- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltyyy
senior tag
Olvass kicsit vissza. Én a MeeGora írtam azt, h jól van optimalizálva.. Erre jöttek a válaszok, h az ios így, apple úgy...
Nem az enyémmel van egyedül probléma. Sok ismerősömnek is ugyanilyen fos...
Egyszerűen szánalom.
Ha valakinek nincs androidja azt mondjátok, h úgy könnyű beszélni, h nincs.. Tapasztald meg, hogy milyen. Akinek meg van, annak meg azt mondjátok, h az övé a hibás. Hogy is van ez?
WP7-es, bada-s ismerőseimtől még hasonlót sem hallottam soha. Az övéké valamilyen isteni csoda miatt normálisan működik - , és hogy örüljél - az ios is.
Ezen gondolkozz el egy kicsit. -
törölt tag
rájöttem az első képekből én is, csak finoman akartam fogalmazni, de végülis írhatom rá hogy soha az életben nem szeded szét, csak kérdés hogy akkor mit csinálsz vele... a mostani c05-03-as céges is befagyott vagy 4x semmire nem reagált, pedig teljesen gyári a cucc csak frissítve lett egyszer a synbian és ennyi. értem én hogy stabil lesz, meg jó, meg nem fagy be, de ez is csak szoftver, azok pedig néha igencsak furcsán viselkednek...
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Villanyszerelés
- Autós topik
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest