- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Netfone
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thunderrr
csendes tag
Az ingyenességet én kapásból elengedtem. Egy év használat után a telefonon vannak karcok, amikre rá lehet fogni a leejtést, és a mostani hibát. Azt csak én tudom, hogy nincs rajta új, egy szerviz rábök a sarkán levő minidamagere és már cseng is a kassza. Csak épp azt nem szeretném, hogy a telefon árát még egyszer kifizettessék, és továbbra is egy "régi" telefonom van, amin már lefelé kettyen a garancia. Azért köszönöm a válaszokat! Ha megvan a tapasztalat pár nap múlva, elmesélem mit érdemes tenni, a hozzám hasonló szerencsétleneknek, akik nem képesek stabilan fogni egy telefont a kis kezükben =)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest