Hirdetés
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megmosolyogtató tárterülettel indít az iPhone SE
Új hozzászólás Aktív témák
-
djzolko
tag
Ez biztató hír, de nagyon pletykaszagú még. Azontúl a 7.8-at is csak tavaszra ígérték, kitudja mikor jön azután még valami? Segítené a MS a döntést, ha publikálna információkat az emberek felé, nem lenne az az érzésem, mintha azért szórnák a L800-at annyiért, amennyiért, mert a kutya sem keresi már. Viszont mivel én vágytam rá még tavasszal, ezért az árért beleugranék, de jó lenne tudni, mire lehet számítani. Ezeken agyalok mostanság. Pl. azt nem tudjátok, hogy a nokia drive 3 kijön majd a mangóra is?
[ Szerkesztve ]
-
djzolko
tag
-
djzolko
tag
válasz
Remus389 #814 üzenetére
Ja, 920-am sem lesz. De attól még jobban tetszik. A nexus 4 play storeból most mindennél agresszívabban van árazva, fel lehet tenni a kérdést, hogy az iphone5 is 2,5x jobb-e? Számomra még véletlenül sem. Különbözőek vagyunk, értsétek már meg ezt.
kinek ez, kinek az jön be jobban. Ezek csak telefonok bakker.
-
djzolko
tag
válasz
Remus389 #809 üzenetére
Szerintem is nagy.
nem az én méretem, de amúgy ís erős ajánlat, pláne 300 dodóért. És ami a legjobb, nem samsung és nincs rajta tw.
) btw én szimpatizálok a wp-vel, és ezért tetszenek az új nokiák. Nem feltétlenül érdekel, hogy van ennél jobb, vagy nincs, attól még tetszik.
Handrast nem olvasom, az ő véleménye mivel lenne több bárkiétől? -
djzolko
tag
Hát a 4.2-höz képest sehol sincs a symbian, mint oprendszer, ez szent igaz. Sem funkcionálisan, sem dizájnban. Én sajnálom, de a jelenlegi program kínálattal is vannak gondok, szóval a symbian két irányból is elavult.
pedig én szeretem az n8-on, komolyan mondom. De újra, pénzért már nem kéne.
-
djzolko
tag
válasz
quailstorm #757 üzenetére
Nem is használom.
-
djzolko
tag
Szerintem a symbian egyre versenyképtelenebb lett már, és maradt is volna, ha marad. Mondom ezt úgy,hogy 1,5 éve n8-am van, szeretem is, de ez a rendszer egyáltalán nem ér fel a többi OS legfrisebb változataihoz. Én szeretek aludni, üdvözlöm a wp-t, mert nekem tetszik, és jó, hogy ha akarom használhatom úgy, hogy a kedvenc márkámról sem kell lemondani.
Nagyon magas lóról írtál, de az emberek különbözőek, ne tolmácsold a saját véleményedet mindenki nevében.
-
djzolko
tag
Miért vegyek iphone-t a nexus 4 helyett? Ugyanaz a kérdés. Miért vegyek mercit az audi helyett? Miért menjek az olasz tengerpartra a francia helyett? Megválaszolhatatlan, lehet hebegni-habogni, de a döntés egyéni preferencia kérdése. Egyébiránt a tesztből nekem a nokia szoftveres extráinak a bemutatása hiányzik nagyon. Az tény, hogy nehéz, az is tény, hogy nagy, de az is tény, hogy tele van egy csomó dologgal, ami nem lett bemutatva.
[ Szerkesztve ]
-
djzolko
tag
Miért kell, hogy jobb legyen? Nekem személy szerint annyi az igényem, hogy nekem megfeleljen. (Ezt meg aztán sok minden meghatározza, és csak sokadlagos szempont, hogy hány ppi, hány mag, meg milyen antutu eredményt produkál. Szerintem mások is vannak így ezzel.) Aztán, hogy mi a jobb, az nem érdekel. A 920 pl. pont nem jó nekem, mert kisebbet keresek. De a telefon attól még nem lesz rossz, hogy nem ez a legjobb.
-
djzolko
tag
Épp ez a baj. Témázzunk már kicsit a kijelzőn, vagy mittudomén. Ugyanannyit lehet róla írni tapasztalat hiányában, mint a súlyról. Tényleg nehéz elhinni, hogy ti még nem unjátok. Van pár arc, aki már 50x leírta, hogy tök jó, hogy ilyen nehéz, van másik pár arc, aki meg 50x leírta, hogy tök gáz.
Nagyon izgi.
-
djzolko
tag
Biztos le leszek hurrogva, de kicsit unalmas már, hogy 3 oldalon keresztül ez megy:
- Hú de nehéz.
- Nem nehéz.
- Hú, de nagyon nehéz.
- Nem nehéz, legalább van benne anyag.
- Persze, más könnyebb.
- Másban nincs rugó.
- Megmagyarázom.
- Nem magyarázom meg.
- Hú de nehéz.
- Nem nehéz......
Nem tök mindegy? Akinek sok, nem veszi meg, akinek nem számít, és akarja, az megveszi. Mindkét tábor részéről kérném, hogy tereljük már a témát másfelé, bár nem vagyok modi, meg ph kedvence, meg semmi, még egyéni arcképem sincs, de ez már a mély, ami a fórumokon megy.
-
djzolko
tag
Én meg a nokiát, csak vszeg nem a 920-at, nagyon nagy.
Viszont azt én is sajnálom, hogy a lenses kimaradt a tesztből, főleg, mert a 8x-nél meg lett említve, hogy van, csak még nincs bele app. Nos, a nokia gyúrt hozzá jópofa dolgokat, és meg sincs említve. Kicsit tényleg részrehajlónak érzem a témát.
Totál kimaradt minden, ami nokia szoftveres plusz, pedig ezekre nagyon kíváncsi lettem volna. Szerencse, hogy külföldi oldalakon ezekről is lehet információt szerezni, de azért jó volna anyanyelven is olvasni róluk.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finnek első Windows Phone 8-as készüléke király is lehetne, de a nagy igyekezetben túl nehézre sikerült az eszköz.