Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
Nekem péklapát kezem van ezért gyakran melléütök (meg szoknom is kell az érintő felületet), de oda megyek a szövegben ahová szeretnék, a böngészőben is lehet szerkeszteni az url-t, meg bárhol sms-t mailt.
A marketen egyébként én is *nyáztam, de aztán rájöttem, hogy én vagyok a hülye, mert ott virít a keresés ikon és bármit megtalálni.
Nekem az nem tetszik, hogy "erőltetik" a frászbukot, meg hótmélt.
A képmegosztás tényleg butaság, hogy nem tudom bluetooth-on megtenni (e-mail-ben lehet egyébként, de a bluetooth a leg kézenfekvőbb.
A szöveg mindenhol meg addig igaz míg nincs tartalmad Egyébként vannak appok amivel testre szabhatod a csempét, még "egybefüggő" képet is alkothatnak a megfelelő program segítségével., de amint feltöltöd "életre" kel.
-
Gerisz
addikt
2 napja van meg nekem is a telefon, nem ilyet akartam, de ez lett.
Öcsémnek is egy, az asszonynak pedig 710 (mert az inkább női).
Tetszik nekem, jók az alkalmazások, felfrissítettem és nekem megfelel az üzemideje is. Öcsémé még nincs és jobban merül.
Tegnap délelőtt volt a frissítés, akkor kapott kraftot utoljára, telefonálgattam, töltögettem programokat, játékokat, wifi ment egész nap, mail szinkronizálás volt, youtube vidót néztem 4-5-öt, az is nagyon szép rajta. Feltettem a térképet és kb 40 perc Vezess is ment. Jobb mint amire számítottam, sokkal jobb.
29% töltöttséggel most tettem tölteni a gépre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged