- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
"520-am van. Igaziból nem különösebben érdekel, hogy lesz-e rajta wp8.1. Azt se tudom mik lennének az újdonságai. "
A notification center azért érdekelne, hidd el
aMúgy - bár kicsit gyanús az 1 GB-s 525 és a 8.1 érkezésének egybeesése - szerintem inkább az állhat a háttérben, hogy a legtöbb AAA címnek már 1 GB kell, és az 520-525 kategóriájú telókat elsősorban a gyerkőcöknek veszik a népek, akiknél ez fontos szempont.
A "komolyabb" játékok Lumia 520-on csak a szűkös RAM miatt nem mennek, erre lehet gyógyír az 525.
-
martonx
veterán
válasz
dreamdancer #10 üzenetére
Az a vicc, hogy ezzel ismét eljátszanák azt, hogy az eddig eladott telefonjaik zömére nem jönne ki a frissítés.
Másrészt elnézve, hogy a mindent vivő Android-os ökoszisztémában se nagyon kap az ember frissítést a telefonjára 1 év után, akkor nagyon nem izgat a dolog.
520-am van. Igaziból nem különösebben érdekel, hogy lesz-e rajta wp8.1. Azt se tudom mik lennének az újdonságai. Ha meg nagyon izgatna, akkor jövőre lecserélném egy 525-ösre. Az is fillérekért van. -
vince
őstag
remélem, nem jár úgy, mint a kétsimes Lumia 720. Pletykák szóltak róla, de azóta sem jelent meg a készülék...
-
Pirosász
aktív tag
válasz
Azért kezelem fenntartásokkal az elméletedet,mert 2016 februárig támogatott a Windows Phone 8.Na most hogy képzeled el a támogatást az általad felsorolt telefonokra,ha nem kapnak frissítést,már két évvel a támogatás lejárta előtt?
Szerintem kapni fognak.Max. nem minden funkciót.Nyilván nem a frissítést fogják butítani az 512MB RAM-hoz,hanem ami funkcióhoz több kell,azt nem fogják megkapni.Amit lehet azt viszont meg fogják kapni.(szerintem) -
tixem
addikt
válasz
még jó, hogy 820-at vettem
(#6) saiyajin a 920-nak már van utódja, úgy hívják 925
-
AMD Power
titán
Már jöhetne. Eygre többen keresnek Dual sim-es WP-t.
-
dsr
senior tag
Na erre kiváncsi leszek
már várom egy ideje
-
NGA
addikt
Majd meglátjuk. Az LG Optimus 7-re is hogy irták, hogy nem kapja meg a 7.8-at, aztán láss csodát, megkapta. Ez 8.1-lesz, nem 9.0. Nem hinném, hogy ebbe beraknak hatalmas dolgokat, inkább csak csiszolgatják, mind a win 8.1-et. Szvsz a 9-et egyik mostani sem fogja megkapni, mert ott talán összeér az RT és a WP. És RT szerű lesz a WP, max futtatja a régi appokat is valamiféle emulátorral.
Inkább azt tudom elképzelni, hogy pár funkciót nem fog megkapni, pl nem lesz személyi asszisztens. Mint a szifon 4-nél a siri.
-
ng0ofy
KORREKTOR
A szerény véleményem szerint azt jelenti, hogy saját gondolat, szerintem (:
Dreamdancer: Sajnos én is erre tippelek, viszont nagyon szeretem a 8S-em. Nem szeretném, ha így lenne, na (:
Zull: nem hiába kezdték el a WP telefonokat a hasonlóan csengő Lumia "márka"néven terjeszteni... Szerintem már az is ezen folyamat része volt.
-
Zull
senior tag
Ha van egy kis agyuk, akkor továbbra is megtartják a Nokia nevet (már ha megtarthatják). Szerintem ők is tisztába vannak hogy a világ egyes részein mekkora marketing értékkel bír ez a szó.
-
NGA
addikt
válasz
Ezt olvastad valahol, vagy a saját gondolatodat írtad le?
-
ng0ofy
KORREKTOR
Nagy kérdés, hogy a 8.1-nek miyen hardveres követelménye lesz, elérhetővé akarják-e tenni a mostani 8-as olcsóbb készülékekre?
-
saiyajin
senior tag
Varom nagyon az uj frissitest, es jo, hogy vegre jon ketkartyas wp telefon. Szerintem a 920/820 páros utóda várható.
-
Crafter32
őstag
Kíváncsi leszek Nokia logó nélkül, hogyan fog fogyni.
-
ted_mosby
senior tag
Hát én már nagyon várom
Régóta keresek egy Dupla SIM-es készüléket ami mindenhol ott van. Remélem ebben megtalálom a számításaim.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy és két SIM fogadására alkalmas változatban is elérhető lesz a Nokia első, Windows Phone Blue operációs rendszert futtató készüléke.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest