- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
n-tamas001
csendes tag
válasz
n-tamas001 #11082 üzenetére
Ha nem sokkall szélesebb mint a 820 akkor belefér.
-
n-tamas001
csendes tag
válasz
n-tamas001 #10998 üzenetére
Persze ez csak akkor lehet igaz, ha sim kártya cserével nem oldódik meg a probléma.
-
-
n-tamas001
csendes tag
válasz
n-tamas001 #10734 üzenetére
Jó Reggelt!
Nehezen hiszem el de megjavították a telefont. Kicserélték a főpanelt, és működik. Most már tisztán hallanak a vonal másik végén -
n-tamas001
csendes tag
válasz
zozor76 #10732 üzenetére
Ezt el is tudnám fogadni ha a kezdetektől lett volna ilyen problémám. Közel másfél éve van meg a telefon és az utóbbi 1-2 hónapban jött elő a hiba. a QI-s hátlapról én hallottam. Amúgy a hátlapot is levettem és úgy kipróbáltam. SIM kártyát is cseréltem hátha, de nem változott.
-
n-tamas001
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek volt olyan problémája, hogy rosszul hallják telefonálás közben? Akikkel beszélek azt mondják, hogy alig hallanak. Mivel garis a telefon elvittem az Árkádban lévő Nokia Care szervizbe. 10 nap múlva visszakaptam. Kicserélték a mikrofont és az érintőpanelt. Pont ugyanolyan sz*r. Tegnap megint visszavittem.
A Telefon kártyafüggetlen, és nincs rajta tok ami zavarhatná beszélgetést.
Akinek ezzel kapcsolatban van tapasztalata kérem, hogy ossza meg. (Mit cseréltek a telefonon stb...)
Nagyon Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest