Új hozzászólás Aktív témák
-
T. I.
senior tag
válasz
Polarstar #31057 üzenetére
Remélem neked is beválik, hagel! Milyen típusút sikerült beszerezni?
Én anno drágáltam kissé, a Corvinban volt 5e az ára. Neked mennyiért sikerült beszerezni?Olvastam a hardcase-ekről (lehet, hogy pont itt), hogy a teló és a tok közötti résen bemegy a por és csúnya karcnyomok alakulnak ki az illeszkedés mentén. Na, hát nekem egy éve van már meg, akkor felpattintottam és gondoltam tegnap egyet, megnéztem mizújs alatta, lett-e szépséghiba. Levettem és csak pihe-puha koszokat találtam, karc az nuku. Szemüvegtörlőkendővel áttörölve is megbizonyosodtam a ház épségéről. Szóval, ha csak nem lakik homokbánya mellett a használója, akkor nem hiszem, hogy ez a karcolódás valós veszélyt jelentene.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- IPhone 11 128GB Bontatlan ÚJ! 12 Hó Jótállás
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest