- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
Nem, semmire nem kell figyelned, úgy használod, ahogy akarod.
A telefon tudja, hogy nem szabad 90% fölé tölteni, és amikor azt írja, hogy 100%, akkor valójában 90 és nem tölti tovább, tehát nem jelent gondot, ha rajta hagyod.
Amikor pedig lemerül, akkor ha 0%-ot ír ki, akkor valójában 15-20% között van, nem engedi jobban lemerülni, mert az tönkretehetné, de ki is kapcsol, szóval neked nem kell vele foglalkozni.
-
törölt tag
Én is tőle rendeltem, csak a totál fölösleges stylus nélkül.
Utazáshoz pedig egy ilyen zacskót.
(#1684) Pano: Postán jön (Royal Mail) és összesen 13xx Ft volt. Filóztam azon a kéken is, mert csak a tok 9xx Ft. De végül csak egy feketét vettem. Túl sötét az a kék (cyan jó lenne), rövid vacillálás után végül úgy döntöttem, hogy nekem az nem tetszik.
-
Pano
addikt
A kék is igen jól néz ki, mennyibe fájt összesen? Postán küldik le?
A gombokat nem fogja vissza a szilikon?
A fóliás részt hogy kell elképzelni? Csak a megoldásról azok a régi oldscoolos tokok jutnak eszembe nyomó gombos telóknál (az a papás tok), amikor a tok eleje egy komplett szar műanyag fólia volt
Azokat de utáltam...
-
oceanrush
senior tag
Nekem Londonba 2 munkanap. Amit linkeltel az nem S-Line, szoval 'a kep csak illusztracio'. http://www.ebay.co.uk/itm/S-Line-Wave-Gel-Case-Cover-For-Nokia-Lumia-520-Screen-Protector-/310663147623?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item4854f77067 Ez tuti az. Fura amugy hogy a nagyobb S4-re valo tok csak 1.99, ez meg 2.90.
-
törölt tag
Ez tényleg jó hír és az ára is jó Domino-ban. Viszont én hosszas merengés után végül a 620-as mellett tettem le a voksom.
Előnyök:
- szebb kijelző
- van benne vaku (elemlámpa)
- előlapi kamera
- NFC, compass
- teljes térkép, nem csak idehaza
- kényelmesebb fogás (gyengébb design)Hátrány:
- kisebb kijelző
- némileg kisebb akku
- gyengébb design (cserébe jobb fogás)
- kicsit vastagAz előnyök száma több és érdemlegesebb a hátrányokkal szemben. Árban szinte nincs különbség (3 ezer forint). A 720-as egyértelműen nem éri meg a felárat. A 820-as nagyon jó lenne, de csak 1280x720-as felbontással. Viszont az ára jelenleg így sem nyerő (nekem). Végül így lett egyértelmű számomra a 620-as modell. Appok termén meglátjuk mennyire lesz hiányérzetem három év Android után. A 620-as személyében ez most egy olcsó teszt lesz a Windows Phone 8 számára. Bizakodom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest