- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris.G
tag
Dehogy húzták! Amióta bevittem a telefon kicsit furcsán viselkedik pl hamar lemerül, fogja magát és kikapcsolt pedig fullon van az aksi, hangszóró halk. Visszavittem másnap, erre azt mondták, h a kivizsgálás többe kerül mint egy új telefon. Imei megegyezik a dobozon lévővel.
-
role_of_72
tag
Köszi az infót és a gyors választ!
In-ear fülesem van, szinte csak azt használok, viszont az ilyen nyomógombosat valahogy egész biztosan sikerülne eltépnem már az első héten..
Annyira nem vészes a helyzet, leginkább akkor hallgatnék rajta zenét, amikor a másik telefon vagy az mp3 lejátszó nincs kéznél (pl. kocsmába menet ugyebár), tehát majd átvészelem valahogy.
Azért érdekes, hogy nincs ez a funkció.. de akkor ezek szerint ne is erőlködjek, így lett megalkotva a teló. Köszönöm mégegyszer!
-
Roxeus
tag
Semmi komoly, beírtam a felhasználónevet és jelszót, majd némi gondolkodás után felismerte hogy Google fiók, és azóta jelez ha üzenet érkezik, még akkor is ha a háttérben fut.
meroly: Az IMAP-os fiók nem gmail, külön levelezőszerveren van. De funkcionálisan működik ha kézileg frissítem, csak készenléti üzemmódban nem jelzi az új leveleket, ellentétben a Google Talk-kal...
-
-
matyiGo
aktív tag
hm, érdekes, tegnap nekem nem akarta az igazságot a noiros media player design. (most simán ment...) kedvet is kaptam hozzá hogy egy picit átszabjam de... marad a régi
.. lustaság nyert
alsó gombsor nagyon nem tetszik ebbena témában viszont minden más totál rendben van.a menüben és a billentyű feloldó képernyőn nem lehet módosítani a status bart, a kezdőképernyxőn meg kicserélheted arra amire akarod vagy ha kitörlöd a témbol az is jó, egyszerűen nem fog megjelenni
.
-
matyiGo
aktív tag
media player nálam konkrétan nem működött
úgy tudod megoldani hogy az nlf fájlokat törlöd az *.nth -ból.
én konkrétana az *.xml-ből törültam ez elérést is. _na de próbáld ki az én gyártotta témát is nyúltam pár elemet a Noir dizájnból is
de pl az alsó gombsor saját gyártás, meg a hátterek is, de pl a "noir" csíkozást hasznosnak találtam ezért összephotoshoppoltam szépen igényesen őket...
-
matyiGo
aktív tag
St3ven: tök jól néz ki.
át tudnád küldeni a módolt témát a mail címemre, vagy ide a fórumra kilinkelni?...az eredeti témák is egészen jók csakhát a billzár hátterétől kb agyfaszt kapok, kicserélni meg nem tudm mert nem lehet leszedni a telóról. kerestem a neten az eredeti témákat de sehogy sem találtam meg. ha valaki rábukkanna pls linkelje.
-
St3ven
addikt
Erre valaki?
A Google Talk-ot szeretném használni, több helyen is írták, köztük a Mobilaréna tesztjében, hogy beállítható (csakúgy, mint az MSN), csak nekem nem sikerül sehogy sem.
Az Üzenetek menüben lévő Csevegés alkalmazásban nem tudok ovi-s accounton kívül mást hozzáadni, a Messaging frissítésének megkísérlésekor pedig azt írja ki, hogy "A legutóbb használt szolgáltatás nem érhető el".
-
Birki
tag
Nekem pár hónapja van meg. Nálam elment 3 napot is, de most szervizben van. Egyszer csak minden ok nélkül szétcsúszott a kijelzőn a kép, vagy nem is mutatott semmit. 2-3 hét a Mokia szerviz... Ha valamiért, akkor ezért nem ajánlom. Az LG-met 2 nap alatt megcsinálták.
Ettől eltekintve viszont 2. telefonnak szerintem jó választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- War Thunder - MMO Combat Game
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Magisk
- Formula-1
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest