Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Khan13

senior tag

válasz firstman3333 #21840 üzenetére

Párom a 820-at, én a 920-st vettem használtan. Neki csak olyan gondja volt, hogy leejtette és emiatt kijelzőt kellett cserélni, nekem nemrég megállt a telefon, mint a szög és se a töltőt nem fogta fel, sem a számítógép nem ismerte fel a telefont. Elvittem szervizbe két nap után, ott elsőre elindult minden gond nélkül. Mivel W10-et használok, simán lehetett valami bug miatt is (és/vagy túlmelegedés kicsit megzavarta) ezen kívül a mikrofont kellett cserélni szintén most, mert alig hallottak az utóbbi időben. Ez egy több éves telefontól nem rossz.
    Olyat nem nagyon fogsz olvasni arányában, hogy hű de jó ez vagy az a telefon, mert jellemzően azok írnak a fórumokba, akik hibába ütköztek, szóval ebből azért így érdemes kiindulni (persze figyelembe kell venni!). Azon kívül, hogy használtan vett készülékem van, jellemzően azt javaslom, hogy ha lehet, akkor újat vegyen az ember márkától függetlenül, és gyártói garanciásat. Vagy ha használt, akkor is legyen rá gyári garancia a biztonság kedvéért, és látatlanban nem. Nem tudhatod, hogy volt használva...

Új hozzászólás Aktív témák