- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyote85
csendes tag
Sziasztok!
Kb mi a reális ára egy ilyen kb 10 hónapos készüléknek?
Most kapott új akkut, kijelzőt, érintőt.
Köszönöm szépen!
Üdv.: Gergő -
Abel-0101
aktív tag
Rgebbi verzíók(windwosos) is nagy erőltetés volt, ennek se lesz nagy jövője
-
törölt tag
Elő lehet már rendelni itthon a g10-g20-x10-x20 -at a nagyobb boltokban is , és jár hozzá egy headset is , mint annak idején az 5.4-hez.
-
Namelesske
addikt
Kerékpárral a Don kanyarban. Így tudnám összefoglalni az X20 vs A52 összecsapást. Ennek a telefonnak egyetlen fegyvere lehetett volna mindenki ellen, az pedig az ára. Na arra sikerült egy kettes szorzót rakni. Én már végig rageltem a netet amikor bejelentették, hogy ez mi a szar.
[ Szerkesztve ]
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
szami777
addikt
Nem mérvadó, mert szerintem elég nagy arréssel mennek a telefonjaik, de 2 százalékot sem tudtak idén osszekaparni Europában a mobilpiacon részesedésként.
Mindenesetre az nem túl sok.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
zoo8800
veterán
Úgy egyébként mennyire megy a "Nokiának" a szekér? Termelnek profitot, vagy mennek az LG és a HTC után?
rip and tear, until it is done
-
yericho800
aktív tag
válasz yericho800 #41 üzenetére
honor20 is tudja ezt kb. azt még nem is mai darab xD
R7 3800x 4,5ghz -32gb tridentz neo 3600mhz - asrock phantom 6800xt
-
addikt
Mennyi??? Normális Margit?
Ennyi pénzért nem kérdés, a Pixel 4a sokkal jobb deal.
A kamera viszont meglepően jó lett, kivéve a videót.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
vanye
senior tag
Nemtom, nekem hardveresen okés a cucc. Nyilván nem 140-ért. De egy húszassal olcsóbban már vehető is lenne akár. Az, hogy jön még rá három főverzió, az nekem komoly vonzerő (lenne) ennél a telefonnál. Az viszont, hogy batár nagy és hasonlóan nehéz (másfélszer nehezebb annál, ami most van), jelen állás szerint nekem nem fér bele.
[ Szerkesztve ]
Stern des Südens!
-
Wallasz
csendes tag
Én igazságtalanabbnak érzem, hogy a legutóbbi Sony nem érdemelt meg legalább egy Tetszett pecsétet, mint hogy lehúzzák ezt a telefont. Az új Nokiák gagyik: rondák, túl nagyra nőttek, ránézésre sem sugároznak minőséget és ehhez képest drágák. Ez tény.
-
athomi
veterán
Túl nagy, túl nehéz, de legalább túl drága.
-
Orosz Mérnök
tag
Nézem,olvasom,és csak az jut eszembe:80000. 80000-nél több nem lehet. De... Több.....
-
Bleccs
csendes tag
válasz aprokaroka87 #4 üzenetére
Akkor inkább vegyen az ember egy iPhone-t.
Ugyanis az 5 és fél éves 6S-re is érkezni fog az iOS 15.
Pont múltkor volt nálam egy pár hétig, teljesen használható cucc, simán hozza a mai középkategória sebességét. -
szami777
addikt
válasz Krolockgrof #3 üzenetére
Sztem simán csak el vannak csúszva, mint a fene, nagyjából 2 éves lemaradásban vannak. Vagy rájuk rohadt pár tonna ips kijelző, más ötletem nincs, hogy ezt 140 ezerért hogy gondolták.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Postas99
senior tag
Javaslom bevezetni a negatív pecsétet.. kezdetnek lehetne a sz@r és drága, Ez nem éri meg, Ezt ne vedd, Ezmiez?, Hülye azért nem vagyok, stb feliratok egy negatív pecséten jól néznének ki.
Régen volt PÁF ez is megkaphatná... azt hittem végre adnak mellé gumicsizmát.. -
válasz LyonnaisFan1 #29 üzenetére
OFF: folyamatosan megy az őrjöngés ezen az értesítő ledes dolgon, amikor inkább annak kéne örülni, hogy nincs még egy folyamatosan zavaró cucc egy mobilon
-
addikt
Nekem egy nagy bajom van ezzel a telóval és az a mérete 17x8cm 22dkg és csak egy 4500- ös akku
Ez már egy féltégla iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
LyonnaisFan1
őstag
Húha, ez kész rablás ennyiért.
Fele árért Motorolák, Realmek, meg Xiaomik kínálnak nagyjából hasonló kijelzős, vasos, kamerás, meg miegyébes készüléket, és 5G-t ugyanúgy tudnak.... és még egy árva színes Értesítő led sem került bele 140 ezerért. Ami tényleg filléres tétel lett volna. És még olyan sincs rajta, hogy kijelző alatti kezelőgombok, amik mondjuk háttérvilágítással rendelkeznének. Az pedig nagyjából kiválthatná az Értesítési LED hiányát némi trükközéssel.
[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
janeszgol
félisten
Felreertes ne essek, amikor a HMD felvazolt hat uj keszuleket, amibol 3 vagy 4 gyengebb dragabban, mint a Nokia 3.4, ott en is elmormoltam egy "Mi? Anyatokat!" oszinten.
-
janeszgol
félisten
Sajnos egyet kell ertenem veled. Nincs kovezkezetesseg. Azert mert az SoC 400-as sorozatba tartozik erdemes lenne utana nezni, hogy mit is tud. Az X10-nel is beleszaladtak paran.
A kamera kifejezetten jo nappal.
Oke a kijelzo csak 60 hz, lehetne 90 hz. Illetve lehetne nagyobb akku is benne, ez is igaz.Az X10-et bele lehet dobni a kukaba, mert ez sokkal jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Gainka
őstag
válasz janeszgol #22 üzenetére
Nokiaval csak egy baj van, nem fizet a tesztelöknek,
(mert hogy nem best ajánlatok oké, de az a lehuzás ami itt megy...) vagy valaki más igen. Már az első pár bekezdésnek látszik hogy ezt meg ne vedd csóri mindegy milyen jó vagy rossz. Lehet ez a legrosszabb is akkor is egyenlő esélyekkel kéne indulni. Nokia felirat helyett értesito led ez a best hàá betojok.
Hányinger lett ez a Nokia teszt is de azért köszönjük.
[ Szerkesztve ]
-
ddaydome
senior tag
Hello!
Ez a töltővel való szarakodás teljesen kiakaszt.... A telefon tényleg jó lenne 80 ezerért. Amúgy, ha nem plasztik lenne, hanem fém vázas mindenhol, akkor még érdekelne is, bár a töltő akkor is fájna.
A HMD-nél küldjék most már el azt az embert, aki miatt ez van."Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz janeszgol #22 üzenetére
Az hogy kinek mennyire jó az nehéz kérdés, 140 ezer forint környékén már illene valami komolyabb SOC, 90 vagy 120hz kijelző.
Értem én hogy termék támogatás, de pont azért kellene valami előre mutató dolog is a hardverben.
Itt az árral van gond, egy brutálisan erős piacon.
-
janeszgol
félisten
válasz hallerlaller #17 üzenetére
Akkor az A52-ben levo is az, illetve minden ez alatti (sd660, 675, 460, Helio P22/35, G25/35, Exynos 850, dimensity 700).
-
janeszgol
félisten
Nem ertem az itteni fikat. Ez jobb vetel, mint az X10. Az A52 4G elleneben ezt vennem.
-
NumberGuy
tag
Szerintem egy sz*r terméket ne tetézzük még sz*r szóviccekkel.
-
joey04
titán
Rohadjon rájuk.
-
törölt tag
Sonynál szeretnek túlárazni de ott kap is valamit az ember… Itt azt érzem, hogy a nyers márkanevet fizetjük meg és kapunk egy üres “nokiás dobozt” Cégek jobban járnak egy br 70ezres telefonnal, kedvezmények nélkül aztán szoftvertámogatás lejárta után kukázzák a dolgozónak…
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
Uh haggyukmár ezt a wannabe Nokiát
Mikor újrakezdték pár éve, még élt a remény; tiszta felület, szép telefonok, korrekt gyártói frissítések - nem a legjobb ajánlat, de erős kezdés, még akár lehet is valami belőle. Na, ez lett. Kínai ez simán, méghozzá a lehúzósabb fajta, amelyik kapásból nyugatra szeretne árazni, csak gyártani nem nagyon sikerül"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
hallerlaller
addikt
Ez nem okosórába való processzor ami benne van?
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
Eliott
tag
válasz Lincoln6echo #14 üzenetére
No offense:
Minden cikkben hivatalos kereskedelmi, nem pedig ilyen sufni gsm árakat tüntetnek fel.
A "24 hónap bolti garancia" pedig nem egyenlő a gyártói garanciával. Valószínűleg csak a bolt hátsó helyiségben kapják szét és "javítják", ami nem túl bizalomgerjesztő egy ilyen nevű boltnál. Nem tudom, nem ismerem őket. De elég ránézni a webshopjukra, egy a több tucat hasonló bolt közül.
[ Szerkesztve ]
Metin2 is the best game ever. Change my mind.
-
janeszgol
félisten
Ez a telefon sokkal jobban megéri, mint az X10. A kamera nappali állóképben és videóban nagyon jó. A kijelző ok, a hardver ok.
Ez egy jó telefon. -
Lincoln6echo
tag
https://mobilkell.hu/nokia/4693-nokia-x20-5g-ds-128gb-8gb-ram-kek.html
Van azért olcsóbban is nagyobb rammal és 2 èv garival.
-
beno52
tag
Bone!
Nem akartok bevezetni a teszteknél egy "Szánalom" plecsnit is?
A Nokia az elmúlt években simán behúzta volna mindig -
Hallosz
senior tag
Szép volt, jó volt, "Nokia Requiescat in pace"
-
Cecevok
tag
'Nokiárazott' ez jó 😅
iPhone 11 Pro / Sony HX99 / Lumix GX800
-
bollokcs80
Korrektor
@Bone123: az első oldalon a kijelzős táblázat első és negyedik oszlopában is Poco F3 a fejléc....gondolom elírás.
B.Cs.
-
Tigerclaw
nagyúr
Fura azt latni, hogy valaki nagy markanevnek tartja a Nokia nevet, akinek a bukasa egybeforrt az okostelefonok forradalmahoz, raadasul kvazi mar talan az utca embere is regen tudja, hogy ez a Nokia mar nagyon nem az ami volt. Ergo ez a markanev mar alig er tobbet mint egy feltorekvo uj kinai ceg neve, max annyi a kulonbseg hogy nem egy random nev generator dobta ki. Errol egyebkent a felvasarlo is tehet hiszen miota megvette nulla eroforrast forditott a korabban nagy nev presztizsenek novelesere. Tipikus kinai felvasarlos story, ahol az egyszeri uj tulaj azt gondolja, hogy barmi gagyit eladhat magas felarral.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Krolockgrof
csendes tag
válasz aprokaroka87 #4 üzenetére
Még akár 70-et is!
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Krolockgrof #3 üzenetére
Cserébe kapsz 3 év támogatást...
Ezért nyugodtan fel számolhatnak akár 50-60 ezer forintot is :D+ Az ilyen jellegű SOC-n semmi garancia arra hogy 3 év múlva is olyan jól fog müködni mint most.
-
Krolockgrof
csendes tag
Hihetetlen, hogy 2021-ben még mindig vannak olyan gyártók, akik a középkategóriában megengedik maguknak az IPS 60Hz-et meg ezt a processzort. Szerintem még 80 is sok lenne érte... Van egy olyan érzésem, hogy a HMD-től már nem sokáig láthatunk telefonokat..
-
veterán
Ezzel a telefonnal csak lejáratják a márkanevet, úgy látszik nem eladásra készítik.
duree54
-
30z.Samu
félisten
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy pár év múlva a Nokia (vagyis inkább a HMD) le fogja húzni a rolót...
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest