- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
frizso
senior tag
Sziasztok!
Mi van akkor, ha T-mobilos a teló és egy progi sem talál hozzá frissítést??
5.60 van rajta ezt szeretném valahogy frissíteni.
PPM version V 05.60 06-10-10 RM-639 (c) Nokia B
Content Pack version Content: T-mobile HU sl V 05.60 06-10-10 RM-639 (c) Nokia
Production serial number C8D774965
Product code 059F457Milyen Firmware szuszakolható rá???
-
bolhalovas
csendes tag
válasz
quailstorm #565 üzenetére
Kösz, akkor marad úgy, ahogy volt, oszt' kész.
-
quailstorm
félisten
válasz
bolhalovas #564 üzenetére
az ugyanaz
dead mode esetleg megpróbálhatótöbbet csak akkor tudnék ha itt lenne nálam
-
bolhalovas
csendes tag
válasz
quailstorm #563 üzenetére
Igen, a refurbish-ra nyomtam.
PC suite mód nincs a telón, csak OVI suite. -
quailstorm
félisten
válasz
bolhalovas #562 üzenetére
refurbishre nyomtál?
PC suite módban csinálod? -
bolhalovas
csendes tag
válasz
quailstorm #561 üzenetére
-
quailstorm
félisten
válasz
bolhalovas #560 üzenetére
kb mehet
garancia úgyis mindegy, bootolni úgyis fog, ha nem jó a nyelv lehet próbálkozni, azonos verziót korlátlan mennyiségben flashelhetsz -
bolhalovas
csendes tag
válasz
bolhalovas #559 üzenetére
Megnéztem a kódot: 059F859 RM-639 VAR EURO-B RO CV DARK. Ehhez viszont nem találtam FW-t.
Mehet akkor rá ez? [link] -
bolhalovas
csendes tag
válasz
quailstorm #558 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
-
quailstorm
félisten
válasz
bolhalovas #556 üzenetére
euro-d latin és a telód színe
-
meroly
veterán
válasz
bolhalovas #556 üzenetére
Nézd meg az akku alatt a product code-ot.
-
bolhalovas
csendes tag
Sziasztok!
Az X3-02-es Nokiámat szeretném frissíteni. Jellemzői: RM-639, DARK
Ebből a sok lehetőségből viszont nem tudom, hogy melyik lenne a megfelelő: [link] -
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz
quailstorm #552 üzenetére
Ezt jó hallani
-
quailstorm
félisten
válasz
ptarkany #551 üzenetére
Ha erről ilyen véleménnyel vagy, akkor mit mondasz egy Samsung S5230-ra?
Miért kapott ajánlottat? Mert rendkívül jó, azért. Erős, gyors, jó böngészővel, WiFi-vel VGA videóval, könnyen kezelhető logikus, jó érintőfelülettel, jó rezisztív panellel, jó anyaghasználattal és fogással.
Ha nem tetszik a gombsor ott a C3-01, az klasszikus.A görgetőrutin volt a hülye, nem a panel, de arra meg létezik egy varázslat, úgy hívják szoftverfrissítés.
-
ptarkany
csendes tag
Ha nem haragszol rá, akkor nem veszed meg. Agyament egy sz*r kezelni, nem is értem hogy kaphatott ez anno ajánlott plecsnit. Az érintőképernyője használhatatlan, de mégis muszáj, mert nincsenek nyilak, de a *, 0, # eléggé szokatlan helyen van. Ez telefonszám beírásnál, sms-nél lehet idegesítő.
Nokia 208, ha egyszerű gombos megbízható telefont szeretnél, a Edigitalba 15 ért kártyafüggetlen megkapod, de a Vodánál is van. Fényképezője gyatra 1,3Mpix, ha ennél több kell akkor feljebb kell nézelődni, nem fagy 3-4 napot normál használat mellett kitart. Egyedül a fogása, hogy le van kerekítve, egyáltalán nem áll kézre. De belül a stabil Nokia. -
Kroni1
veterán
Sziasztok! Keresztanyámnak vennék egy egyszerű klasszikus mobilt. Mivel C2-01 korábban már volt neki, amit szeretett és kiismert ezért maradnék a Nokia-nál. Amire lenne használva: Telefonálás, néha fényképezés, stopperóra
23-ért volna GSM boltban, ami elvileg egy új készülék. Ez mennyire lenne jó vétel?! Esetleg van valami tipushibája ami miatt nem szabad megvenni, vagy esetleg van más tipus 20-30k ársávban ami jobban ajánlott?!
-
HawerKing
őstag
Hello hello ujra
hasznal valaki meg ilyen telot? En ujra szert tettem egyre s kezdem is belakni
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy ilyen csodám nekem is, de az érintő néha spontán megbolondul.
3 perc mélyhűtős kúra után viszont megint tökéletesen érzékel.
Mi lehet a gond? Mindenképp cserés az érintő? -
HawerKing
őstag
Allitolag a streaming et kellene valahogy beallitani ... Nemtud senki segiteni?
-
HawerKing
őstag
Nektek mukodik a youtube? Ha elinditok egy videot a bongeszobol akkor beugrik a lejatszoba de ott semmi nem indul el... Valamit bekell allitani???
-
HawerKing
őstag
A Symbiant kicsit felkellett volna turbozni , nagyon jo rendszer volt foleg meg a touch kijelzok elott, ha kicsit jobban fejlesztenek ala vasat s a rendszert kicsit modernizaljak (meg az android es ios idoszak kezdeten) akkor talan most is az egyik legnagyobb rendszer lenne a telokon...
-
St3ven
addikt
válasz
HawerKing #534 üzenetére
Én is lassan ott tartok, hogy kezdek megcsömörleni az okostelefonoktól. Bár az is közrejátszik, hogy az utóbbi években erősen megváltoztak a telefonálási és egyéb kommunikációs szokásaim. Azért egy push email még jó lenne erre az X3-02-re, illetve az akksija bírhatna többet is aktív nethasználat mellett.
-
HawerKing
őstag
Tobb evig okos telot hasznaltam (Volt Iphone 4S, Lumia520, es sok mas Androidos) s azt mondtam tobbe sosem kell zar op rendszeru telo
de aztan mikor megvaltam a Lumia 520 tol ugy adodott , hogy egy zsir uj x3-02 re tettem szert , ennek mar tobb mint egy hete. Nagyon megszerettem a kis telot, remekul testre lehet ezt is szabni akarcsak egy okos telot s alig van olyan dolog amit ne tudnek meg vele (email, net, gmaps, jatekok, zene ezekre nekem megfelel)
-
HawerKing
őstag
Tegnap kb 50 temat probaltam ki
egy ertelmes tema letezik erre a telora? Ahol szep a menu hatter, ikonok ott a felso sav ahol az ora van tokre lathatatlanna teszi a szoveget a galeriaban...
tudtok erre ertelmes temat a gyariakon kivul?
-
St3ven
addikt
Aki még esetleg nem hallott volna róla, már egy ideje elérhető az X3-02-re a WhatsApp üzenetküldő alkalmazás is. Teszteltem sokat - jól, megbízhatóan működik!
-
St3ven
addikt
válasz
HawerKing #522 üzenetére
Ezen oldal szerint a Nokia Suite-tal lehet frissíteni, de én is inkább szervizbe vinném. Állítólag ott újrahúzzák a telefon egész firmware-jét, sokkal "tisztább" telepítést csinálnak, mint egy suite-os szoftverfrissítés.
A linkelt oldal szerint teljesítménybeli és használhatóságbeli javításokat tartalmaz az új szoftver.
-
zorzy4
addikt
Amúgy 7.51
-
HawerKing
őstag
Hali srácok melyik a legutolso elerheto szoft verzio erre a telora??? Nekem a Telefon szoftver frissitesenel inaktiv a Tel.szoftv.letölt opció.... Csak pc rol lehet adatkebellel frissiteni?
-
-
3szli
tag
üdv egy ilyen telefont szeretnék vissza álltani teljesen gyárira és valami kódot kér az mi és honnan tudom ?
-
meroly
veterán
-
zsolt361
tag
Sziasztok
Előre is elnézést mindenkitől, de sajnos nincs időm végigbogarászni a fórumot, mert holnap utazom, és SOS segítség kellene.
Nincs igazából tapasztalatom az x3-02vel (Egy E7 est használok a hétköznapokban). Most kaptam egyet, hogy az útra ezt vigyem el, egy független darabot. Az lenne a problémám, hogy a vodafonos kártyámat átrakva egy darab alkalmazás sem hajlandó kapcsolódni a mobilnetre, csak az áruház és a nokia böngésző, ami viszont csak fehér képet tölt be.
Most frissítettem rajt szoftvert is hátha, de csak rosszabb lett, mert előtte a böngészőt lehetett használni, azóta van hogy csak fehér képet tölt be az új verzió.
A lényeg az lenne, hogy a letöltött alkalmazásokat hogy tudom rávenni a mobilnet használatára ?
Remélem tudtok segíteni, mert enélkül meg leszek lőve.
Még egyszer elnézést mindenkitől, ha már előjött a téma, valamint a válaszokat előre is köszönöm:
Zsolt -
Chris.G
tag
Dehogy húzták! Amióta bevittem a telefon kicsit furcsán viselkedik pl hamar lemerül, fogja magát és kikapcsolt pedig fullon van az aksi, hangszóró halk. Visszavittem másnap, erre azt mondták, h a kivizsgálás többe kerül mint egy új telefon. Imei megegyezik a dobozon lévővel.
-
Chris.G
tag
Elvittem a club nokiába ide Győrben és ott sem tudták megcsinálni.
-
St3ven
addikt
-
Chris.G
tag
Aksit kivettem és így is ott maradt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest