- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MC Pite
veterán
Energy profiler, oviból. A nokia nattery monitorral nem szeretik egymást, arra vigyázz.
Játszottam most egy kicsit az X6hoz viszonyítva, érdekes.
Netezéskor 0,1W régi előnye, lezárt billnél még több. De zenelejátszás, vagy olyan dolgoknál ami használja a procit fordul a kocka, az N8 kevésbé megy fel.
Kis köbcenti, nagyköbcenti...Itt meg is ragadnám az alkalmat: tudja vki mit csinál az energiatakarékos mód? V3nál kijelző fényét vette alacsonyra és hamr kikapcsolta - itt ilyet nem tapasztalok
-
MC Pite
veterán
Én még a telepítős, nyomkodós fázisnál járok, ezt tegnap fejeltem egy óra netezéssel és másfél óra angry birdsel
,így lement estére 3 csíkra, amire ő 20%ot tippelt. Szóval nálad valmi súlyosan kajál!
Off: Istenem, megértük!!! Megy az opera gyári billel, úgy, hogy látom hátteret!
)
Pláne S^3on, ahol még marad hely is hmmm... -
tomi564
csendes tag
1. Oviból a külön alkalmazással vásárolj, de ha valamit megvettél és újra fel szeretnéd tenni (nem sikerült, formázás után), akkor itt a Fiók fülön belül megtalálod a Saját dolgok címszó alatt az eddigi összes telepített programodat, ahonnan újbóli fizetés nélkül fel tudod telepíteni.
2. Nekem alapból csörög a telefon és a BT füles is, beállítást hirtelen nem találtam hozzá.
3. a Naplóban levő adatszámláló csak az EDGE/3G adatforgalmat nézi, wifit nem, és azt magától nem is nullázza, de te tudod magadnak. A Beállítások -> Kapcsolatok -> Kapcsolatkezelőben az éppen aktív kapcsolatokat látod, és minden infót meg is tudsz nézni benne addig, amíg él a kapcsolat (adatforgalom, sebesség, időtartam, stb.)
-
szp1
addikt
A "napló" menüben lévő adatszámláló folyamatosan számol, csak akkor nullázódik, ha az opciók közt a nullázást választod. Tehát megtartja az adatokat ki-be kapcsolás után is.
Célszerű havi számla-fordulónapon lenullázni.
Ja, és a wifi-n keresztüli adatforgalmat nem számolja!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Star Trek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mass Effect
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik