Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gerisz

addikt

válasz Hujikolp #42 üzenetére

Nekem péklapát kezem van ezért gyakran melléütök (meg szoknom is kell az érintő felületet), de oda megyek a szövegben ahová szeretnék, a böngészőben is lehet szerkeszteni az url-t, meg bárhol sms-t mailt.

A marketen egyébként én is *nyáztam, de aztán rájöttem, hogy én vagyok a hülye, mert ott virít a keresés ikon és bármit megtalálni.

Nekem az nem tetszik, hogy "erőltetik" a frászbukot, meg hótmélt.

A képmegosztás tényleg butaság, hogy nem tudom bluetooth-on megtenni (e-mail-ben lehet egyébként, de a bluetooth a leg kézenfekvőbb.

A szöveg mindenhol meg addig igaz míg nincs tartalmad Egyébként vannak appok amivel testre szabhatod a csempét, még "egybefüggő" képet is alkothatnak a megfelelő program segítségével., de amint feltöltöd "életre" kel.

• Gerisz

addikt

2 napja van meg nekem is a telefon, nem ilyet akartam, de ez lett.
    Öcsémnek is egy, az asszonynak pedig 710 (mert az inkább női :) ).

Tetszik nekem, jók az alkalmazások, felfrissítettem és nekem megfelel az üzemideje is. Öcsémé még nincs és jobban merül.
    Tegnap délelőtt volt a frissítés, akkor kapott kraftot utoljára, telefonálgattam, töltögettem programokat, játékokat, wifi ment egész nap, mail szinkronizálás volt, youtube vidót néztem 4-5-öt, az is nagyon szép rajta. Feltettem a térképet és kb 40 perc Vezess is ment. Jobb mint amire számítottam, sokkal jobb.
    29% töltöttséggel most tettem tölteni a gépre.

Új hozzászólás Aktív témák