- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
attisx
addikt
válasz Szuperboci #38 üzenetére
Ki mondta azt, hogy nem érdemes lecserélni más s60-as után?! Szerintem, N73 után biztosan felüdülés lesz a használata...
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
Szuperboci
senior tag
Akinek nincs n serias telefonja és telefonvásárlás elött áll annak jó választás lehet az n85, viszont akinek már van egy régebbi tipusu n serias telefonja annak nem érdemes lecserélni.eÉn azért karácsonyra leváltom az n73 amat már csak azért is mert utálok a zsebembe egy féltéglát hordani.És ez egy nyomos ok
[ Szerkesztve ]
Music!!!
-
Bazsó
tag
Nekem is nagyon tetszik,szép megoldás, hogy nem látszik pár gomb csak ha világít
□ "Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél" □
-
ByB
addikt
Lehet már valamit tudni az érkezés időpontjáról?
-
legiaap
félisten
Ez nagyon szépre sikeredett
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
androcles
tag
Szerintem meg szépek ezek az egyszerű letisztult formák, csak az anyaghasználat legyen minőségi, és akkor tetszeni fog!
"Nagyon soká tart, míg az ember rájön, hogy nem értett meg semmit..."
-
AMD Power
titán
Így feketében nem rossz külsőre. Vajon az anyagminősége milyen lesz. Én nem vagyok oda ezekért az N-s Nokiákért.
-
NyxNyxNyx
addikt
Akkor most ez miben különbözik az n96-tól?
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
-
spedyboy
senior tag
Ha hülye wok javitsatok ki! Sztem ez u.a. Mint az n95 csak más bundában
-::- iPhone 6 16GB -::- iPad 4 16GB -::- //Lenovo G505S// iPhone/iPad/iPod touch szoftveres javítás Budapesten!!
-
1010
őstag
kiadni ugyanazt a készüléket 100féle képpen ugylátszik olcsó és kifizetődő megoldás ez most a nokiának
-
törölt tag
áh, a hátlap tök szép mintát kapott, az előlap meg olyan, mintha egy bili oldalából vágták volna ki... de miért??? egyszerűen nem értem, ugyanez a baja szinte az összes új N szériás telónak, csillogó fényes előlap, ami kb 3 másodpercig néz ki jól, aztán képtelenség tisztántartani.
mondjuk a tudás megint ugyanaz a kaptafa, mint az N82, N78, N95 (8GB) esetében. végülis abból a szempontból nem baj, hogy így lesz egy N81 utód, ami jobb kamerát kap, meg frissebb szoftvert, de másra nemigen jó... -
Snowy_owl
őstag
Kicsit lehetne fejlődni a Nokiának is. Egyébként szerintem nem lenne rossz teló ha nem sütne róla az anyaghasználat. Na de ne ítélkezzünk előre.
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
hétalvó
addikt
remek, csak sötétben látszanak a symbian gombok
hol van a házacska , mint az e51-ben. ááá ezt minek kellett???
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
Dare2Live
félisten
válasz sp33dypr0 #20 üzenetére
Mert megzabálja az aksit azé. 1napot se bírna.
Nézd meg az új 640*480as HTCt, pont ezta hibát követték ott el. Oké nem tudod kiszúrnia pixeleket de hazafelé már nem is lesz mobilod.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
sp33dypr0
tag
Nem igazán értem, hogy ha már egyszer N-es széria, akkor miért nem újítanak be valamit kicsit ütősebbet... Mondjuk nagyobb kijelzőfelbontás??
-
2T
tag
válasz Dr.Anonymus #15 üzenetére
Lehet bennem van a hiba, de Nekem ez a Nokia sokkal jobban tetszik külsőre mint az a Samu. És nem baj hogy 5mpx, sőt szerintem jobb így..
De hogy miért nem tudtak egy VGA display-t beleheggeszteni?
Csak a kontúr maradt, a szénatom alapú csontbőr falak egy keserédes savanyú sógömb alatt
-
Dare2Live
félisten
Szerinted az userek hány %nak kell 16gb? 5%-10%? 8mp? Jó nagy visszalépés örüljünk ha egy g600 képminőségét eléri de sanszosan inkább rosszabb lesz annál. Akkor mi ebben az előrelépés?
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Magnum_
nagyúr
eddig igen csúnya előről.
I humbly and respectfully decline™
-
<NewL>
addikt
Nem mindenkinek kell 16giga hely egy telefonon meg 8mp-es kamera. Ez a samsung se annyira dizájnos forma. (szerintem,de nem néz ki rosszul)
There's an app for that
-
Dr.Anonymus
addikt
azt hiszem hogy ez a telefon kicsit megkésett...
én most már ilyeneket várnék... -
Mamuska
őstag
Lassan már közel tíz hasonló tudásu nokia van ezért valamit újíthattak volna. Ja mint ahogy mondod legalább olyan minőséget megérdemelt volna mint az e66 vagy mint a samsung egy optikai zoomot lehetett volna bele tenni. Úgy látszik még egy darabig az n82-öt fogjuk megkapni csak más köntösben.
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
Kár, hogy rendszeresen vannak anyaghasználatra "nem tökéletes" szériák Nből... Ott tartunk, hogy mobilarena teszt/megfogdosás elött lényegében nem ajánlott a megvételük.
Mért nem lehet ezeket olyan etalon szintre megcsinálni mint az E szériát.....?
-
Mamuska
őstag
Az lehet ,hogy jól néz ki de az anyaghasználat megint otvarnak tűnik így képről.
-
2T
tag
Szerintem meg nagyon jól néz ki..
Arról a Htc-ről megjelenésekor úgy véltem hogy Nokia koppintás.
Melyik is volt előbb, az N81 vagy az a Htc?Kár hogy a kijelző még mindíg QVGA
Méretre szerintem 2,8"-os lesz.[ Szerkesztve ]
Csak a kontúr maradt, a szénatom alapú csontbőr falak egy keserédes savanyú sógömb alatt
-
Pajoz
őstag
Szerintem meg brutális!Mint egy ragadozó fekete párduc.Egyszerű kinézet,mégis nagyszerű tudás.(az a gomb a piros mellett kicsit ront az összképen)
Mekkora lehet a kijelzője?2.4"? -
Ligend
tag
Egyetértek, nekem sem tetszik a kinézete. Mellesleg szerintem kiköpött HTC Touch Dual, legalábbis "szemből".
Az ostobaság ellen az istenek is hiába hadakoznak.
-
ben11
őstag
Szerintem ízléstelenül néz ki,persze ízlés dolga..
-
Skizz
addikt
N80 óta megfogadtam, hogy nem veszek több N Nokiát, de ez nagyon megfogott.
-
Jadro
veterán
Ez kellemesen vékonynak tűnik. Elsőre nem rossz!
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest