- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
Amúgy 7.51
-
zorzy4
addikt
Sziasztok. Hogy kell alkalmazást törölni a telefonról. A vibert akarom leszedni.
-
zorzy4
addikt
Hol tudom formázni a memória kártyát ebben a telefonban?
-
zorzy4
addikt
Felrakattam a feleségem telefonjára az új 6.00ás szoftvert a telefonra. Egyenlőre úgy tűnik javult a készenléti idő, és másképp nézz ki a billentyűzár ikonja.
-
zorzy4
addikt
válasz
johnwillow #354 üzenetére
Ha nem ebbe a régióba szánt telefon, nem is lesz magyar, csak pénzér szervizben.
-
zorzy4
addikt
válasz
petur-ban #281 üzenetére
Nem kattognak a billentyűk, kimondottan csöndes.
Egy ilyen telefontól ne várjál jó fényképeket.
A legtöbb telefon nem enged fotózni merülő akkunál, ne feled a telefon életet menthet .
Ha térkép, és jobb üzemidő kell, stb vegyél e5öst, nem sokkal drágább de nagyon jó telefon. -
zorzy4
addikt
válasz
Apolloop #260 üzenetére
Sorba.
A hátlap nem esik le, még direkt leszedni is elég nehéz.
Mi az a usb otg kábel? Adatkábelt (usb/micro usb) adnak hozzá.
A wi-fi működik rendesen.
A kijelző átlagosan karcálló, de mitől lenne karcos ha vigyázol rá.
Usbről sajnos ugyanúgy veszi a töltést. Én nem szeretem ha miden alkalommal tölteni kezd a gépre dugom, ezzel is rövidítve az amúgy harmatgyenge akku élettartalmát. -
zorzy4
addikt
Tapasztalat, pedig nálunk elég sokáig bírják a mobilok egy feltöltéssel. Pl 6233 5 nap. De még majd nyúzom a nokiát, hátha egyedi hiba. Ezt leszámítva jó kis telefon. Sok esetben néhány okos-telefon is egy másfél napig megy állítólag, bár nálam a e63mas egy hét minimum.
-
zorzy4
addikt
1A kijelző 256000 színű de nem gyenge.
2 azért nem találsz ilyen programokat, mert nincs ez nem okos-telefon.
-
zorzy4
addikt
A feleségem használja! Kb 2 perc beszélgetés egy nap, meg 10 perc nyomkodás.Nem volt neki, vagy nekem olyan telefonunk ami nem ment volna egy feltöltéssel 4-5napig. Ja éjszakára ki van kapcsolva. Szóval 3-4 napot simán bírnia kellene. Olvastam a cikket de mi lenne ha használná is. Az előző 7360 as ban sem volt erősebb és 4 napig ment.
-
zorzy4
addikt
Na megnéztem, lehet távvezérelni az mp3mat is, ha olyan a füles. Én is kérdeznék. Videóhívni hogy kell ezen?
Az akku egy rettenet. Szűk két nap, ha így megy tovább, megyünk a nokiához cserére.
-
zorzy4
addikt
válasz
urbanjozsi #152 üzenetére
Na a feleségemé nem.
-
-
zorzy4
addikt
Na most egy nagyon láma kérdésem lesz. Az előlapon az a ki ablakocska mi. Fényérzékelő vagy kamera?
-
zorzy4
addikt
válasz
urbanjozsi #143 üzenetére
Hát előfordulhat kompatibilitási gond. Próbáld más helyen ahol van már ismert hálózat. És biztos lehetsz abban hogy sok szoftver frissítés lesz még a telefonhoz. Esetleg a ruterét próbáld frissíteni.
-
zorzy4
addikt
válasz
urbanjozsi #141 üzenetére
Nálam nincs gond. Nem mentem el külön de eltárolja magától ismerős hálózatként. Lehet hogy a routernél van gond.
-
zorzy4
addikt
Első negatív tapasztalat. 16 órás kikapcsolt töltés után kevés használat mellet 2nap alatt lemerül. Remélem ez még javulni fog. Valakinek ezzel kapcsolatos tapasztalata van?
-
zorzy4
addikt
Én most vettem ajándékba. Teljesen korrekt telefon, (mondom ezt 6233, és e63 tulajként). Csak a görgetés egy rémálom, vagy belépek, vagy szalad mint az örült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest