- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
Mert rengeteg app van rá, a felhasználók pedig jobbnál jobb rendszereket hegesztenek, amelyek tartalmaznak olyan funkciókat, amit egy gyártó soha nem tenne a telefonjába alapból (pl auto call recorder)... Hiába hűdeszuper egy rendszer, ha megreked az angry birds portolt változatánál...
Nyilván új dolog az egész, még ki kell forrnia magát, de egyelőre ez csak egy szép telefon nekem valami ios-android ötvözet rendszerrel, amire semmi garancia nincs, hogy be fog válni, használni fogják, vagy egyáltalán 10nél több telefont kiadnak vele, ezt a piac dönti el.a gombok hiányát az újabb verziószámú rendszerekben már kiküszöbölték, ez nem probléma
-
tome.jr
addikt
Nálam is előjött már ez az effekt pár wp7 teló kapcsán amik külsőre tetszettek, de mivel nem android futott rajtuk így elvetettem őket, illetve felmerült, hogy teszek rá droidot. Viszont ennél az N9-nél egy másodpercig sem éreztem, hogy bárcsak androidos lenne, sőt az androidos telóm simán cserélném erre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest