtt dobálom...X3 szerintem jó lett anyagaitól eltekintve, CWM nélkül 10-el kevesebbért.
-
Bling95
őstag
válasz
--Nozbert-- #69 üzenetére
nem az baj hogy nem hoz ujdonságot, hanem hogy szarul van összerakva és tudásához képest drága
-
--Nozbert--
aktív tag
Eléggé le lett húzva a készülék,de azért annyira nem rossz ez.
Azért,mert egy telefon nem hoz újdonságot,rögtön szar lesz..?(Oké,összeszerelés tényleg gáz.)
-
Typhoon47
senior tag
majd cwm-el esetleg. bár ezen már nem lehet nagyon javítani...
-
Ricardo
titán
Gyenge kijelző, rossz anyaghasználat, hézagos illesztések, 2 napos akku (ami egy zenefon esetében nagyon sovány). Ez még korlátlan zeneletöltéssel sem ér meg ennyit. Ha pedig hozzávesszük hogy a fő ütőkártyája a már említett korlátlan letöltés, akkor az eddig felhozott gyengeséget koronázza meg hogy max EDGE áll rendelkezésre .
A Nokia ezt komolyan gondoltaszerk:
"A gyártó az N és E szériákat kivéve nélkülözi a következetességet a készülékek elnevezésénél, az ezresek között úgy ugrál, mint az egyszer budapesti gyalogos egy kutyák által gyakran látogatott mellékutcában,"Ez tetszett.
-
-
madstunt
addikt
pont ma volt egy a kezeim közt. nekem tetszett bár ennyiért ott van a nagytestvére is,az 5610 ami szvsz az egyik legjobb zeneteló ami a kezeim közt járt eddig. Ha lenne CWM itt is akkor megérné a teló de így nem
-
Coyote2000
őstag
a gyártó nem fektetett hangsúlyt a social-networking szolgáltatások gyárilag elérhetővé tevése érdekébe.
angolbol forditottad, vagy mi ez a kifacsart nyelvtani szerkezet?
-
-Maci-
addikt
válasz
skylinelaca #59 üzenetére
Én hosszú távon használom, 2 hónapja! Hidd el, gagyi! Bár az enyémnél a tipikus problámák nem jelentkeztek (még), azért bőven az alatt van, amit az ember várna!
A hátlap valami hihetetlenül vékony fém (Szó szerint papír vékony), a többi alkatrész 100% hajszál vékony műanyag! Az egész "telefon" akksi nélkül kb 10 gramm lehet! Szerintem ha beolvasztanánk, nem jönne ki az anyagból egy 3310-es hátlap és ezt komolyan mondom! Ennek megfelelően nyiszeg-nyöszög, nyeklik nyaklik. Olyan érzés kézbe fogni, mint egy kifújt tojást! Komolyan! Ráadásul a trágya anyagminőséghez fos összeszerelési minőség is tartozik! Mert hogy nem elég, hogy az előlap 0.00001mm "vastag" műanyag, még a pattintó fülek sem fogják (ez mindegyiknél így van)! Viszont úgy voltak vele, hogy ha már a fülek nem fogják, csavart sem tesznek bele...Így ezt a szart 2 dbkb M1-es csavar fogja középen a 0.00001mm "vastag" műanyag váz egy-egy 0.2 mikron vastag fülecskéjéhez....
Botrány, gyalázat! Pillantragasztóval kellett megmankóznom...
Mások ugyan erre panaszkodnak!(Bocs az offért)
-
ALI_G
veterán
A dizájn nekem tetszik, EDGE vicces comes with music-cal
-
Kumite
aktív tag
válasz
skylinelaca #59 üzenetére
Akkor felreertettelek, sry. Azt hittem, hogy Te is azt mondod, hogy nem minosegiek az E-sek.
Nekem is E66 van 1 eve, szep allapotban, leszamitva a kijelzot, mert az a korahoz kepest tul karcos, pedig farmerzsebben van mindig es nem is teszek melle sem kulcsot, sem mast. -
skylinelaca
senior tag
sztem félreétettél, én sztem egy nagyon jó széria az E , nekem is van belőle, és volt is már a kezembe E52, és sztem is elég jó minőságű volt, de hosszútávon nem használtam , így arról nemtudok nyilatkozni, viszont a mostani E-s telefonom, több mint egy évesen is olyan mint új korában.
-
Kumite
aktív tag
válasz
skylinelaca #57 üzenetére
Szerintem E, mint Enterprise, nem pedig E, mint Elegant, Extraordinary, Exclusive stb. A megjelenese, tartalma es szolgaltatasai miatt nem egy 12 eves Szia Kittinek valo. Gondolom ok nem nagyon akarnak QuickOfficet, Zipet, Encryptiont stb, mig egy uzleti igenyekkel rendelkezo vasarlo meg nem akar piros szinu dedikalt mp3 gombokat.
Anyaghasznalatra nekem tetszett, amikor egyszer kezbefogtam, de igy volt ezzel az MA teszt iro is szerintem:
A Nokia E52 méltó utódja a híres E51-nek. Javította annak legnagyobb hibáit (kis kijelző és apró kezelőszervek) úgy, hogy megtartotta annak összes erényét, többek között a szépséget is, amire véleményem szerint rá is tett pár lapáttal, gyönyörűre és minőségire sikerült.
Lehet, sot inkabb biztos, hogy elteroek a minosegrol alkotott velemenyek... -
-Maci-
addikt
Mostanában nem nagyon adnak ki vállalható Nokiát...
Mindíg is Nokiás voltam, most E52-m van. Az elvileg prémium kategória. Annak milyen az anyaghasználata? Botrányos! Nincs mit hozzáfűzni! A szoftver nyers, kiforratlan lényegében megbizhatatlan! Tehát 70 rongyért van egy gagyi minőségű, megbizhatatlan Nokiám. Mi kell még?
Régen ha kérdeztük a nagyokat, hogy milyen telefont érdemes venni, jórészt azt mondták :"mindegy, csak Nokia -val kezdődjön"! Hát én lassan ott tartok, hogy mindegy, csak ne Nokia legyen....
Kár érte, kár a megszokott minőségért, kár a megbízhatóságért...! -
Kinézetre elég vegyes számomra.. Annyira nem rossz, de hogy a dedikált zenegombokat mért oda kellett rakni
baromira nem tettszik így. Főleg, hogy most egyik oldalon a gombok, a másik oldalon meg csak egy piros csík.. akkor legalább azt is vették volna 3 felé, hogy jobban passzoljon.
Amúgy nekem nem kellene, még akkor sem, ha működne a hozzá passzoló szolgáltatás. -
attisx
addikt
válasz
Aftereffect #47 üzenetére
"Ezt már anno a 6280-nál is állítani lehetett, hogy a kamera gyorsgombja a videót vagy a fényképezőt indítsa."
Nem is feltétlenül beállítás kérdése, legalábbis 6233-on alapból így van: röviden megnyomva az exponálógombot a fényképezőt indítja el, míg hossza nyomva tartva a videó felvevőt.
-
cLeanLess
tag
válasz
DeltaPower #49 üzenetére
Jó ez a plecsni, mostanában szükség is lenne rá, HD2 óta nem igazán jött értelmes cucc....
Kivéve az e72-t és a bb-t, bár azok inkább vérfrissítések voltak -
Kumite
aktív tag
Ha elne a CWM, akkor is ugyanennyibe kerulne?
-
Aftereffect
tag
"jobbra a hangerőszabályzók és az exponálógomb került, ha utóbbit nyomva tartjuk, a videófelvételnél (tehát nem a fényképezésnél) találjuk magunkat, hogy miért, azt csak az ég tudja"
Ezt már anno a 6280-nál is állitani lehetett, hogy a kamera gyorsgombja a videót vagy a fényképezőt indítsa. Gondolom itt is lehet, csak nem találtad meg a beállításokban. Amúgy meg nem értem, mi ez az egész teszten végigívelő negatív hozzáállás, ennyire azért nem rossz a teló...
A 6280-nak amúgy, (ami 4 éves modell) ugyanúgy 2,2"-os qvga kijelzője volt és távolról se ismerte a teszben említett hibákat.A kijelző vélhetően azért ilyen kaki ebben a modellben, mert valami ázsiai piacra szánt kacat lehet a zeló, amibe valamiért gyengébb minőségű alkatrészeket szerelnek.
-
Bibby
addikt
Nagyon szép telefon.
-
horvathkrisz
addikt
NokiEricsson
-
Teszla_
senior tag
Kinézetre elég pofás darab. Nekem max a 3g hiányozna belőle. Esetleg a barátnőmnek el tudnám képzelni, de max 25k-ért.
Ha már rossz kijelző: a nokia 6111-nek van még ilyen borzalmas kijelzője. Azt is akármerre fordítja az ember, rögtön semmit se látni, és egy picit alulról kell nézni, hogy rendesen látszódjon. Csak ahhoz még társul a 128x160 pixeles méret -
Beerwolf
senior tag
Kár érte, pedig nagyon szép darab.
-
littlelion21
addikt
Ugyanaz a foshulladék kijelző mint a 2700-ban - csak kicsit megnövelve.
Azt hittem botlás, de ezek szerint koncepció.szerk: az X6 mikorra várható?
-
c20xe
csendes tag
Sziasztok! Csak annyit szeretnék hozzáfűzni,hogy a kijelző azért ilyen, mert kínai gyártmányú (olcsóbb). Késői kiadású 3110 classicoknál is jelen van, de pl az 5130 is ilyen. A másik a kameragomb. "Jobbra a hangerőszabályzók és az exponálógomb került, ha utóbbit nyomva tartjuk, a videófelvételnél (tehát nem a fényképezésnél) találjuk magunkat, hogy miért, azt csak az ég tudja." Ez már gyakorlatilag a 6280 óta így van, és szerintem elég hasznos megoldás! Amúgy tényleg kár a telefonért, jól néz ki pedig.
-
kaller1
veterán
Szerintem meg inkább a kijelző gyártók ellen indított per lehet a dolog hátterében.A Nokia keresett egy ultragagyi panelt,ami csak papíron jó,hogy realizálni tudja az elveszettnek vélt hasznát...
Ez persze csak egy spekuláció,de érdekes hogy időben közeliek a dolgok egymáshoz...
-
hemaka
nagyúr
Majd meglátjuk azzal a zenei bohócsággal hogy üzemel...
-
leroyclub
senior tag
Elég gagyi, biztos nem venném meg... A teszthez anyit füznék hozzá hogy szerintem a számológépet át lehet váltani tudományosra is az opcio között. Vagy nem? 6300-n át lehetett...
-
No-kia
addikt
kár érte, az utóbbi idők legszebb Nokia telefonja
-
Destin4tor
tag
sajnos arra vannak folyamatosan "kényszerítve" a gyártók, h egy-egy koncepciót minél hosszabb időn keresztül újra és újra átcsomagolva elénk dobják. Nesztek újdonság csak vegyétek mert Nokia... Mondjuk igaz ez a többiekre is.
Inkább 5310, ez nekem nem tetszik CWM ide vagy oda....
Amúgy jó a cikk Bocha. Benne volt minden amit gondolunk erről a készülékről. -
superxaba
tag
fúú bocha, de csúnya heg van a hüvelykujjad tövibe...
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
Quasi_modo #27 üzenetére
Lásd #22.
-
Quasi_modo
nagyúr
Mintha megváltozott volna a cikk címe....
Vagy káprázott a szemem? -
Móci
addikt
Kellene a fenének, egyáltalán nem tetszik, s maga a készülék gagyi.
-
plus44
veterán
Várom az X6-ot...
-
papi77
addikt
Csodálkozom,h az AF hiányát nem említi senki...
Bocha: Magyar garival
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
(An)Dante #20 üzenetére
...igen, ez menet közben derült ki, úgyhogy a cikket jelentősen módosítottam. A lényeg, hogy az X3-at itthon hivatalosan még nem lehet kapni, mert nem működik a Comes with Music. Ellenben a készülékek ára a külföldről behozott, itthon boltokban kapható készülékeknél ennek ellenére magas. Magyarán az X3-at most úgy teszteltük, hogy a fő attrakciót (a korlátlan zeneletöltést) nem kaptuk meg hozzá. A konklúzió tehát az, hogy mint készülék, 40 000 forintért nem éri meg. Ha viszont beindul hozzá a szolgáltatás, ugyanezért az árért jó vétel lesz — addig viszont senkinek sem ajánlom a megvásárlását.
-
Straw
senior tag
"alulra a fő kezelőszervek kerültek, használni lehet őket, viszont ilyenkor nyekeregnek, ez is beépített szolgáltatás lehet."
Nekem ez tetszett a legjobban.
Azért grat a teszthez, és ez valóban nagy csalódás. Sokkal többet vártam ettől a tlótól.
-
(An)Dante
őstag
Az Xseries a Nokia új zenei sorozata. Itt minden modell sztereó hangszóróval és egy éves korlátlan zeneletöltésel érkezik (Comes with Music). Az X3 (és X6) ára azért ilyen magas, mert elvileg jár hozzá az egy éves CWM elérés is, de hazánkban ez a szolgáltatás még nem érhető el.
-
kokyt
senior tag
Nálam egyből bannolva van a zenei gombok miatt. Ha azok az oldalára költöznének, és egy tisztességes minőségű kijelző töltené ki a keletkező helyet, akkor még jó is lehetne. Persze normális anyaghasználat mellett.
Jelentem, én az s40-es nokiáknál mindig kikapcsoltam a feliratokat a rácsos nézetben. Idegesített, ha nem jelent meg egy oldalon az összes ikon -
daninet
veterán
Pedig közel s távol ez az egyik nokia ami kinézetre tetszik. Kár érte.
@Bocha: Szerintem nem illett az irománya a fórum soraiba
-
Womb
senior tag
Le vagyok döbbenve.
Írtam egy-két sor véleményt, de inkább kitöröltem.
Grat a teszthez. -
Progép
csendes tag
Sziasztok.
Van esetleg nektek "Nem ajánlott" és "Nem tetszett" plecsnitek?
-
<NewL>
addikt
válasz
Mr.Csizmás #8 üzenetére
Az Xpressmusic új neve.
Sosem kellene Nokia zenemobil,nem csak ez,hanem egyik sem. Teszek a zenei tudásra ha ilyen gagyi mind.Kicsit azért csodálkoztam ,hogy te írtad a tesztet Bocha,mostanában amúgy sem vagy jó passzban,mondjuk ha ilyen telefonokat kellene tesztelnem nekem is égnek állna a hajam
-
attisx
addikt
válasz
Mr.Csizmás #8 üzenetére
"...most pedig itt ez az X, ami valószínűleg az XpressMusic sorozat folytatása..."
-
Kickass
őstag
válasz
Quasi_modo #9 üzenetére
majd a piac lejjebb tolja magatol, + ha bekerul szolgaltatok kinalataba lehet 2 eves huseggel dobalni a pornep utan h nesztek zenefon csudijo kiveve ha szetesik a kezedben mert akkor bocs
-
atike
nagyúr
Ez (sem) kellene. Mondjuk alapból sem vagyok Nokia párti...
-
bope87
aktív tag
Hát ez csalódás... már lehetett látni boltokban, ha így a teszt után, az elég magas ár érte
Ha ebből kiindulhatunk akkor X6 is hasonló gagyi kasztnival rendelkezik...?
-
helixP
nagyúr
Vajon a kijelző miért olyan amilyen? Új megoldást próbálgatnak a Nokiások, vagy mi? nem érte... ilyen paraméterű kijelző már volt más telóban és az működött. hogy lehet hogy itt nem?
-
elemke
tag
Ejj ha ,jó pofára estem. nagyon csúny gagyi fece........
-
bob011
aktív tag
Pedig pofás darab elsőre.
Azért megnézném élőben milyen,
amikor ennyire sz@rnak van kikiáltva
valami, akkor valamiért mindig
kíváncsi leszek rá.
Az ára az viszont tuti bukás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kis tudású zenei Nokia gagyi műanyag dobozban, szolgáltatáskínálatához képest horrorisztikus áron.
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest