- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adames
tag
válasz
old rocker #1374 üzenetére
Áruház? És hogy jutok el az áruházba? Metróval?
Köszi a segítséget! Irány az áruház! -
lang14
csendes tag
válasz
old rocker #1304 üzenetére
Nekem is bekapcsol,először volt csak fura. Nem volt előtte "okos" telefonom ezt nagyon könnyű volt megszokni. Kezelni könnyű árához képest hibátlan. Szilikon tokot fenti tanácsra ebayről rendeltem 1hét alatt ideért 1800ftért. Sárga , fehér hátlapokon még gondolkodom. 😊
-
Воланд
titán
válasz
egyik wp-s keszuleket sem lehet kikapcsolva tolteni.
-
ViTToRe
aktív tag
válasz
Természetesen az enyém is bekapcsol. Korábban volt róla szó, és mindegyik 520 bekapcsol, mint ahogy rengeteg telefon/tablet teszi ezt.
-
timekeeper
tag
válasz
old rocker #1251 üzenetére
-
bcbrown93
csendes tag
válasz
old rocker #1225 üzenetére
Beállítások-->Könnyű kezelés (asszem, nekem Ease of access)-->Magas kontraszt (High contrast) csúszkáját állítsd át
-
Blamazs
senior tag
válasz
old rocker #1203 üzenetére
lehet kilep, de hogy online maradok az biztos.
-
válasz
old rocker #1133 üzenetére
Ha nem jön be a wp, az még nem teszi szarrá mindenki számára. Vannak bizonyos problémái a rendszernek, de látható, hogy a többség együtt tud vele élni, nem olyan hatalmas dolgok, valamint az, hogy mi néz ki jól, egyéni dolog
-
duo
addikt
válasz
old rocker #1168 üzenetére
öreg rocker ennek örömére, egy kedves barátom (aki amúgy gyermekjóléttel foglalkozik, civilben) saját muzsikáját hallgassad meg: [ehune]
-
NGA
addikt
válasz
old rocker #1168 üzenetére
Nagy örömmel hallom.
-
NGA
addikt
válasz
old rocker #1160 üzenetére
-
NGA
addikt
válasz
old rocker #1160 üzenetére
Nem tudom ez segit-e neked, de hátha:
Windows 8 alatt a t-online beállitása
Mondjuk eleve nem használok semmiféle magyar levelezési szolgáltatót, mert képtelenek igazodni bármiféle nemzetközi standardhoz.
-
NGA
addikt
válasz
old rocker #1155 üzenetére
"Csak a profimaillel kapcsolatban: jobban paraméterezhető; szín, betűméret, hova mentse az e-maileket, milyen intervallumban szinkronizáljon, több fiók együttes letöltése, és mellesleg még file kezelő is...
A többi: kinek a pap, kinek a papné."Na akkor lássuk:
Betűméret:Szín: ezt valóban nem tudja
Hova mentse: itt nincs értelme
Több fiók együttes letöltése:
Fájl kezelő: itt nincs értelme
Szinkronizálás beállítása:
Ha tudok még segiteni, akkor jelezd nyugodtan, szivesen segitek.
(#1156) szildavid90
Email nem késik, azonnal jön, ha bármiféle net van (WIFI, 3G stb.)
Lehet fektetve is.
-
NGA
addikt
válasz
old rocker #1151 üzenetére
Annyira fel voltam pipulva, hogy szokásomtól eltérően nem tettem hozzá: szerintem.
OK
csaknem pc-s levelezővel egyenértékű profimail nevű alkalmazásnál még nem találtak ki jobbat.
Mi a bajod a levelezővel? Nekem tökéletes. Minden levelet azonnal megkapok, mindre tudok válaszolni, tudok törölni stb. Mi kell még? Képet tudok beszúrni, mást meg a skydriveról linkelek. Mi olyan szar?
Ugyanakkor a skype fontos volna, na, az nagyon nem teszi a dolgát.
Nekem tökéletes. Be van kapcsolva a mobilnetem, vagy a wifi, és mindig megjön az üzenet, vagy a hivás.
Viszont nekem kérdés nélkül bezúzta az ottani kontaktokat a névjegyzékbe. Ugyanezt csinálta akkor, amikor megadtam a fészbükk fiókom adatait. Az ottani ismerősöket is belevette a névjegyzékbe, abba a pillanatba.
Ki tudod kapcsolni, tudod szűrni a névjegyeket, és ezek eltünnek onnan. Csak kérdezzél, bár ez eddig kb 4 naponta le van irva, hogy kell szűrni. Ha gondolod, segitünk.
A C7-ről a skydrive-ra feltöltött névjegyzék egyébként is sérült, át kellene nézegetni, összehasonlítani, mert telefonszámok maradtak le, de ez lenne a legkevesebb.
Valahol ezt is leirták, hogy mi a baja, amikor ilyet csinál, és hogy mit kell tenni, mivel a maga a feltöltött fájlban van a hiba.
Én a közeli ismerősök születésnapját is be szoktam írni, örömmel láttam, hogy mindegyik 1904-ben született az 520-as szerint.
Erre ott van a naptár, de nekem pl tökéletesen importálta. Nézd át a filet itt is.
Ugyanakkor vettem a feleségemnek h. évfordulóra egy ASUS fonepadot, a 4.1 android jóval jobbnak tűnik.
Akkor vegyél egy androidot. Ha elötte elolvastad volna a hozzászólásokat, és úgy veszel telefont, akkor kevesebb bajod lenne, vagy nem ezt vetted volna. Nekem volt androidom, de soha többet. És pont ASUS-om volt.
De egész egyszerűen: nekem a C7-en és a 700-on a Belle, illl. FP.2 megbízhatóan működik a kiegészítő appokkal és jelenleg a felhős rendszer nem éri meg nekem ezt a confúziót.
Akkor add el, és vegyél egy androidot.
-
davidsz
senior tag
válasz
Én nagyon mazochista vagyok.
Iphone4 után hétfőn beneveztem egy Huawei Y300-ra. Ez kellemes csalódás volt. Majd a 2. telefonomat cseréltem 520-ra. Elég érdekes. Olyan depressziós oprendszer ezzel a feketeséggel.
fél nap nyomkodás után kijelenthetem, hogy nagyon nem szép, de gyors.
Viszont ami nem ok. Androidra megjön a face üzenet, míg az 520 kussol. Kicsit le van maradva. Alkalmazások tekintetében a wp8 igen csak szegény. Jelzőhangot nem tudom még hogy kell eszkábálni rá másikat.
Rezgés-csengés hogy is...
Egy szóval fél nap után nagyon fura. Nem tudtam belakni olyan gyorsan mint az androidot.
Vegyesek az érzelmeim így ezzel kapcsolatban elsőre. -
hroberto
veterán
válasz
Nekem is C7-em volt után kerültem a WP "világába" egy Lumia 610-el. Az első reakcióm nekem is hasonló volt a tiédhez, de pár nap alatt sikerült beletanulnom és megszerettem. Pedig az WP7 volt, sokkal korlátozottabb, mint a WP8, és még ott volt a Zune is...
Úgyhogy kitartás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Cyberpunk 2077
- E-roller topik
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged