- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
almoska84
tag
Hello. Valakinek tapasztalata no-name töltőkkel kapcsolatban? Tegnap melóban kénytelen voltam egy kínai töltőre dugni a telót, és : elkezdett összevissza rezegni, nem tudtam se feloldani, se kikapcsolni, se semmit.. Levettem róla, kikapcs, vissza, rendbe jött. Visszadugtam, elkezdte ugyanezt megint, még képernyőmentéseket is csinált magától... Aztán nem kínoztam többet, este megkapta a saját töltőjét. Mi lehetett a gond? Vajon lett baja a telónak? Most jól megy.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest