Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Még ráadás óra és fülhallgató jár az új Redmi telefonokhoz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ágógreen
senior tag
válasz
Danny750 #16885 üzenetére
míg 1-2 éve elég kemény megkötései voltak a WP8-nak, mára azt mondom, h hatalmas lépések történtek az appok mezején, ráadásul úgy, hogy a rendszered továbbra is laggmentes marad rengeteg telepítés mellett is és másrészt ebből az aspektusából, a WP8-ban még mindig hatalmas potenciál van, amit 100%, hogy ki fog aknázni a Microsoft. én nem hiszek a benchmarkokban, de abban hiszek, h kezembe veszem a telóm és azt látom (érzékelem), hogy egy kétmagos "gyengébb & energiatakarékosabb" cpu szebben teszi a dolgát WP8 alatt mint egy négymagos Droid szörnyeteg, másfelől az asztali gépem miniatürizálása WP8 alatt a leggördülékenyebb és legésszerűbb is. most az, h a Nokia és Carl Zeiss ráadásul összefogtak, h megalkosság a Lumiákat már csak hab a tortán. számomra a végeredmény bámulatos, olyannyira, hogy nekem ez az első touchvezérelt okostelefonom, mert egyszerűen sosem győzött eddig meg egyik rendszer sem és készülék sem mint ez a 920-as. pedig volt a családban s2 s3 s4 s4active iphone4s és blackberry z10.
nem mondom, h tökéletes a 920, de a legközelebb jár hozzá.elég nehéz belekötni ebbe a modellbe, mert miután felfedeztem az applikációk minőségének magasiskoláját az 'Áruházban' már rég nem nevezném 'zártnak' ezt a rendszert...
no azé nem tökéletes, pl
most speciel ami legjobban idegesít az az, hogy az ember elkezd szédülni, h sokat görgeti a listákat, ami nem feltételen egészséges hosszútávon, de aztán lehet, h ennek a gyorsképfolyásnak is van (vagy lesz) valami kiváltó app-ja fent valahol a store-ba...én alapjáraton utálom a touchtelefonokat, de a 920-as kijelző minőségre és tapogatásra eszméletlenül jól teszi a dolgát. valószínű csak én vagyok erre kényes már csak mikor a telefonok nagyszázaléka már évek óta érintős...
engem a 920 meggyőzött, nem kicsit, NAON.
tapintásra, touchra, fényképre, vizuális élményre, gördülékenységre, anyaghasználatra, támogatottságra és designra. tehát ez egy komplett package és ez az ami idevonzott. ami lehetne jobb az az ára, mert most is túlzónak érzem, de még mindig nem egy alma.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finnek első Windows Phone 8-as készüléke király is lehetne, de a nagy igyekezetben túl nehézre sikerült az eszköz.