- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
válasz
errorcode06 #628 üzenetére
Úgy legyen.
-
Blyan
félisten
válasz
errorcode06 #612 üzenetére
Ezt értem én, de ha Defy (Android, árban közepes ~75K huf) volt a választottad, majd stornózod, és a még meg sem jelent, de már ismerten 600 fonttal induló (180K forint, miközben a kiforrott, jelentős háttérrel rendelkező iOS-re sajnálod a kevesebb pénzt) platformért... nos óhatatlanul felmerül, hogy nem teljesen tudatos a választásod.
De csak megjegyeztem.. -
Blyan
félisten
válasz
errorcode06 #609 üzenetére
Nem pont egy kategória a kettő.
-
Blyan
félisten
válasz
Arthuro_Adam #584 üzenetére
A Symbianon kívül melyik OS-nek van gyárilag elforduló főképernyője? Melyiknél lehet megoldani?
Androidon minden további nélkül megoldható. Már annak akit ez érdekel.
-
-
Blyan
félisten
Ki mondta, hogy nem túlárazott? Azt mondtam, hogy van hasonló árazás, és az első iPhone sem került olcsóbba, és mit tudott felmutatni? Megvették, vitték mint a cukrot, lesz aki ezt is megveszi, és nem ebből szándékoznak megélni a Nokiáék, mint tudni véljük.
Szóval, ha valaki exkluzív telefont akar magának, fizesse meg az árát. Vagy nem ilyen hitvallást hangoztattak sokan évekig?
Hogy mennyire halott azt meglátjuk, lehet annyira lesz az, mint az Apple terméke. Évi egy készülék, azt meg aranyáron, azt jóccakát. -
Blyan
félisten
Jó ez a cucc, egyre jobban tetszik. Az ára meg... nos, van hasonló árazású platform, felesleges ezen károgni.
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
válasz
tanulosSrac #531 üzenetére
Max 100k?
-
Blyan
félisten
válasz
baltazar325 #520 üzenetére
Mást vártatok?
Pont ilyen árakra lehetett számítani...
-
Blyan
félisten
No, így videón látva nagyon tetszik a dolog, szép, egész rendszernek tűnik, remélem megfelelő támogatással és fejlesztői kapacitással is el lesz látva.
No meg az árazásra is kíváncsi vagyok.Erős hardver, nagy kijelző, domború, anti glare!! kijelző.
Tetszik!Valahol olvastam, hogy lehet mappázni az alkalmazásokat, csak gyári (Symbianhoz hasonló) mappa rendszer nincsen, tehát ez a default nézet, és testreszabható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest