- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
attisx
addikt
válasz
Szuperboci #38 üzenetére
Ki mondta azt, hogy nem érdemes lecserélni más s60-as után?! Szerintem, N73 után biztosan felüdülés lesz a használata...
-
Szuperboci
senior tag
Akinek nincs n serias telefonja és telefonvásárlás elött áll annak jó választás lehet az n85, viszont akinek már van egy régebbi tipusu n serias telefonja annak nem érdemes lecserélni.eÉn azért karácsonyra leváltom az n73 amat
már csak azért is mert utálok a zsebembe egy féltéglát hordani.És ez egy nyomos ok
-
Bazsó
tag
Nekem is nagyon tetszik,szép megoldás, hogy nem látszik pár gomb csak ha világít
-
ByB
addikt
Lehet már valamit tudni az érkezés időpontjáról?
-
legiaap
félisten
Ez nagyon szépre sikeredett
-
androcles
tag
Szerintem meg szépek ezek az egyszerű letisztult formák, csak az anyaghasználat legyen minőségi, és akkor tetszeni fog!
-
AMD Power
titán
Így feketében nem rossz külsőre. Vajon az anyagminősége milyen lesz. Én nem vagyok oda ezekért az N-s Nokiákért.
-
NyxNyxNyx
addikt
Akkor most ez miben különbözik az n96-tól?
-
spedyboy
senior tag
Ha hülye wok javitsatok ki! Sztem ez u.a. Mint az n95 csak más bundában
-
1010
őstag
kiadni ugyanazt a készüléket 100féle képpen ugylátszik olcsó és kifizetődő megoldás ez most a nokiának
-
törölt tag
áh, a hátlap tök szép mintát kapott, az előlap meg olyan, mintha egy bili oldalából vágták volna ki... de miért???
egyszerűen nem értem, ugyanez a baja szinte az összes új N szériás telónak, csillogó fényes előlap, ami kb 3 másodpercig néz ki jól, aztán képtelenség tisztántartani.
mondjuk a tudás megint ugyanaz a kaptafa, mint az N82, N78, N95 (8GB) esetében. végülis abból a szempontból nem baj, hogy így lesz egy N81 utód, ami jobb kamerát kap, meg frissebb szoftvert, de másra nemigen jó... -
Snowy_owl
őstag
Kicsit lehetne fejlődni a Nokiának is. Egyébként szerintem nem lenne rossz teló ha nem sütne róla az anyaghasználat. Na de ne ítélkezzünk előre.
-
hétalvó
addikt
remek, csak sötétben látszanak a symbian gombok
hol van a házacska
, mint az e51-ben. ááá ezt minek kellett???
-
sp33dypr0
tag
Nem igazán értem, hogy ha már egyszer N-es széria, akkor miért nem újítanak be valamit kicsit ütősebbet... Mondjuk nagyobb kijelzőfelbontás??
-
2T
tag
válasz
Dr.Anonymus #15 üzenetére
Lehet bennem van a hiba, de Nekem ez a Nokia sokkal jobban tetszik külsőre mint az a Samu. És nem baj hogy 5mpx, sőt szerintem jobb így..
De hogy miért nem tudtak egy VGA display-t beleheggeszteni?
-
Dare2Live
félisten
válasz
Szerinted az userek hány %nak kell 16gb? 5%-10%? 8mp? Jó nagy visszalépés örüljünk ha egy g600 képminőségét eléri de sanszosan inkább rosszabb lesz annál. Akkor mi ebben az előrelépés?
-
Magnum_
nagyúr
eddig igen csúnya előről.
-
<NewL>
addikt
válasz
Nem mindenkinek kell 16giga hely egy telefonon meg 8mp-es kamera. Ez a samsung se annyira dizájnos forma. (szerintem,de nem néz ki rosszul)
-
Dr.Anonymus
addikt
azt hiszem hogy ez a telefon kicsit megkésett...
én most már ilyeneket várnék... -
Mamuska
őstag
Lassan már közel tíz hasonló tudásu nokia van ezért valamit újíthattak volna. Ja mint ahogy mondod legalább olyan minőséget megérdemelt volna mint az e66 vagy mint a samsung egy optikai zoomot lehetett volna bele tenni. Úgy látszik még egy darabig az n82-öt fogjuk megkapni csak más köntösben.
-
-
Mamuska
őstag
Az lehet ,hogy jól néz ki de az anyaghasználat megint otvarnak tűnik így képről.
-
2T
tag
Szerintem meg nagyon jól néz ki..
Arról a Htc-ről megjelenésekor úgy véltem hogy Nokia koppintás.
Melyik is volt előbb, az N81 vagy az a Htc?Kár hogy a kijelző még mindíg QVGA
Méretre szerintem 2,8"-os lesz. -
Pajoz
őstag
Szerintem meg brutális!Mint egy ragadozó fekete párduc.Egyszerű kinézet,mégis nagyszerű tudás.(az a gomb a piros mellett kicsit ront az összképen)
Mekkora lehet a kijelzője?2.4"? -
Ligend
tag
Egyetértek, nekem sem tetszik a kinézete. Mellesleg szerintem kiköpött HTC Touch Dual, legalábbis "szemből".
-
ben11
őstag
Szerintem ízléstelenül néz ki,persze ízlés dolga..
-
Skizz
addikt
N80 óta megfogadtam, hogy nem veszek több N Nokiát, de ez nagyon megfogott.
-
Jadro
veterán
Ez kellemesen vékonynak tűnik. Elsőre nem rossz!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Nokia oldalán elérhető xml profilból számos részlet kiderült a közelgő N85 készülékkel kapcsolatban.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest