- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- VoLTE/VoWiFi
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt361
tag
Sziasztok
Előre is elnézést mindenkitől, de sajnos nincs időm végigbogarászni a fórumot, mert holnap utazom, és SOS segítség kellene.
Nincs igazából tapasztalatom az x3-02vel (Egy E7 est használok a hétköznapokban). Most kaptam egyet, hogy az útra ezt vigyem el, egy független darabot. Az lenne a problémám, hogy a vodafonos kártyámat átrakva egy darab alkalmazás sem hajlandó kapcsolódni a mobilnetre, csak az áruház és a nokia böngésző, ami viszont csak fehér képet tölt be.
Most frissítettem rajt szoftvert is hátha, de csak rosszabb lett, mert előtte a böngészőt lehetett használni, azóta van hogy csak fehér képet tölt be az új verzió.
A lényeg az lenne, hogy a letöltött alkalmazásokat hogy tudom rávenni a mobilnet használatára ?
Remélem tudtok segíteni, mert enélkül meg leszek lőve.
Még egyszer elnézést mindenkitől, ha már előjött a téma, valamint a válaszokat előre is köszönöm:
Zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Haditechnika, harcászat
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest