Lumia 720 – kétkártyás változatban is?

Míg az első kétkártyás mobiltelefonok célja csupán az ázsiai és afrikai vásárlók lehető legolcsóbb telefonálási alternatívájának biztosítása volt, addig manapság egyre több gyártó készít két hálózat egyidejű elérést biztosító csúcsmobilokat is. Az Android-alapú mobilok között manapság nem nehéz két vagy akár három SIM fogadására alkalmas készüléket is találni, ám a Windows Phone platformon ez idáig nem volt jellemző. Pletykák szerint az eslő valóban komoly áttörést a Lumia 720 kétkártyás változata jelentheti, mely a 4,3 hüvelykes WVGA kijelzővel és Carl-Zeiss optikás 6 megapixeles kamerával is bír. A készülék premierjének időpontja továbbra is kérdéses, de @evleaks szerint a Windows Phone 8 platform GDR3 frissítésével együtt kerül bejelentésre.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

  • ZTE V889M - kétélű penge

    Itthon is ismert és meglehetősen népszerű a kínai gyártó Blade III nevű készüléke, ám létezik kétkártyás változat is belőle, le is csaptunk rá.

  • Nokia Lumia 720 - majdnem középút

    Korrekt hardver, elegáns külső, jó minőség és kedvező ár. Ezt kínálja a Lumia 720, ám a hiányosságok belerondítanak a képbe.

  • Lumia 720 – kamera varieté

    Magas dinamikatartományú sztereó mikrofonnal, opcionális vezetékmentes töltéssel és f/1,9 apertúrájú Carl-Zeiss optikával érkezik a Nokia 9 milliméteres vastag okostelefonja.

Hirdetés