Új hozzászólás Aktív témák
-
unrealnoise
senior tag
Lehet kifogástalanul egyben van, de ennyit nem ér. Az a kijelző sem olyan húde extra ma már. Oké, hogy frankón van összerakva, de hol ér ez a telefon több mint kétszer annyit, mint egy szintén elég frankón összerakott, és most debütált SE Ray? Vicc ez az árázás. Ennyi pénzből idén ősszel is veszek egy frankó droidos telót, meg jövőre is... (És igen, kötve hiszem hogy nemsoká meredeken zuhanni kezdene majd az ára...)
-
unrealnoise
senior tag
válasz
madstunt #773 üzenetére
lehet prémium telefon, nagyon jó kivitelezéssel, de ennyiért sikert várnak tőle? ennyiből már Samsung GS II-t vesz az ember és még marad neki pénze is...
Szerintem bukta lesz, pláne, hogy a jövője attól függ, mennyire lesz sikeres - > én nem merek így beruházni rá, max idővel... -
-
unrealnoise
senior tag
Egy kérdésem lenne a szakavatottabbakhoz. Van egy Samsung wave s8500-asom, és cserélni szeretnék. apple kilőve.
Milyen telefonok tetszenek? Xperia ray, nokia n9. A ray okés lenne, nem nagy kezem van, viszont a nokia n9 valahogy jobban megérint. más kérdés, hogy egy "halott" rendszerre nem lenne jó építeni. Esetleg ott a WP7-es nokia 703, ami erősen a nokia n9-re hajaz, de hát a microsoft még nem tudni mennyire rázta meg magát mostanság. a hardver annyira nem meggyőző azért.
Az a lényeg, hogy jó lenne azért sok jó alkalmazás, egy erős hardver, ha lehet akkor egy kisebb kijelző (3,7-ig nagyjából), és az akku is bírja szuflával azért. Sajnos tényleg tancsátalan vagyok, a samsung készülékek nagyon csúnyák és tepsik, a galasy S kifejezetten ronda, az S II már szebb, de az meg már még nagyobb...
Azért offolok, mert nem él a milyen okostelefont vegyek topic, és bár tudom, hogy mások az igényink, de szeretném tudni, hogy ki mit venne most és miért. (illetve mit ajánlana nekem.)
Wave-et azért cserélném, mert meguntam a Bada és samsung tökölését (többek közt nagyon béna és lassú böngésző egy éven keresztül, kevés használható apps...) Szóval minden tippet előre is köszönök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest