Hirdetés
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
petsz1
újonc
válasz
zombinyul #3404 üzenetére
Nekem ilyesmi az Xperia U-mon volt SW frissítés után.
Nemtudom de engem ez idegesít.
Nekem ez az értesítési sáv is fura,ha lassan lehúzom fekete témánál akkor megtörik a zöld csík amit húzok le,nem tudja tartani egyenesen a színt.
Majd bemegyek szolgáltalgatohoz aztán megnézem hogy az ottani 735-ön is van ez a jelenség.
Meg ha böngészek és ugye fehér a lap akkor a fekete betűk árnyékot húznak.
Kicsit csalódtam. :\
Remélem vmi kijelző probléma aztán cserélik
Nkm mindig csinálja ha vmi fekete árnyalatú vagy szürke. -
petsz1
újonc
Nektek is elcsudznak a fekete árnyalatai?
Meg húz a fekete maga után ilyen lila-fekete csíkot.
Ami eltűnik amikor már átlapoztam az alkalmazás listára.Mintha nem tudná tartani az egyenes fekete alakot és megtörik. -
petsz1
újonc
Csak a fekete szín és árnyalatai"csúszik-mosódik"mozog meg ilyenek.
-
petsz1
újonc
Meg amikor görgetem a böngészőt és fekete a háttér akkor a kis szürke színű betűk a nagy fehér weboldal címek alatt ilyen lilás színűek amig görgetem.Vagy a Fehér háttérnél a fekete betűk kis halvány árnyékokat hagy de csak amíg gyorsabban görgetem.nem marad ott tehát nem szellemkép féleség.Mintha a színeket nem tudná megjeleníteni.
-
petsz1
újonc
Sziasztok,pár napja van egy 735-ösöm nkm is.Két kérdésem lenne.Az egyik hogy ropog a hátlap bal oldali részén a hátlap,a második ami a kijelzővel kapcsolatos hogy,ti nem vettetek olyat eszre hogy ahol fekete szürke átmeneti szín van ott ilyen pl ilyen lila foltok vannak fél másodpercig.Meg ha sötétebb a lezáró képernyő akkor is ha felhúzom picit feloldókepernyot és visszaengedem hogy pattogjon akkor ahol a csempék között rés van ott ilyen fekete vagy sötét lila sávok vannak amig eltűnnek gyorsan.De ha világosabb a lezáró képernyő akkor nem igy latszik csak megtörik a lezárókép és lesz egy 3-4 miliméteres fekete rés a képben ahol van a csempék közt a fekete rés.Nyugtassatok meg hogy ez ilyen
Mintha nem tudná követni a színváltozást.Vagy ez az amoled miatt van?Köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik
- Commandos: Origins teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- No Voice in the Galaxy
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest