- Viszlát, iPhone SE!
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 5G szintre lépett a Galaxy A0 széria
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PoganyPtR
tag
válasz
legiaap #8890 üzenetére
Hát rájöttem hogy nem kapcsolt ki a telefon, mivel sms értesítőt kaptam pénzfelvételkor. Viszont hívás beérkezésnél már nem csörög. Kép nincs, gombokra nem reagál.
Bevittem Kazincbarcikán T-be, csaj mondta h inkább Miskolcon próbálkozzak mert normális csere telefon nincs, valamint jobb esetben 1-2 órán belül ott a saját szervizükben helyre teszik ha lehetséges. A szervízbe való elküldést pedig nem ajánlotta, ha nem muszáj, mivel már nem egy készüléket küldtek vissza javítatlanul, vagy rosszabb állapotban. Szóval holnap vagy holnap után megnézem Miskolci T üzletet (akit érdekel a plázában vagy a Szinvaparkban lévőt ajánlotta, ők tudnak helyben foglalkozni szervizeléssel). -
hcpety
tag
Sziasztok!
L920-asom sokat sz*rakodott a napokban, gondoltam resetelem. A módszer a kikapcs, aztán hangerő le + töltőkábel bedug, felkiáltó jel után hang fel, hang le, power, hang le.
Jöttek a fogaskerekek. De hiába írták, hogy max. 10 perc, órák óta mennek.
Letöltöttem "navifirm+"-t, nokia ncs-t. Navifirm+ nem is akar működni, utána olvastam, nokia supportjának viszlát. NCS pedig - user/pass - hiányában csak offline hajlandó működni.
Hogyan tudnám újraflashelni? Ha valaki segítene, annak örülnék... Előre is köszönöm!
DP
U.I.: decemberben telenornál (első héten) vásárolt (úgy tudom azok még kártyafüggetlenek voltak)
-
c0p1
tag
sziasztok!
en majus vegen fizettem elo egy lumia 920-ra. szerencsere olcson talaltam ra elofizut, ingyen elvihettem,de ket eves leasinggel van a szerzodes, tehat ket ev mulva vissza kell adnom vagy megvehetem utolag. valamilyen szinten praktikus.
nalam nincs sok hibaja... ami kitunik, az a tulmelegedes. jateknal eszmeletlenul felmelegszik,szinte eg, a zenelejatszo olykor lefagy,de talaltam ra egy megoldast es ha here maps-szet hasznalok,akkor elveszti a jelet gyorsan es eleg hulyenek erzem magam,amikor az utcan vagyok es a telefon arra ker,hogy mozgassam nyolcas formaban, az emberek pedig csak neznek,hogy mit varazsolok
de osszessegeben nagyon elegedett vagyok vele. tudom,hogy az akkut hogyan tudom masfel napig egyben tartani , tehat uzemidovel is lehet banni okosan. maga a wp rendzser nekem bejon, megbizhatobb,mint az android( 3 evig hasznaltam,2 xperia telefonom volt) . a nokia music meglepoen tetszik es a kamerat is szeretem,bar ehhez 2 fele alkalmazast hasznalok szituaciotol fuggoen.
ami foglalkoztat, hogy a gdr2 update mikor jon meg. mindenhol csak augusztus van irva,de konkret datum nem.
-
rgeorge
addikt
válasz
KonzolKartel #8885 üzenetére
Ez érdekes. Most egy eddig telefonon nem kezelt GMail fiókot hozzáadtam a telefonhoz. Sima Google fiókként IMAP kapcsolatot állít be. De ha Outlook fiókként indítom a hozzáadást, majd speciális beállításban megadom az m.google.com-ot, akkor szépen felveszi a GMail fiókot, mégpedig ActiveSync kapcsolattal, és szépen meg is jönnek azonnal a levelek. Ezek szerint még működ az ActiveSync a Google-nél?
-
BobTail
őstag
-
PoganyPtR
tag
Hát nekem ma megadta magát a készülék egyik percről a másikra
Skype értesítést kiírta egy üzenetről, felül ráakartma nyomni, hogy megmutassa, itt megállt minden kivéve az élőcsempéket... semmire sem reagált, letettem pár perc múlva kikapcsolt és ennyi. Töltőre dugtam arra nem reagál, bekapcsolni sem lehet, szóval szervíz.... -
nicu71
addikt
válasz
LizzyHalding #8882 üzenetére
Nálam pedig mindig is volt ilyen opció google-nál,hogy "elemek érkezésekor",most is megvan,és wp7 es omnián is így volt,és van is,nem tudom nálad hogy lehet hogy nincs?
-
petfoto
tag
válasz
LizzyHalding #8874 üzenetére
Jelzőhangok beállításnál adhatsz hozzá jelzőhangot, plusz a zárolási képernyőn jelzi levél ikonnal, ha jött valami...ha beállítod.... :-)
A 15 perc az nem csökkenthető...[ Szerkesztve ]
-
Gyufaaa
veterán
válasz
LizzyHalding #8874 üzenetére
Valami ott nem kóser. Nálam így néz ki. Próbáld meg újból létrehozni a fiók kapcsolatot a telón.
Nem mellesleg egy pár mp-es késéssel megérkezik a mail.
[ Szerkesztve ]
-
LizzyHalding
csendes tag
válasz
azigazimoris #8873 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
azigazimoris
aktív tag
válasz
LizzyHalding #8870 üzenetére
A frissítést be tudod állítani, hogy minden üzenet érkezésekor jelezzen. Gmailról nekem is késik valamennyit, de az Outlook azonnal megjön.Mondjuk negyed órát a g sem szokott késni...
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz
LizzyHalding #8870 üzenetére
Nálam ilyet a Gmail művelt. Az Outlook-os emailok, időben megjöttek általában.
-
LizzyHalding
csendes tag
Az e-mail értesítések késése mindenkinél fennáll?
Ahogy látom 15perc a legkisebb idő amit ir,de instant nem tudja jelezni?
Most is 10:53kor érkezett e-mail és 11:23-kor jelezte,ez jelentősen túllépi a 15perces frissítést.
-
Jégkokó
veterán
Ha nincsen meg a telefonhoz a sim nyitó pöcök, akkor mással is ki lehet bányászni belőle?
-
BobTail
őstag
Nálam 920 még nem ajánlotta fel a frissítéseket, keresésre sem, de 925-ön nekem is megállnak félúton
-
Radeon_5
aktív tag
Megjottek a frissitesek a HERE appokra...csak epp mind megszakad download kozben
Vagy csak nekem? -
BobTail
őstag
válasz
Quasi_modo #8853 üzenetére
(#8854) talamasca, true
-
talamasca
senior tag
válasz
legiaap #8850 üzenetére
Köszi a lelki supportot, de tényleg baromira elveszi az ember kedvét egy márkától egy ilyen pechsorozat.
Ehhez képest az összes (6 db) eddigi iPhone-om és azt megelőzően az összes Nokiám szinte "elpusztíthatatlan" volt.A 920-nál valamit nagyon elb@sztak. Nem volt véletlen ez a 925 kiadás...
Ilyenkor rákeresek a neten, hogy mi újság és hemzseg a hibától ez a típus.
Talán nem véletlen...A végén örülök, ha egy i3GS-t tudok helyette szerezni. De az legalább működik.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz
talamasca #8849 üzenetére
Szegény Nokiának most már nem tudom mi fogja tudni visszaállítani a renoméját nálam...
Egy másik telefonVidd vissza szervizbe. Elég kellemetlen, hogy hétvégén adta meg magát. Mindig a lehető legrosszabbkor szarnak be a dolgok általában. Ha kapsz egy újat azt meg add el egyből és vegyél valami másik telefont, vagy várd ki az 1020-at hátha azt már jobban összerakják.
[ Szerkesztve ]
-
talamasca
senior tag
Na, most van az, hogy lassan földhöz csapom!...
Eddig csak vibrált a kijelző, most meg totál szétment.
Mikro-hangyák háborúja és szétesett kijelző fogadott.HR-t nem tudok csinálni, mert nincs visszajelzés.
De gyanítom, hogy hardveres a probléma...És mindez megint egy szombati napon. Szegény Nokiának most már nem tudom mi fogja tudni visszaállítani a renoméját nálam...
Hétfőn viszem a T-be és addig fogom a panaszkönyvhöz csapkodni, amíg nem hajlandóak kicserélni.
Eddig lapcsere, kijelző-hiba...mi jöhet még?
-
LizzyHalding
csendes tag
válasz
azigazimoris #8847 üzenetére
Rosszul írtam,a nyomon követésnél áll fent ez a probléma.
Beállitások->Telefonyomonkövetése
-
azigazimoris
aktív tag
válasz
LizzyHalding #8845 üzenetére
Melyik menüpontban kapcsolgatod ? Mert ha csak a térképeknél, akkor az kevés lesz.A gps-t külön
fizikailag is be kell kapcsolni. -
legiaap
félisten
válasz
LizzyHalding #8845 üzenetére
-
LizzyHalding
csendes tag
http://mobilarena.hu/dl/cnt/2012-11/91632/facebook.png
Ez a típusú facebook hol érhető el a telefonon?
Lenne olyan problémám ,hogy a telefon a helymeghatározást ugy jelzi mintha ki lenne kapcsolva,pedig be van. Kapcsolgattam ki be,de akkor is azt írja,hogy "kikapcsolva".
-
Dlork
csendes tag
Gondolkodok egy Lumia 920 vásárlásán. Viszont lenne pár kérdésem még mielőtt döntök. Először is az érdekelne, hogy hosszabb távra is jó megoldás lehet-e? (olvastam, hogy az MS 3 évig támogatja a WP8-as telefonjait, ez alatt mit kell érteni? Megjelenéstől számítva 3 évig jönnek a frissítések?) A másik pedig az lenne, hogy honnan lehet tudni, hogy egy boltban hivatalos Nokia garanciát adnak-e rá? Mivel nézegettem, hogy hol mennyi (nekem kártyafüggetlenül kéne) és a legolcsóbb helyeken 100k körül van. Ha ezeknél veszem akkor is a Nokiához vihetem garanciális ügyben? Ha nem akkor tudtok esetleg valami olcsó helyet, ahol hivatalos Nokia garancia van rá?
-
Jégkokó
veterán
válasz
KonzolKartel #8841 üzenetére
Persze hogy érdekel
-
ferkope77
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Tudnátok ajánlani egy jó appot, amivel nyomon követhetem a mobil adatforgalmamat?
Előre is kösz -
Jégkokó
veterán
válasz
Set-Comment™ #8830 üzenetére
Láttam de nem tünt fel benne a sok nokia telefon, bár a film se igazán kötött le.
-
Jégkokó
veterán
Ahogy elnézem a neten a 920 hirdetéseit a 99% vagy szolgáltató függő vagy pedig mutyi gsm garanciás.nem tudom ki az aki bevállal ilyen kategóriájú telefonnál a rendes garancia hiányát, meg most ahogy nézem 104 ezer több helyen nokia garanciával, de használtan a nokia garanciásért többen még most is ez fölött kérnek.Mert igy a reális ára most kb 85 ezer ft lenne, de sajnos ennyiért amilyet én szeretnék nem találok sajnos.Engem pl ilyen mindenféle samsung meg rajphonera nem tudna rábeszélni senki, ugyanis mindegyik egyszerű tucat termék, és kb minden embernek olyan telefonja van .
-
Assdak
őstag
válasz
Set-Comment™ #8822 üzenetére
A folyamat használat nem jelenti, hogy folyamatosan bennt állok a programba.
-
Assdak
őstag
válasz
Set-Comment™ #8820 üzenetére
Most már tényleg kíváncsi vagyok, hogy ez mitől függ. Nálam a Skype azonnal jön, meg a Viber is. És ezeket folyamat használom. Nem teljesen értem mitől lehet az, hogy valakinél minden oké, másnál meg szarakodik.
Az ismerőseim körében jelenleg 6 WP s telefon van. Mindenkinél, minden azonnal megjön. LTE T-mobil hálozaton. -
Assdak
őstag
válasz
Set-Comment™ #8817 üzenetére
Próbáltál egy opciók->gyári beállítások visszaállítása, vagy valami hasonlót, Vibernél?
Nálam tökély még mindig, minden, de már kezdem emiatt kellemetlenül érezni magam =D -
nicu71
addikt
válasz
correctman #8813 üzenetére
Én is elégedett vagyok,egy hete kaparintottam meg az enyémet,eddig semmilyen problémám nem volt.
Viszont nekem még egy darab értesitést nem küldött a facebook app,és a beépitett üzenetküldő sem működik,egy darab online felhasználót mutat rendületlenül,vagy még annyit sem.
Igaz,én nem is vágyok ilyesmire,abszolut nem használom,de ha kényszeres cseverészési vágyam lenne ,akkor lehet ,gondolnék cifrákat
tényleg érthetetlen,hogy ezt miért nem képesek javítani...de én pozitivan gondolkozom e téren,egyszer menni fog.szerk. Alighogy ezt leírtam,próbaképp megnéztem megint...na most ott van vagy 30 elérhető partner a beépitetten!
Megijedt !
-
Blyan
félisten
válasz
correctman #8813 üzenetére
Én teszek rá, mitől vannak a hibák, nem is érdekel, és le sem szólom, minek? Néha benézek, felvidulok azon, hogy a fanok kiosztják az elégedetlenkedőket aztán kész.
Amúgy meg, ötleteljenek a fejlesztők a MS-nál meg a Nokiánál.
-
correctman
tag
válasz
legiaap #8811 üzenetére
Crymachine ON.
Lehagytad a kárörvendős tapsolós smájlidat. Azt majd pótoljad.Blyan :
A panaszkodás helyett ötletelhetnétek hogy mi okozhatja a problémákat ahelyett hogy leszólsz azért mert nálam nem jelentkezik semmi gixer.
Múltkor volt itt egy próbálkozás arra hogy összeírjátok a problémákat egy táblázatban. Miután Legayaap teleírta és kibővítette a táblát lett belőle valami? Ha jól emlékszem nem.
Pl jó lenne látni hogy kinek mikori gyártású a telefonja. Lehet hogy mindenkinek aki sír első szériás a gépe. Az is lehet hogy a sok app okozhatja a merülést/fagyást. Azt nem tagadom hogy az értesítésekkel van baj de ha hiszed ha nem én mindig megkapom az üzeneteket AZONNAL. Nem használok se Skype-ot se Vibert se semmi üzenetkezelő vackot csak a beépített csevegőt és mégis működik. Facebook appot sem használok csak IE-es felületről nézem meg ha nagyon kíváncsi vagyok rá. Hirtelen ennyi. Amúgy lehetőségnek még ott van a gariztatás/eladás..... -
donceleger8
őstag
Semmi baj, magam is így gondolom.
Sajnos e téren nagyon befolyásolható, és vele volt a sógornőm, akinek S3 minije van és persze tökéletesen megfelel számára az android, sőt annál jobb nincs is.
Múltkor dlna-vál játszott át egy 3 perces 720p saját videót a tévémre, többször megakadt a lejátszás, mire a reakciója az volt, hogy biztos a routerem a szar. Az sem izgatta különösebben, hogy utána viszont én is lejátszottam egy videót, ami már 10 perces volt és full HD, de egyszer sem akadt meg. No komment!
Ne félj, mondtam is anyósomnak ha gondja lesz vele, ezután forduljon a lányához. -
btudos
nagyúr
válasz
correctman #8804 üzenetére
Ő nagyon is elégedett.
Az iPhone-jával
-
Blyan
félisten
válasz
correctman #8802 üzenetére
Na ugye, elég csak elolvasni az hsz-det. Az vagy, túlbuzgó és fan.
Aki csak szimplán elégedett, az nem ragad kardot és csörtézik nap, mint nap, ha számára nem szimpatikus véleményt lát. Ellentétben Veled.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz
correctman #8800 üzenetére
És mára egy túlbuzgó lumia fan lettél.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finnek első Windows Phone 8-as készüléke király is lehetne, de a nagy igyekezetben túl nehézre sikerült az eszköz.