-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
válasz
KillArmy #724 üzenetére
azért hozzá kell tenni hogy a droid megfelelően optimalizálva tud. egy kellően erős vason. ha a gyártók vennék a fáradtságot és pl cyanogenmod lenne a hivatalos rom amit úgy pimpelnek ahogy akarnak, akkor jóval barátibb lenne az üzemidő/sebesség/ramnak a kezelése. csak hát. sokaknak az SIII is megdöccen. pedig az erőmű és annyi pénzért nemá'.
de pl agyfaszt kaptam az elvileg egy korrekt közepes hardverral szerelt U-mnál hogy este letettem repülő módban, direkt megnéztem a ram üres szinkronizáció nuku, (gyári ics, kikönnyítve)
reggel kelek az volt a terv hogy a budin index+facebook (böngészőből) még csak indítanám, még semmi, csatlakozik fel a wifire hát laggol mint a fene. szabad ramot nézem 90Mb van a ~200 ból. akksielőzményekben végig deepsleepben volt. (nincs live wallpaper, nincs semmi amire ébredhetne) akkor mia k@aannyáért evett meg 110MB ramot. (és még ezt is lenyelném ha legalább pörögne, de nem; amint 100 alá ment a ram döccent. pedig ha valaki akkor én nem vagyok multitasker) custom kernelek, a létező összes custom rom, memory tweak hack, supercharger v6 scripts, mind megvolt. egy lelkes magyar gyereknek van egy elég jó custom romja. a sok rossz közül tán az a legjobb. és azzal is előfordult, csak az legalább normálisabban kezeli a ramot. de neki meg behalt a teló így szerintem újabb vas után néz (érthető módon és akkor már nem hülye NovaThor alapút vesz hanem rendes qualcomm-ot vagy ilyesmit.
Mit ír a sony? "naponta kétnaponta indítsa újra így lehet garantálni a sony féle felhasználói élményt"
lefordítva: ez van paraszt nem fogunk mi neked optimalizálni, ha pörgös droidot akarsz nyúlj a zsebedbe.hát ja az iOS7 meg
jóféle. de alapvetően bérből és fizetésből élő embereknek nem való ebben a szép országban
nem tudom ha cserélhető lenne az akku akkor pár éves jó állapotú modelleket érdemes lehetne venni.
Egyébként ma is nyomkorásztam a cuccot. eddig elégedett vagyok de még messze nem szabtam testre, már találtam pár ebook olvasót kiváncsi vagyok melyik eszi meg a .prc-t. Az epubot txt-t kezelik.
@oceanrush: Köszönöm örülök hogy ebből a szemszögből végülis hasonlóan látjuk
mass storage mód linux alatt hogy? milyen disztród van? nézzél már légyszi egy terminálban egy htop-ot
mi indul el ha rádugod? lehet hogy nincs olyan csomagom ami kéne. debian7 netinstall xfce-m van möglöhetősen minimál a külcsín, viszont a belbecs durva minden lényeges fut és az induláskor a memory footprint 102Mb/8192Mbvan akinek ez fontos én ilyen vagyok. mert desktopot sem tervezek cserélni 3-5 éven belül.
@Blamazs: skype- van e telepítve? 620 topikjában tán az ette meg az akkut álltában is.
-
duo
addikt
válasz
KillArmy #715 üzenetére
pár nap múlva többet tudok mondani most még töltöm meg majd beállítgatom amit enged.
(illetve a bátyámhoz kerül az U. vissza kell pakolnom a gyári romot meg navigációt meg játékot a gyereknek. a holnapi napom arra tuti rámegy, de ahogy időm engedi majd dobok fel képeket is.az biztos hogy azt mondta bog a tesztben ezév április 11-én hogy 60 papírért lehetett függetlenül megvenni, ez a vodánál nekem most kb két hónappal később 39K volt ez sztem baráti ennek a készüléknek 30-40 között xperia E-t vagy miro-t kapsz vagy kicsi kevesebbért galaxy y-t ez szerintem azoknál jobb. Ja néztem a SAR értéket is a nokiáé kb fele a sony-énak
nyilván a 720/820 lenne a nagy király, de majd lehet hogy a wp9 es szériából választok majd. sőt nem vagyok droid ellenes sem (annak ellenére h kicsit ráuntam a 3. készülék után) ha lesz megfontolásra érdemes cucc nem állok ellent. annyit tudok hogy mostanában nem szeretnék csereberélni. legalább 2 évig.
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
KillArmy #651 üzenetére
én elégedett vagyok a kijelzőjével, nyilván van jobb is de semmilyen hátrányt nem jelent. nekem fehér alapú a téma és úgy napfényben is használható. androidról egyszerű volt a költözés, gmail jelszó megadás után be is szinkronizálta a mail mellett a címtárat és a naptárat is. hátlap felrakásakor nagyon vigyázzatok a kamera gombra!!! azt pattintsátok be először, vagy könnyű tönkretenni
egyelőre olyan problémát nem találtam, amit belakással ne lehetne orvosolni majd..
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
KillArmy #587 üzenetére
Majd írok, csak előtte megismerkedem vele. Amúgy nagyon szép, és a hátlap is nagyon kellemes,
Épp az első indítás van folyamatban.
Ezen a karcálló kijelző mennyire igaz és mennyire marketing? Érdemes venni rá fóliát, vagy tényleg nem lesz vele gond 3-4 évig? (kb ennyi időnként cserélek telefont)
-
PepeCar
csendes tag
válasz
KillArmy #591 üzenetére
Valóban nem rossz, egyetértek. Nekem csak a Nokia ClearBlack hiányzik belőle. A fekete és fehér színeknél van nagyobb különbség.
Ezért lenne jó, ha megtudnám nézni élőben egyszerre mind a kettő készüléket. Ha júni 3-án bejön Vodánál 1 forintért az 520 valóban, akkor legjobb vétel.
-
PepeCar
csendes tag
válasz
KillArmy #589 üzenetére
Tudom, hogy jön T-hez is az 520, ezzel nincs baj. Főleg, hogy a VoiP Vodánál le van tiltva alapból.. Amúgy láttam már élőben a 620-at, és nagyon mutatós volt - rosszabbra számítottam. Bár az 520 formailag sokkal jobb.
Nekem a képminőség miatt van vacillálás: https://skydrive.live.com/?cid=287d0ec092e0d09f&id=287D0EC092E0D09F!220&authkey=!AA7Nvrvgi7QWl8I
A kedvezményes T-s ajánlat miatt esélyesebb a 620 most újra, de...
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
KillArmy #585 üzenetére
Nem lebeszélni akartam, csak szerettem volna, ha pontosan tudja a különbséget.
A 620-ban nem elsz FM rádió, az 520-ban pedig igen nyáron.
Az azonos felbontás és nagyobb képernyő már magában adja a pixelsűrűségbeli különbséget.
Nekem volt ledes villanós telefonom. Nélküle az éjszakai felvételek sima fekete foltok, vele pedig sima fekete foltok. Ha valami fehéret fényképezel és közelről, na ott látható valami különbség.
Végre megjött az 520-am, indulok érte
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged