Hirdetés
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !

Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vizi911
tag
válasz
gyöngyvirag
üzenetére
Szia na mivolt?
-
zachary
tag
válasz
gyöngyvirag
üzenetére
Ahogy mentem ma a fősulira láttam egy középkorú hölgyet egy mizu gépet nyüstölni. Hát nem tudom, vagy ő nem értett hozzá vagy az volt kegyetlen szar, de vagy negyed órát játszott vele mire megtudta nyitni a híváslistát, ekkor kicsit sem mosolyogva emlékeztem vissza a jó kis laggos sony-samu droidjaimra, majd mosollyal az arcomon simogattam meg a 735-öt a zsebemben.

-
zachary
tag
válasz
gyöngyvirag
üzenetére
@ Vizi911 (#5462)
Érdemesebb valamelyik NC-be bevinni, ha van rá mód. Nem kell két hetet várni rá és ha olyan helyben meg is csinálják.Vizi911 Nagyon semmit IMEI szám alapján úgyis meg tudják nézni, hogy él-e a garancia, ha messziről utazol akkor azért biztos, ami biztos vidd a tés papírokat is.
-
Vizi911
tag
válasz
gyöngyvirag
üzenetére
Ja nekem ilyen mindenre kiterjedö van, hardver szoftver beázás lopás törés
csak 6000 ért kapok ujat , meglátjuk mit mondanak akkor
azért kérlek dobj majd egy privátot vagy irj h mitörtént mert érdekel nagyon, én föleg fb messengernél veszem észre a fehér háttérnél ezt a kis ingadozást
csak ritkán jön elö viszonylag. de ne jöjjön már elö ennyiért 
-
Vizi911
tag
válasz
gyöngyvirag
üzenetére
Szia nekem is csinalja ezt a telefon képernyője pont ahogy írtad foleg kis fenyeronel változik a kontraszt véletlenszerűen mintha automatan lenne,de teljesen random,van biztositasom, ez program hiba lehet csak, v erdemes visszavinnem? Meg néha beszaggat a képa programoknal egy pilanatra
-
zodes
aktív tag
válasz
gyöngyvirag
üzenetére
Ez egy marhaság! Dehogy normális ez az akku merülés! Annyi hülye van ezeknél a szolgáltatóknál, hogy hihetetlen. A feleségem 1 álló napig nyomkodta, simogatta, netezett, fényképezett stb... Még ekkor sem merült le teljesen. Sajnos a Tiéddel gondok vannak....

-
kutitomi73
aktív tag
válasz
gyöngyvirag
üzenetére
A szervízpapirra alaplap csere volt írva de szerintem cserélték a telót.Csak a hátlap volt régi mert azon van egy kis karc.Azóta tökletesen működik!!!
Ja még az aksit is cserélték pedig egy hónapos volt a készülékem.Szerintem az akku merülés nem normális.Én nekem folyamatosan megy a mobilnet és telefonáltam is rajta ma.Reggel vettem le 6-kor a töltőről és most van69%-on.Lumia 730-ról beszélek,amin nincs 4G.😃 -
Dj.Kütyü
aktív tag
válasz
gyöngyvirag
üzenetére
Értelek,és nem közelítem meg rosszul.Hanem tényszerűen fogalmaztam.Én már 7éve T-s vagyok,utóbbi 3ban vagyok Előfizus.Csak az érzés nem ugyan az mikor tudod hogy NEM a tiéd a mobil.
-
Dj.Kütyü
aktív tag
válasz
gyöngyvirag
üzenetére
Bizony igazad van,2év csak nem nagy kunszt.Csak győzd fizetni mindig.Mondjuk engem kicsit zavar hogy nem a sajátom,hanem a Szolgáltatóé.Szóval ha nem fizeted bármely oknál fogva is,hopp kilövik.Igyekszem kifizetni mielőbb a készüléket meg a kötbért is.
-
japy
őstag
válasz
gyöngyvirag
üzenetére
Én éjszakára szoktam feltenni reggel amikor indulok akkor szoktam levenni!
-
zsoltyyy
senior tag
válasz
gyöngyvirag
üzenetére
Ha veszel egy sim átalakítót, meg egy független telót, akkor csak a simet kell naponta cserélni.

(#4223) zachary jó a színe, ha nem kerülne ennyibe, még én is elgondolkoznék rajta.
-
Dj.Kütyü
aktív tag
válasz
gyöngyvirag
üzenetére
Porba biztos nem vinnék be egy ilyen telefont.Szobafestő a szakmám.Inkább oda veszek egy 2000ft-ost külön.
-
Dj.Kütyü
aktív tag
válasz
gyöngyvirag
üzenetére
Én 2évet karmoltam alá.2890részlet+1990 havi díj. Ja 0ft kezdővel.
-
diagonal
csendes tag
válasz
gyöngyvirag
üzenetére
Na most már van nekem is egy szürke. Elmentem most az MM-be, igazából csak hogy megfogjam, megnézzem milyen mert ott ugye ki van téve, de éppen akciós is volt, így ha már ott voltam megvettem. Végülis emagnál is ugyanennyibe került volna most, de talán garancia szempontjából MM egyszerűbb ha valami gáz van van hova visszavinni, nem kell postázni stb.
Hát, nekem majd szokni kell ezt eléggé, nagyon tetszik egyébként kinézetileg meg minden szempontból ez a teló, de nekem még soha nem volt okostelefonom. Egy 6e Ft-os semmit nem tudó telefonról váltottam át.
Lehet abban jó is akár, hogy összehasonlítási alapom sincs milyen ez egy androidos telóhoz vagy egy iphone-hoz képest:-)
Egy kérdés: tokot milyet érdmes hozzá venni meg hol? MM-ben voltak 1000 Ft-ért mindenféle színű szilokontokok, de 730-ashoz. Azok rámennek 735-re is igaz?
Vagy inkább Nokia Care-ben érdemes megnézni? -
válasz
gyöngyvirag
üzenetére
A testre-szabhatósága miatt, meg, hogy úgy lehet variálni a felület elrendezését és kinézetét ahogy akarod. Sokaknak ez fontos szempont. Nem mellesleg droidra azért még mindig jóval több játék és alkalmazás van arányaiban.
-
japy
őstag
válasz
gyöngyvirag
üzenetére
Az akku a 3-4 teljes feltöltési ciklus után éri el a maximális kapacitását!
-
Dj.Kütyü
aktív tag
válasz
gyöngyvirag
üzenetére
Hali.Előfizus?Enyém is T-s.Droid után felüdülés!!!😊
-
zombinyul
addikt
válasz
gyöngyvirag
üzenetére
Az nagyon durva, nekem 1 ora alatt merult elozo sw-rel 10%-ot, ugy, hogy non stop zene, FB messenger, meg böngésző. De ha 12% ment le, az mar soknak számított.
Most az új sw kicsit mintha jobban szivna az akksim, mondjuk pont szabadnapokat toltok, ugyhogy nagyon letesztelve nem volt.Cingáriusz: Lehúzható allapotsavbol kezelhető az internet (mobilhalo is, wifi is), ujrainditgatni nem kell, ez nem wp jelenség (a 800-asomnal se voltak a 2 év alatt ilyen gondok)
-
Vizi911
tag
válasz
gyöngyvirag
üzenetére
Én leszedtem áruházbol az Operát és szerintem sokkal kevesebb mobilnetet és energiát fogyaszt mint az IE , andoridon is bevált régen és bár ez még nem annyira kiforrott de hasonloan megvagyok vele elégedve.
-
Steelers
senior tag
válasz
gyöngyvirag
üzenetére
igen, arra gondoltam.
-
Steelers
senior tag
válasz
gyöngyvirag
üzenetére
Keresd a battery saver-t és ott tilts le minden olyan appot amik feleslegesen futnak a háttérben,nem szabadna ennyire merülnie,mert akksiban elég jó ez a készülék.
-
hroberto
veterán
válasz
gyöngyvirag
üzenetére
A WP nem támogatja a flasht.
-
válasz
gyöngyvirag
üzenetére
1, ms acc, google cimet is lehet hasznalni hozza
2, nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Gaming notebook topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Series X|S
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

csak 6000 ért kapok ujat , meglátjuk mit mondanak akkor