- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
HawerKing
őstag
Hello hello ujra
hasznal valaki meg ilyen telot? En ujra szert tettem egyre s kezdem is belakni
-
HawerKing
őstag
Allitolag a streaming et kellene valahogy beallitani ... Nemtud senki segiteni?
-
HawerKing
őstag
Nektek mukodik a youtube? Ha elinditok egy videot a bongeszobol akkor beugrik a lejatszoba de ott semmi nem indul el... Valamit bekell allitani???
-
HawerKing
őstag
A Symbiant kicsit felkellett volna turbozni , nagyon jo rendszer volt foleg meg a touch kijelzok elott, ha kicsit jobban fejlesztenek ala vasat s a rendszert kicsit modernizaljak (meg az android es ios idoszak kezdeten) akkor talan most is az egyik legnagyobb rendszer lenne a telokon...
-
HawerKing
őstag
Tobb evig okos telot hasznaltam (Volt Iphone 4S, Lumia520, es sok mas Androidos) s azt mondtam tobbe sosem kell zar op rendszeru telo
de aztan mikor megvaltam a Lumia 520 tol ugy adodott , hogy egy zsir uj x3-02 re tettem szert , ennek mar tobb mint egy hete. Nagyon megszerettem a kis telot, remekul testre lehet ezt is szabni akarcsak egy okos telot s alig van olyan dolog amit ne tudnek meg vele (email, net, gmaps, jatekok, zene ezekre nekem megfelel)
-
HawerKing
őstag
Tegnap kb 50 temat probaltam ki
egy ertelmes tema letezik erre a telora? Ahol szep a menu hatter, ikonok ott a felso sav ahol az ora van tokre lathatatlanna teszi a szoveget a galeriaban...
tudtok erre ertelmes temat a gyariakon kivul?
-
HawerKing
őstag
Hali srácok melyik a legutolso elerheto szoft verzio erre a telora??? Nekem a Telefon szoftver frissitesenel inaktiv a Tel.szoftv.letölt opció.... Csak pc rol lehet adatkebellel frissiteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest