- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Netfone
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
hroberto
veterán
525-re feltéve, hogy működik a Cyan? Van most egy jó áron egy ismerősömnek kellene, csak inkább rákérdezek.
-
hroberto
veterán
válasz
froleandro #591 üzenetére
Teljesen mindegy milyen e-mail címmel regisztráltál. Az outlook fiókod létre hoztad. Használd!
-
hroberto
veterán
válasz
froleandro #588 üzenetére
Gondolom első bekapcsoláskor megadtál egy azonosítót. Tehát automatikusan létrehoztál egy Outlook fiókot magadnak.
-
hroberto
veterán
válasz
froleandro #583 üzenetére
Legegyszerűbb, ha az Outlook fiókodba irányítod a leveleid.
-
hroberto
veterán
válasz
Bandi8bácsi #580 üzenetére
Természetesen pénzért nem garanciális telefonokat is javítanak.
-
hroberto
veterán
válasz
viktorio17 #549 üzenetére
Pl. itt: [link]
-
hroberto
veterán
válasz
Bandi8bácsi #515 üzenetére
Ha van netes bankszámlád, inkább csináltass a bankban egy virtuális kártyát amivel neten is lehet vásárolni.
Mert úgy tudom netes vásárlásra csak dombornyomott bankkártya alkalmas, annak meg már magasabbak a költségei. -
hroberto
veterán
válasz
freestailo #503 üzenetére
Nem mindenki van oda a "bolti" garanciáért. És az emberek nagy része szolgáltatótól vásárol telefont. Mivel azok nem forgalmazzák, nem nagyon fog elterjedni itthon.
-
hroberto
veterán
válasz
freestailo #501 üzenetére
Mivel hivatalosan nem forgalmazzák itthon, nem is csoda.
-
hroberto
veterán
válasz
Angelotti #498 üzenetére
Sajnos a Viber finoman szólva is hektikusan működik WP-n. Igaz sehol sem tökéletes. Tegnap pl. platformfüggetlenül volt szar sok embernek. Igaz pont ma frissült a Viber, remélem javítottak rajta!
A facebook alkalmazások már egész jók (facebook betat használtam), értesítések jönnek normálisan.
De ha csak üzenetekre akarja használni, akkor ott a fb messenger, ami szintén jól teszi a dolgát. -
hroberto
veterán
válasz
nightshadow #475 üzenetére
Értem. Szerintem az a lényeg, hogy egy feltöltéssel kibírjon egy napot a telefon.
Este ha hazamegy az ember, akkor töltés. Szerintem az 525 is tudja ezt. -
hroberto
veterán
válasz
nightshadow #471 üzenetére
Eszedbe ne jusson "koppra" meríteni az akkut. Ezeknek az akksiknak nem tesz jót a teljes lemerülés. Igaz úgy van megcsinálva, hogy ne tudjon teljesen lemerülni, de akkor is felesleges lemeríteni.
Ezeket már nem kell formázni, és hasonlók. Csak töltsd fel, és használd! -
hroberto
veterán
A gyári garancia természetesen azért jobb, mert ha bármi problémád van a telefonnal, beviszed bármelyik Nokia Care-be, és ott javítják.
A bolti garancia meg csak abban a boltban érvényesíthető ahol épp vetted a telefont.
És a boltok sok esetben (tisztelet a kivételnek), ilyen-olyan okokra hivatkozva szeretik megtagadni a térítésmentes javítást adott esetben. Persze ahogy hallottam előfordulhat ez gyári garancia esetén is.
Meg azért ez ember jobban megbízik egy gyártó szakszervizében, mint egy bolti szervizben.
Szélsőséges esetben az is előfordulhat, hogy megszűnik a bolt ahol vetted a telefont. -
hroberto
veterán
válasz
Oppenheimer #208 üzenetére
Az övé a legszebb!
-
hroberto
veterán
Nem értem én ezt...
Európában talán a legmagasabb a WP részesedése, és ennek ellenére ezt a piacot hanyagolja a legjobban a Nokia. Itt kellene elkezdeni az új modellek forgalmazását, nem pedig kihagyni a régiót! -
hroberto
veterán
A Storage Chck beta -ban van ilyen opció.
De ha jól emlékszem a Black óta az alap tárterület ellenőrzőben is benne van. (De ez nem biztos.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest