- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyiGo
aktív tag
hm, érdekes, tegnap nekem nem akarta az igazságot a noiros media player design. (most simán ment...) kedvet is kaptam hozzá hogy egy picit átszabjam de... marad a régi
.. lustaság nyert
alsó gombsor nagyon nem tetszik ebbena témában viszont minden más totál rendben van.a menüben és a billentyű feloldó képernyőn nem lehet módosítani a status bart, a kezdőképernyxőn meg kicserélheted arra amire akarod vagy ha kitörlöd a témbol az is jó, egyszerűen nem fog megjelenni
.
-
matyiGo
aktív tag
media player nálam konkrétan nem működött
úgy tudod megoldani hogy az nlf fájlokat törlöd az *.nth -ból.
én konkrétana az *.xml-ből törültam ez elérést is. _na de próbáld ki az én gyártotta témát is nyúltam pár elemet a Noir dizájnból is
de pl az alsó gombsor saját gyártás, meg a hátterek is, de pl a "noir" csíkozást hasznosnak találtam ezért összephotoshoppoltam szépen igényesen őket...
-
matyiGo
aktív tag
csináltam egy "art&design" témát.
összegyúrtam pár témának egy két jól sikerült elemét foglalkoztam külön a naptárral és a fontosab gombokkal is...
azt nem mondom hogy tökéletesen letisztult, de a jelenleg neten lévő témáknál tuti hogy sokkal jobbpróbáljátok ki, használjátok egészséggel
-
matyiGo
aktív tag
St3ven: tök jól néz ki.
át tudnád küldeni a módolt témát a mail címemre, vagy ide a fórumra kilinkelni?...az eredeti témák is egészen jók csakhát a billzár hátterétől kb agyfaszt kapok, kicserélni meg nem tudm mert nem lehet leszedni a telóról. kerestem a neten az eredeti témákat de sehogy sem találtam meg. ha valaki rábukkanna pls linkelje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Assetto Corsa
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Nintendo Switch 2
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest