Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
attisx
addikt
válasz
Szuperboci
üzenetére
Ki mondta azt, hogy nem érdemes lecserélni más s60-as után?! Szerintem, N73 után biztosan felüdülés lesz a használata...

-
Szuperboci
senior tag
Akinek nincs n serias telefonja és telefonvásárlás elött áll annak jó választás lehet az n85, viszont akinek már van egy régebbi tipusu n serias telefonja annak nem érdemes lecserélni.eÉn azért karácsonyra leváltom az n73 amat
már csak azért is mert utálok a zsebembe egy féltéglát hordani.És ez egy nyomos ok 
-
Bazsó
tag
Nekem is nagyon tetszik,szép megoldás, hogy nem látszik pár gomb csak ha világít

-
ByB
addikt
Lehet már valamit tudni az érkezés időpontjáról?
-
legiaap
félisten
Ez nagyon szépre sikeredett
-
androcles
tag
Szerintem meg szépek ezek az egyszerű letisztult formák, csak az anyaghasználat legyen minőségi, és akkor tetszeni fog!
-
AMD Power
titán
Így feketében nem rossz külsőre. Vajon az anyagminősége milyen lesz. Én nem vagyok oda ezekért az N-s Nokiákért.

-
NyxNyxNyx
addikt
Akkor most ez miben különbözik az n96-tól?

-
spedyboy
senior tag
Ha hülye wok javitsatok ki! Sztem ez u.a. Mint az n95 csak más bundában
-
1010
őstag
kiadni ugyanazt a készüléket 100féle képpen ugylátszik olcsó és kifizetődő megoldás ez most a nokiának
-
törölt tag
áh, a hátlap tök szép mintát kapott, az előlap meg olyan, mintha egy bili oldalából vágták volna ki... de miért???
egyszerűen nem értem, ugyanez a baja szinte az összes új N szériás telónak, csillogó fényes előlap, ami kb 3 másodpercig néz ki jól, aztán képtelenség tisztántartani.
mondjuk a tudás megint ugyanaz a kaptafa, mint az N82, N78, N95 (8GB) esetében. végülis abból a szempontból nem baj, hogy így lesz egy N81 utód, ami jobb kamerát kap, meg frissebb szoftvert, de másra nemigen jó... -
Snowy_owl
őstag
Kicsit lehetne fejlődni a Nokiának is. Egyébként szerintem nem lenne rossz teló ha nem sütne róla az anyaghasználat. Na de ne ítélkezzünk előre.
-
hétalvó
addikt
remek, csak sötétben látszanak a symbian gombok

hol van a házacska
, mint az e51-ben. ááá ezt minek kellett??? 
-
Nem igazán értem, hogy ha már egyszer N-es széria, akkor miért nem újítanak be valamit kicsit ütősebbet... Mondjuk nagyobb kijelzőfelbontás??
-
2T
tag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Lehet bennem van a hiba, de Nekem ez a Nokia sokkal jobban tetszik külsőre mint az a Samu. És nem baj hogy 5mpx, sőt szerintem jobb így..
De hogy miért nem tudtak egy VGA display-t beleheggeszteni?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dare2Live
félisten
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Szerinted az userek hány %nak kell 16gb? 5%-10%? 8mp? Jó nagy visszalépés örüljünk ha egy g600 képminőségét eléri de sanszosan inkább rosszabb lesz annál. Akkor mi ebben az előrelépés?
-
Magnum_
nagyúr
eddig igen csúnya előről.
-
<NewL>
addikt
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Nem mindenkinek kell 16giga hely egy telefonon meg 8mp-es kamera. Ez a samsung se annyira dizájnos forma. (szerintem,de nem néz ki rosszul)
-
Dr.Anonymus
addikt
azt hiszem hogy ez a telefon kicsit megkésett...
én most már ilyeneket várnék... -
Mamuska
őstag
Lassan már közel tíz hasonló tudásu nokia van ezért valamit újíthattak volna. Ja mint ahogy mondod legalább olyan minőséget megérdemelt volna mint az e66 vagy mint a samsung egy optikai zoomot lehetett volna bele tenni. Úgy látszik még egy darabig az n82-öt fogjuk megkapni csak más köntösben.
-
-
Mamuska
őstag
Az lehet ,hogy jól néz ki de az anyaghasználat megint otvarnak tűnik így képről.
-
2T
tag
Szerintem meg nagyon jól néz ki..
Arról a Htc-ről megjelenésekor úgy véltem hogy Nokia koppintás.
Melyik is volt előbb, az N81 vagy az a Htc?Kár hogy a kijelző még mindíg QVGA
Méretre szerintem 2,8"-os lesz. -
Pajoz
őstag
Szerintem meg brutális!Mint egy ragadozó fekete párduc.Egyszerű kinézet,mégis nagyszerű tudás.(az a gomb a piros mellett kicsit ront az összképen)
Mekkora lehet a kijelzője?2.4"? -
Ligend
tag
Egyetértek, nekem sem tetszik a kinézete. Mellesleg szerintem kiköpött HTC Touch Dual, legalábbis "szemből".
-
ben11
őstag
Szerintem ízléstelenül néz ki,persze ízlés dolga..
-
Skizz
addikt
N80 óta megfogadtam, hogy nem veszek több N Nokiát, de ez nagyon megfogott.
-
Jadro
veterán
Ez kellemesen vékonynak tűnik. Elsőre nem rossz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

már csak azért is mert utálok a zsebembe egy féltéglát hordani.És ez egy nyomos ok 

egyszerűen nem értem, ugyanez a baja szinte az összes új N szériás telónak, csillogó fényes előlap, ami kb 3 másodpercig néz ki jól, aztán képtelenség tisztántartani.

, mint az e51-ben. ááá ezt minek kellett???