- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A karcsúság ára
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
oggy71
tag
Letöltöttem ezt a mobilos HDR progit próbaképp.
Hát jobbra számítottam!
Igaz a mobilon fjúzsoltam meg pár naplementés képem, de valahogy minden kép olyan szemcsés.
Ez főleg monitoron látszik.
Érdemes piszkálni a beállításokat, a jobb erdmény érdekében?
Mert semmit nem állítottam át még, minden gyárin van. -
oggy71
tag
A múltkor volt szó itt a HDR-ről.
Milyen elérhető progit használtok ehhez?
Már párat letöltöttem, de egyik sem volt az igazi!
Olyan kéne amit egyszerű kezelni és nem tesz bele az elkészült képbe ilyen free, meg trial blablablát.
Előre is köszönöm! -
-
oggy71
tag
Kipróbáltam az fm transzmittert a kocsiban.
Sztereonak sztereo, de a hangerőt jóval feljebb kell tekerni, hogy úgy szóljon mint a normál rádió. -
oggy71
tag
Két 701 tesztet is olvastam.
Nem maga a telo érdekelt, hanem, hogy a Belle mit is tud majd.
Hát nem ájultam el tőle túlzottan!
Bár ha hoz egy kis +gyorsaságot, az nem lenne rossz!
Mert ez az Anna néha az idegeimre megy a lassúságával!
Állítólag gyorsabb, de ebben az új vasban már 1gigás proci+512Mb mem. van, úgyhogy ez nem mérvadó. -
-
oggy71
tag
válasz
Sarlon #13533 üzenetére
Képzeld, most jöttem meg a finnországi mobiltelefondobó versenyről, egy éremmel, mert kibaszott messze sikerült hajítanom N8-amat!
De most komolyan, miért ilyen kaka anyagból van ez?
A srác aki cseréte a szervízben, azt mondta még nem is hallott erről a problémáról!
Direkt vele nyittattam ki párszor, nehogy az legyen, én nyitom "barbár" módon, és ezt a pár nyitást kibírta, aztánmeg hozzá sem nyúltam!
Erre ma reggel mit látok?
Megint elindult a repedés!
Egyébként igennagy becsben van tartva készülékem, megvanvigyázva (mint általában az összes eddigi) !! -
oggy71
tag
Látom kicsit döglődik a fórum, ezért bedobom a kedvenc slágerem:
Jaj dejó, megint elrepedt a hádéemifedelem.., traallaala..
Már a huszonnyolcadíík.. -
oggy71
tag
Igen, a fehérvári Care előtt megint le a kalappal!
Most még csak kis időre sem kellett otthagynom a telot, rögtön javították!
Egy fiatal srác a szervízes (a múltkor nem láttam), mutatta is saját N8-át, amin "érdekes"módon Belle volt!
Kicserélte megint HDMI takaróm, és mondtam neki, csináljunk tesztet is, pár nyitás csukással (előző, nálam 1 iet bírt, s repedt), de ez az új jól bírja eme "kemény" igénybevételt.
Meg feldobta a függ. lányt is, szó nélkül, ha lesz Belle, azt is itt rakatom fel.
Szóval aki a közelben lakik, annak maximálisan ajánlom!
Az összes szervíznek ilyen hozzáállást kéne mutatnia! -
oggy71
tag
A múltkor ecseteltem, hogy a gondoskodások között is lehet óriási különbség!
Ime a bizonyíték!
Ma felhívtam a sz.f.-i szimpatikus Care-t, hogy megint repedt a HDMI ajtóm, meg szeretnék egy függ. Annácskát.., ( végre eltűnik bekapcskor a párápáppáppám, meg a kamerahang)
..és nem csalódtam bennük, d.u. vihetem a telót, és kb. 1 óra alatt kész is! -
oggy71
tag
válasz
busman #13442 üzenetére
Akkor az egy szar care!
Care és Care között is lehet óriási különbség!Tappancs2001
Biztos, hogy nem Annával adják ki, már csak a T-s mentalitást is figyelembe véve!
Sőt, vannak annyira "jófejek", hogy a telon keresztül se tudod megcsinálni, hanem csak gépen keresztül (NSU v. O.S.-tal), mer nehogymá egyszerű dolga legyen a júzernek!
De meglehet csinálni, pikkpakk, sőt ha rámhalgatsz inkább dobatsz rá egy függ. Annát, egy Care-ben. -
oggy71
tag
Közben megoldódott SPB gondom!
-
oggy71
tag
Nekemmeg az SPB Weather nem akar működni a világért sem!
-
oggy71
tag
válasz
DeV-O-6 #13346 üzenetére
Üdv!
T-s telom van u.e. termékkóddal, és nekem is csak ezt dobta fel FOTA-n, hogy új készüléksw van N8-ra, és kössem össze sz.géppel.
Először letöltöttem az NSU-t, de itt valami kehét írt, hogy nincs meg vmi összetevő, vszínű, vagy a tűzfal vagy a vírusírtó kavart be.
Aztán rámentem Ovi suittal (Xp van a gépemen), és prímán ment a frissítés.
Kb. húsz perc alatt megvolt, ezután már a telo is feldobta a kieg. frissítéseket, mondjuk ezzel elvolt egy jó időt mire felrakta.
Szóval próbáld egy xp-t futtató géppel megcsinálni, és a két lehetőség közül az egyiknek be kell jönni! -
oggy71
tag
Éredekes ez a hír erről a 801-es Nokiáról!
Szerintem van benne kicsi kábítás is, csakhogy tartsák a lelket még a Nokiában..
Még jó, hogy nem 26mpx-es fényképezőt buherálnak majd bele!
Az nem jut el a tudatukig, nem a mpx-ek számát kéne feltornászni, hanem csinálni egy olyan telot amiben optikai zoom van (egye kutya, kezdésnek elég lesz 3x-osis), meg CCD képérzékelő.
más:
Az viszont örvendetes, hogy még a majd 3 éves 5800-ára is jön ki nemsoká frissítés.
Így talán mi N8 tulajok sem leszünk leszarva egy ideig (talán még a Belle után sem)! -
oggy71
tag
Baxus, nekem is eltűntek a térképeim a 3.08 frissítéstől
!
Megpróbálom majd megint wifin leszedni őket, ha nem megy, ugrik vissza a 3.06 -
oggy71
tag
Ovi Suittal frissítettem Annára, gond nélkül+feltettem még telon a kiegészítő dolgokat is.
Ezt a 30fps-es dologot akkor még külön kell telepíteni?
Az azonosmárka oldalról letöltöttem, de tanúsítványhibát írt.
Akkor Beta Labs?
Vagy lehet a telo is feldobja előbb-utóbb a lehetőséget (most még nem)? -
oggy71
tag
ööö.., jóvanna!
Nem gondoltam ám komolyan előző kérdésem!
-
oggy71
tag
Lehez most hülyeséget kérdezek, de szerintetek lehet-e attól baja a telónak, ha egy csepp víz (Balcsi parton fotoztam) rácseppenik a hangerő fel-le gombra?
Rögtön letöröltem újammal, mivel más tölő nem volt kéznél.
Ahogy néztem ez a gomb elég jól illeszkedik a házba, de azért lötyög valamicskét.
Nem tugom jutott-e be víz (remélem nem), de a gomb működik rendesen.
Vagy lehet csak túlparázom a dolgot? -
oggy71
tag
Végre nekem is sikerült telepítenem Annát!
NSU-val nem ment, mert valami összetevő hiányzott, azért kínlódott, pedig csak letöltöttem.
De az Ovi Suite megoldotta, 300mb letöltése után pár perc alatt frissült a vas!
Első benyomások: Baszott furcsa, az előzőhöz képest!!
Még utána a készüléken lejött az 1/1 meg 2/2, meg a közösségi alkalmazások meg a Ovi áruház. -
oggy71
tag
Miért nem adja be a Nokia oldal sw frissítésnél a tel. típusát?
Csak megy körbe aza bizbasz, és kész!
Azt hittem csak az otthoni gépem szar, de másik gépen sem jön be!
Így itt nem tudok frissíteni! -
oggy71
tag
válasz
attosz1120 #13014 üzenetére
Bár nem tőlem kérdezted de:
Az első három közül melyiknek van 12megapixeles kamerája, és rendes vakuja?
Egyiknek sem, így csakis az N8, ha a fotózás fontos.
Bár van köztük más téren erősebb vas (pl. proci) az biztos! -
oggy71
tag
Ti milyen képszerkesztőt használtok, hogy 16:9, helyett 4:3-as képarányú legyen a fotó sz. gépen, és ne rántsa szét a képet?
..és keresnék még olyan kamerahang kikpcsolót mint az első oldalon van belinkelve (az sajna szignózatlan), ha létezik ilyen. -
oggy71
tag
válasz
busman #12881 üzenetére
Ugyanazt tapasztaltam a trés szervízben, mikor nagy naívan bementem, egy "ártatlan" fedélcserére!
Faszikám, szerencsétlen eszeveszett túrásba kezdett a gépén, majd mikor ez nem vezetett eredményre, hívta a központi szervízüket, ahol ismét csak bután néztek.
Levizsgáztak..!
Aztán át Karebe, ahol azt mondja az eladó, "eembeer, hát miért nem ide hozta telefonját először? Már rég kész lenne!!"
Szóval ha gyűgöm van ezután, csak Care!
Új SW kell?
Csaak Care..! -
oggy71
tag
válasz
Lirion #12876 üzenetére
Egy helyet tuti tudok, ahol felraknák (K.vár), a másik határeset (Sz.f.), de ha mégse akkor addíg sírnák..
Mondjuk a másodiknál megkérdezném előtte telefonon mi a helyzet, de nagyon normálisnak láttam a csókát aki ott van.
Soron kívül cserélte HDMI fedelem, mert mondtam, Timbuktuból utaztam idáig, csakhogy élvezhessem a gondoskodást!
busman:
Függő maradt az!
Csak kaptál rá független softot! -
oggy71
tag
Visszatérve még kicsit a SW frissítésre:
Azt egyszerűen nem értem, hogy a tré miért ül ennyit a fos Anna verzióján?
Csak ne lennének ilyen távoltőlem ezek a jókis Care-k, már rég független Annám lenne!
Ápropó, a harmadik szolgáltató már bedobta ezt a 2.0-át?szerk:Már tudom, miért nincs még trés Anna!!
Csapkodják még a falhoz erősen a csajt, hogy butább legyen!!
-
oggy71
tag
Bepróbálom először a T-st.
Ha már az is vinyít (a többi hang nem érdekel) alapból akkor kuka, s jöhet a függ... -
oggy71
tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Trés szervízbe, amúgy sem vinném, már a telot, csak Care-be.
Sokkal rugalmasabbak!
Mikor a tréhez bevittem repedt HDMI fedéllel, csak néztek mint a sülthal!
Nade most kigyúlt a fejemben a fény!
Adok egy esélyt a trés Annának (talán még idén lesz), ha meg butították a fényképezős részét a csajnak, akkor meg a gondoskodásban feldobatom a függetlent, (meg egy 3. fedelet) és kész!
-
oggy71
tag
válasz
Misály #12776 üzenetére
Az kéne, mert ezzel a trés pr 1.1-el nem tudom már kikapcsolni a visítós hangot.
Bezzeg bekapcsolni engedte, igaz én voltam a balfasz, hogy visszaállítottam gyári beállításra, de ki a franc gondolta volna, hogy előjön ez az idegesítő hang.
De most nagy dilemmában vagyok, várjam-e meg a T-s Annát (ebben ki tudja engedik-e mókolni a kamerahangokat), vagy csak dobassak rá egy pr 1.2-t, amiben elvileg ki lehet kapcsolni a csippanást-visítást-klattyanást.
..és Annáról, lehet visszamenni 1.2-re?
Ha rátetetem mondjuk az 1.2-t, egy Care-ben, akkor ugye nem ugrik a gari (ha volt már róla szó akkor elnézést)?
-
oggy71
tag
Bementem volna.., borít.., aaztán.., szorry
!!
Legalább kicsit felpörgettem a topikot értetlenségemmel!
A FÉL KAROM ODAADNÁM HA KI TUDNÁM KAPCSOLNI!! -
oggy71
tag
válasz
Declare #12764 üzenetére
NA BAZMEG (már elnézést)!!!
Ezt miért nem tudtad így, szájbarágósan leírni a HÜLYÉKNEK(önmagamra gondolok) !
ööö.., íízéé, a kikapcsolását eme "jópofa hangnak" kérhetném mégegyszer, hülyebiztosan, mert nem tiszta (rányomok mégegyszer a visszaáll.ra?, és teló kikapcs.., de így magmaradt), állatmód szeretnék megszabadulni tőle!!
-
oggy71
tag
válasz
Declare #12708 üzenetére
Itt van ám a fémes hangot halló kollega, akit ez a hang kibaxottul zavar
!!
Mert amíg nem kezdtem el komolyabban fényképezgetni addíg ez nem vót!!
Egyébként arra a kérdésemre sem kaptam egyértelmű választ, hogy ez flex hang van-e másnak!!
Na mindegy, itt úgy látom leginkább csak kioktatják a "júzert", ha kínja támad!!
Megoldom a problémám önmagam!
Beviszem a szervízbe és télleg rájukborítom az asztalt, ha nem foglakoznak velem!! -
oggy71
tag
Ja és még annyi, hogy abból a kamerafrissítős leírásból olyasmit hámoztam ki, hogy csökkentik az optika zaját
Akkor talán ez a visítás is csitul, vagy eltűnik?
De ezek lehet csak ábrándok maradnak, pláne a magasságos trénél még sovány az Anna, meg lehet nem is lesz egyáltalán.A fóliáról:Három hetes telomon még a gyári van, és még tökjó.
Később biztosan karcos lesz, de egy jó ideig még nem tervezem leszedni. -
oggy71
tag
válasz
TaylorPro #12623 üzenetére
Ez az
!!
Köszönöm!!
Tényleg így van, tegnap próbálgattam, sokféleképpen, ha piros a keret, nincs semmi hang (mivel nem fókuszál), ha zöld akkor viszont van a csippanás után visítás, és ha letakartam a hangszórót akkor szinte teljesen eltűnt!
Akkor ez eddíg is így volt, csak nem vettem észre, ill. nem figyeltem!
Csak ugye mióta meghallottam, mégjobban rá voltam tobzódva, és már már zavart.
Viszont elég egy kicsi külső zaj és már nem is hallani! -
oggy71
tag
Misály, Declare.., azért nem kéne ilyen lekezelően
nyomni neeem??
..én szépen feltettem kérdésem, amit nemtudom, hogyan értelmeztetek!
A kemerahang végig be volt kapcsolva nálam, mivek ki sem tudom kapcsolni, szolgáltatós lévén a tel.
Elmondom mégegyszer a gyengébbek kedvéért a problémát:gomb félig lenyom, csippanás(zöldkeret), és rögtön ezután van ez a számomra ismeretlen hang, majd gomb teljesen lenyom és jön az éppen kiválasztott exponálás hangja.
Csupán arra szerettem volna válszt kapni, hogy ez másnál is így van-e, mármint hangilag, és esetleg ez meghibásodás-e. -
oggy71
tag
Ezzel nem csináltam semmit, hogy a beállításokban megcsináltam ezt kamerabeáll. visszaálít.
Mert amúgy full gyári beállításban fotózok.
..és dehogy akarom kikapcsolni az AF-et, csak azt hittem valamit elállítottam.
Pont a fotózás miatt vettem N8-at!
Nehogymá pár kép készítésétől kiakadjon ez a jó ceisskarcsi optika!
Ettől komolyabb fotós kiképzést kapott megboldogult N95 8gb-om, és zokszó nélkül bírta!
Sőt az új tulaj is nagy megelégedésel használja tovább!Nade még mindíg nemtudom, hogy ez a halk felvinnyantás ez normál, csak nem figyeltem fel rá eddig, vagy tényleg valami gond készülődik nálam??
-
oggy71
tag
-
oggy71
tag
válasz
vanezigy #12602 üzenetére
Hát ez fasza!
Akkor lehet kameramodul csere?
Központi szervíz hetekig, telefon szétbarmolva, megminden?
Ismét brávó, Nokia!!
Kezd ezzel a telefonnal egyre jobban tele lenni a tököm!!Amúgy nem tudom, hogy mechanikus-e.
Nálatok tök csend van mikor fotóztok?
Úgyis, hogy közel teszitek a fületekhez a készüléket, amikor készül a fotó? -
oggy71
tag
Na tegnap óta megint bennem van a para
!
Történt, hogy egész nap fotózgattam a teloval (kb 250 kép), és az egyik fotó elkészültekor, egy viszonylag csendes helyen, akkor amikor a készülék a csippanás után befókuszál, ilyen éles villanymotor felpörgéséhez hasonló hangot hallottam egy pillanatra.
Namost ez a hang azóta is megvan minden fotó elkészültekor.
A képek minősége változatlanul szuper, csak hát...
Azt kérdezném, ez a jelenség nálatok is előfordul?
Vagy ez normális (a fókuszálás mechanikus hangja), csak eddíg elkerülte a figyelmemet.
Vagy készülhetek egy újabb szervízlátogatásra? -
oggy71
tag
..én csak letöltöttem az elsőt a N.p.ról, az ment mindenféle qt nélkül (gondolom bele volt ágyazva), aztán mikor megjött ez az új ezt is onnét lekaptam, és wifiközelben, rádobtam az előzőre.
4 frissítést telepített, és most megy tök jól.
Bár ettől a sajátkép belerakástól nem vagyok elájulva! -
oggy71
tag
Hát kapott itt ez az új csaj hideget is meleget is
!
Egyenlőre várakozó álláspontra helyeződtem, ha a T kiad hivatalos Annát akkor frissítek, ha nem akkor marad a jó öreg pr 1.1, leszarom, ez van és kész.
A buhera távol áll tőlem!
Most egyenlőre örülök mint majom a farkának, hogy van új sleeping screen-em!
Ezek a kicsike örömök is jók ám! -
oggy71
tag
Akkor most mi a rosseb van?
Van már hivatalos T-s Anna?
Reggel kutyafuttában néztem FOTA-n, de akkor még sovány volt minden. -
oggy71
tag
Tegnap este nekem is erős volt a gyanúm, hogy valami történni fog mostmár!
OTA-n keresztül néztem meg van-e valami, de a 3-4 próbálkozásnál mindíg azt írta, hogy a frissítés nem sikerült, próbáljam később (ilyen eddig nem volt soha).
Lehet már hegesztik (a T-nél is) felfele ezt a hivatalos Nanicát?
Vagy lehet már a Belle-t?
Hú de jó lenne!
Csak sajna este leszek megint wifiközelben!
-
oggy71
tag
Lányok, most lehet nagy lámaságot kérdezek de.., attól összedőlhet a tel. ha ráteszem a 4.3.7-es Qt-t?
Mondjuk csak egy dolog miatt kéne, ez pedig weather HD.
Vagy nem tudtok valami helyet ahonnét ezt le lehet kapni (az ovis fizetős), és benne van a Qt? -
oggy71
tag
Két hét használat után bátran ki merem jelenteni, hogy az N8 egy nagyon eltalált készülék!
Gyönyörű képeket lehet készíteni vele, de azt azért ne felejtsük (az opt. zoomot már említették), hogy CMOS a fényérzékelője (mint az összes mobil), a digi gépeké meg CCD.
A net, a navi, nameg a játékok is szépen futnak!
Csak azt a fránya HDMI fedőt tudnám felejteni!!
-
oggy71
tag
válasz
Ronny3 #11939 üzenetére
Na hát ezen bexelek!!
Vaan jobb minőségű kupak?
Ennek mi a jelölése?
Vagy úgy megy a gyártás, hogy a hétfői (még nem rázódott be a melós, megminden), meg a pénteki (hhhúú mikor lesz már vége ennek a ki...ott műszaknak) kupak az sz.r?
Már ne haragudjon a világ, de ez KÉSZ RÖHEJ!!
..és vajon egyeseknek mért repedezik (pláne aki használja) a dzsek környéke?
Megmondom a választ: Ott is a f@sza anyaghasználat a ok!!
Az dühít a legjobban, hogy majd egyik reggel arra ébredek, hogy éjszaka kettérepedt a telefon?
Egy gyenge pillanatomban úgy visszakérem a kottát mint a szél!! -
oggy71
tag
válasz
Declare #11934 üzenetére
Igen egy nyitás után az "új" fedélen kb. 2mm repedés keletkezett
!!
A második nyitás után pedig továbbrepedt, átlósan, de fedél másik szélét nem érte el.
Detto mint az első!!
A 3.-4. után már változatlan hosszúsága.
Tudjátok mint a versben:"Máma már nem hasad tovább"
Tervem a következő: Kicseréltetem a Nokia Care-ben (van kicsi ismeretségem az egyik üzletben), majd mondom a srácnak, ugyammá nyissuk ki párszor, mi történik!
Ha nem jó akkor megint csere!
Egészen addíg, míg be nem telik a garlevél!!
Sajnos ez lesz, (AZ ÖSSZES EL FOG TÖRNI!!) mivel nem szerencsétlen szervíz tehet erről hanem a "nagynevű" hirös gyártó, hogy ilyen trágya anyagból gyártották ezt a fedelet!!
-
oggy71
tag
..izé., elnézést, előző válaszomat (11915) Declare-nak szántam.
-
oggy71
tag
Akármilyen finoman is bánsz a fedéllel, ha sz@r széria elreped
, még akkor is ha csak ránézel!
Amúgy nekem szó nélkül cserélték volna a trében (ha lett volna fedelük).
Mint ahogy ezt meg is tették a NC-ben.
Ami egy nyitás után szintén kuka!!
..de legalább a kijelzőm nem lila, és a többi burkolat is ép (még), így egy hetes erősen kímélő használat után.
-
oggy71
tag
Tegnap "kalandban" voltam HDMI fedél ügyben!
Helyszín:Sz.f.
Netes tájékozódás után, először ósan üzletsor T-pont (mivel itt is van szervíz), de innen pikkpakk elhajtottak, hogy nem foglalkoznak Webshopos készülékkel.
Át az Ady utcai nagy T-be, itt másfél óra! (nehezítés:dögmeleg+gyerek) várakozás után közölte a halkszavú, nyugodt (csak egyszer akarta szétverni a gépet, és még telefonált is) szervízes, hogy nem tudja kicserélni (amúgy garis jav., akár két évig), mert még a pesti központban sincs ilyen fedél!!
Ezután mentő ötletem támadt, mivel itt egy kedves kollega írta a Nokia Care-t, hogy itt is bepróbálkozok.
Háát először nem mondanám, hogy tárt karokkal fogadtak, de a sok blabla, messziről jöttem megminden, egy óra alatt kicserélték a fedelet!
A végére hagyom a csattanót!!
Hazaérve, megfáradva erősen, gondoltam teszek egy próbát, és sebészi precizítással, és óvatossággal kinyitottam az ajtót, majd visszacsuktam.
Nem hiszitek el, de ettől az egy nyitástól ismét ELREPEDT!!!
Keresztben, ugyanúgy mint az előző.
Nagyon mérges vagyok, mert k..vára zavar, hogy egy ilyen drága telefon legegyszerűbb alkatrésze ennyire gagyi legyen!!!
Ha Nokia gondoskodás üzlet fele járok (nemcsak ebben az üzletben, hanem Kaposváron is nagyon rendesek), megint kicseréltetem, és többet az életben nem nyitom ki!!!!! -
oggy71
tag
Mindegy, mostmár, kicseréltetem, és a biztonság kedvéért, neem nyúlkapiszka
!
-
oggy71
tag
válasz
Assdak #11872 üzenetére
Ez jó, hogy a Fehérváriak normálisak!
Ma megyek hozzájuk fedélcserére.
Ugyanis tegnap felhívtuk azt az ügyfélszolgálatos csajt akin keresztül rendelve lett a készülék, és azt mondta vigyük be a fehérvári T-be és kicserélik.
De csak azért mert él még a nyolc nap cseregarancia (enélkül már lehet fizetős lenne a móka).
Egyébként a papírok között megleltem a visszáru nyomtatványt is, amin fel van tüntetve:ha nem tetszik a készülék vagy bármi gond van vele, nyolc munkanapon belül (ez csak netes rendelés esetn érvényes) "akár" az árát is visszakaphatom, vagy csere.
Cseréltetni nem akarom az egész készüléket, mert ez nem lila.
Ja és az Ady utcába kell menni?
Mert mintha a Plázát emlegette volna a csaj, de asszem az csak T-pont, nem szervíz. -
oggy71
tag
Namost, hogy jól kidühöngtem magam az ajtócskán adjunk az élvezeteknek!
Tegnap leszedtem az Ovi-ról az Assassins Creed HD nevű játékot.
Még csak tanulgatom az irnyítást, de nagyon baró, látványos grafikájú játék!
Nemrég került fel, ingyenesen, wifi ajánlott letöltéséhez, mert 160mb, és vagy fél óra mire lejött.
Szóval most eztet nyomom, ajánlom annak aki játékos!
-
oggy71
tag
Közben kiokosodtam
!
A repedést "talán" nagyon óvatos nyitással el lehet elkerülni!
Először óvatosan vájatba benyúl, körömmel, s kifordít.
Ekkor csak kibillenik a kisajtó, de ekkor már kétoldalt körömmel megfogva kibillegethető (felfele) a helyéről.
De télleg az a legjobb megoldás, ha a zember nem nyitogatja!
A repedés alapos mikroszkóposvizsgálata azt az eredményt hozta, hogy nem az egész csatl. reped át, hanem "csak" az a fényes bevonat, pár tized mm mélyen, de ez éppen elég, hogy ronda legyen.
Azért beviszem majd szervízbe (talán nem hajtanak el a faxra) és ha helyben cserélik gariba akkor kérem a cseréjét.szerk.:Lehet nem is a nyitástól repedt meg a lakk
, hanem ilyen volt, csak nem figyeltem, de minek is nézegetnék ilyen dolgokat egy zsírúj telefonon
!!
-
oggy71
tag
..ha volt már róla szó akkor elnézést de (mintha már olvastam volna itt), volt már akinek cseréltek gariba repedt HDMI fedelet?
Ugyanis mikor megvettem a készüléket egyszer! kinyitottam eme fedelet, majd visszacsuktam.
Ma nézem és mit látok?
Hát persze, hogy elvan repedve!!
Amúgy nagyon meg vagyok elégedve a készülékkel, de ez nagyon dühít, hogy ilyen sz@r anyagból csinálják, nameg piszkosul szorul is, így nehéz kinyitni.
..ésaztán ez úgy fog működni, hogy egy nyitás, egy fedél?
Kérdésem feltettem a T-s topikban is.
Kiváncsi leszek a fejleményekre! -
oggy71
tag
Feltettem ezt Sleeping progit.., háát nemrossz, még az aksitöltést kijelzi, bazinagy kulmináló batteriteleppel, de a gyári vekkerért télleg kár, mert az sokkal szebb, olvashatóbb.
más: Nem tudtok valami jó időjárás okosságot?
Ami baró widgetet rak ki?
Mert ettől az origotol nem vagyok elájulva! -
oggy71
tag
szerk.:már megleltem a t.m..hu. oldalon
Jól néz ki a bemutató videón.
Csak Qt is kell hozzá, hogy múködjön. -
oggy71
tag
Olyan kérdésem lenne, hogy azt meg lehet-e oldani:Ha elmúlasztott eseményem van, azt jelezze a lezárt kijelzőn?
Vagy csak a menügomb pulzálhat, ha be van állítva és kész? -
oggy71
tag
Tedd át az órát analógra a képernyővédőn.
Ha közepes fényerőnél összehasonlítod a http://www.telefonguru.hu/hir/A_Nokia_valasza_a_hibas_szeriara_2011-2-23 -en szereplő képpel a kijelződ, kiderül lila-e.
A bal telo a lila, a jobb meg a jó (szürke), a képen.szerk: látom már megelőztek..
-
oggy71
tag
válasz
Sn00PiG #11634 üzenetére
Köszi
!
Az az érdekes, hogy tegnap élő wlan kapcsolatban próbáltam, és mégis a 3G-t dobta fel.
Na mindegy, ma megpróbálom mégegyszer (vagy az Ovin), de megvan az esély, hogy a trénél még nincs 1.2.
A BZS féle Annát nem szeretném feltenni, megvárom a hivatalos verziót.
Amúgy ha 1.1 marad az sem nagy tragédia, mert így is jól működik a telefon.
Kollegám kb. fél éves Telenoros C7-én viszont, már gyárilag (hát igen a tré az tré) 1.2 van.
-
oggy71
tag
Megvan a telefon, és nem lila!
Először nem tudtam mihez hasonlítani, és voltak kételyeim, de ma összehasonlítva a kijelzőt a Telefongurus képekkel ezek elszálltak.
Az analóg óra és a felold ablakocska közepes fényerőnél is szürke, mint ott a képen a jobb oldali fotón.
Amúgy nagyon tetszik a készülék, s rögtön egy szállóige jut eszembe az Üvegtigrisből: "Jót választottál Sanyi!"
Ápropó mindjárt akadna pár kérdésem:pr 1.1 van a telon, próbáltam frissíteni, de rögtön a netre menne.Lehet ezt valahogy beállítani (nem csak itt), hogy inkább wlanon menjen az akció?
..és ez a pr 1.2 hivatalos?
Vagy ez trés telefonra még nem jelent meg? -
oggy71
tag
Hosszas gondolkozás után megrendeltem ma az N8-at a trénél.
67 lett a vége, mindenféle kedvezménnyel.
Érthető okokból nem a türkiz színt választottam
Kíváncsi leszek lilul-e majd a kijelző.. -
oggy71
tag
Csak még egy fontos kérdésem lenne:
4 fő dologra használnám a készüléket elsősorban:
fényképezés, navigáció, net, és játék orrvérzésig.
Vajon nem fogok csalódni? -
oggy71
tag
Na nem vakarózok tovább, hétfőn megrendelem a trénél a telefont, ha olcsóbb lesz ha nem!
Oszt' beköltözök ide, frankón!
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest