- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdraco
őstag
válasz
Namelesske #30878 üzenetére
A kattogást videózás közben nem firmware oldalról kellene megközelíteni?
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
Namelesske #30833 üzenetére
Egyetértek, bár tegnap fél 11-re készen lettem a telepítgetésekkel, fent van a Denim és azóta semmi töltés és egyéb dolgok. Most perfekt.
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
Namelesske #30823 üzenetére
Szia!!
A kezdőképernyős "Resumingolást" megoldotta a Denim ? Ugyanis nálam LSRT után is szórakozott.
-
törölt tag
válasz
Namelesske #30797 üzenetére
Megint egy videó, hogy valakinek ennyire szar... mint a 8.1-nél meg a Denimnél. Tény hogy lassú az app, meg hogy nekem sincs 500 album a kártyán, de ennyire nem lehet lassú, ott valami szar (pl. az SD kártya lehet).
-
KunEmber
senior tag
válasz
Namelesske #30797 üzenetére
Ez júniusi videó. Azért valljuk be, lehet, hogy rusnya, állandóan tölt, meg mittudomén; de a sebessége nagyon sokat javult.
-
japy
őstag
válasz
Namelesske #30796 üzenetére
Annyira nem érdekel mert a kislányom telefonja. De láttam hogy itt páran feltették.Nekem is lejött meg el is kezdte a frissítést csak nem igazán akarta befejezni.
-
maggi1886076
addikt
válasz
Namelesske #30784 üzenetére
Fitbit? Az hol kapható? Van hozzá app win phonera?
-
monosgeri21
tag
válasz
Namelesske #30778 üzenetére
Kiherélt verzióra töltötted le, vagy előtte újrakellett húznod? Mert nálam semmit se talál. Független szoftverem van.
-
Jaded
őstag
válasz
Namelesske #30776 üzenetére
& (#30775) westcoastog köszi!
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Namelesske #30771 üzenetére
Jaa, hú de nagy dolog
Legalább lesz DenimemLumia Camera gyorsult?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Namelesske #30768 üzenetére
Hogy érted hogy manuálisan?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Namelesske #30765 üzenetére
Akkor viszont Care Suites megoldás lesz. Ez nem tudja tönkretenni a telefont? Nem lesz baja? Egyből a Denim fog rákerülni? Sebessége a telepítésnek mint az LSRT-nek van?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Namelesske #30758 üzenetére
THX, akkor hétvégén Denim.
Care Suite? Ezt Lumia Software Recovery Toolal nem lehet megoldani? -
miqlas
őstag
válasz
Namelesske #30760 üzenetére
Küldtem egy PÜ-t!
-
Rob700
senior tag
válasz
Namelesske #30751 üzenetére
Én is most frissítettem mutter független 520-asát Denimre... Mindjárt megnézem mi az újdonság...
-
mdraco
őstag
válasz
És akkor ez rendben van? Javított-e az általad említett hibákból?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Független?
Most nézem, pár dolog nincs is nálam ami nálad van ebben a listában.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Namelesske #30748 üzenetére
Sima 8.1 is tudja ezt.
-
Namelesske
addikt
válasz
Namelesske #30746 üzenetére
Bekapcsolható az SD kártya formázása is factory reset során.
-
Blyan
félisten
válasz
Namelesske #30730 üzenetére
Mondjuk ha ki lesz herélve a denim is, akkor mindegy, megjött-e vagy sem.
Amúgy nekem sikerült annyira kiherélni, hogy nem megy a közelségérzékelő, és lassan regagál a feloldó gombra.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Namelesske #30730 üzenetére
És Tmonál ez mikor lesz elérhető?
-
Blyan
félisten
válasz
Namelesske #30705 üzenetére
én is úgy hagytam, csak feltűnt, hogy olyan sms-t kapok, amit nem szoktam.
Szóval az sms hívásszűrő nem tette amit kell.
-
Blyan
félisten
válasz
Namelesske #30695 üzenetére
Most egy fokkal jobb lett a dolog, én is köszi.
-
Giovan!
addikt
válasz
Namelesske #30695 üzenetére
Ha egyszer Nagyváradon jársz,írj egy privit.Mindig öröm Windows Phone-os prófétákal beszélgetni.
-
Giovan!
addikt
válasz
Namelesske #30693 üzenetére
Amúgy nagyon szépen köszönöm,nélküled még mindig laggolva tengetném szánalmas Lumia 520 tulajdonos életemet!
-
Giovan!
addikt
válasz
Namelesske #30690 üzenetére
Nekem mióta töröltem az audio és display alkalmazásokat,rendkívül begyorsult rendszer.Ezeket nem is kell visszarakni később?
-
duo
addikt
válasz
Namelesske #30690 üzenetére
nekem így herélve egy hete megy. stabil. (bár a megjelenítést és a hangot ma kukáztam)
-
Blyan
félisten
válasz
Namelesske #30674 üzenetére
Oké, én is így csinálom, majd kiderül.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Namelesske #30672 üzenetére
Én most töröltem ki normál dátummal az ideiglenes fájlokat
Tárterületsegédben ott az opció.
-
ghost364
senior tag
válasz
Namelesske #30674 üzenetére
Én letöröltem ezeket is, majd meglátjuk mi lesz.
Egyelőre majdnem olyan sebes, mint 8.0-ával.
-
westcoastog
veterán
válasz
Namelesske #30682 üzenetére
Vagyis javítanám magam, nem azt írja hogy megy az összes telón, hanem annyit említ hogy az 530-630-635-ön limitált a használhatóság, gondolom a közelségszenzor hiánya miatt, tehát fellehet rakni bármire.
[link] -
westcoastog
veterán
válasz
Namelesske #30676 üzenetére
Írták hogy kisebb telókon is megy.
(#30677) netpeti98
Majd restartolok mégegyet, hátha. -
Blyan
félisten
válasz
Namelesske #30656 üzenetére
Na, ezt a megjelenést és hangot most én is elimináltam, első blikkre tényleg akadásmentesebbnek tűnik az animáció.
-
Giovan!
addikt
válasz
Namelesske #30661 üzenetére
Kössz a tippet,tényleg törölt 700 mb ideiglenes fájlt.
-
monosgeri21
tag
válasz
Namelesske #30659 üzenetére
Pár dolgot még kiszórtam, meglátjuk mennyire fog működni, mert ha használat közben összefossa magát, akkor nem volt értelme
-
monosgeri21
tag
válasz
Kipróbáltam én is, valamivel tényleg jobb, de lehet placebo, úgyhogy pár napig még használnom kell, hogy valóban azt mondhassam különbség van közte.
-
juhasz22
aktív tag
válasz
+1 Nem árt az ügyeskedés
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Namelesske #30622 üzenetére
Közben kiderült hogy valódi, csak nagyon korai verzió. Forrás.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Namelesske #30608 üzenetére
Fake.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Namelesske #30601 üzenetére
Double tap to waket használom, csak ez meglepett hogy floating touch szerűséget is tud, innen vette át a Sony a kesztyűs módot?
Azt vettem észre hogy amikor a kijelző felett érzékel akkor működik tökéletesen a kesztyű is.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Namelesske #30591 üzenetére
LOL
Én meg kaptam tegnap egy ünnepi könyvajánlatos SMS-t a Telekomtól, és ma megkaptam ugyan azt csak pár kérdőjellel
-
ghost364
senior tag
válasz
Namelesske #30591 üzenetére
Csak át akarnak csábítani.
-
kutga
félisten
válasz
Namelesske #30550 üzenetére
Érthetetlen. Mondjuk én szép lassan leszoktam a telefonos zenelejátszásról, lehet nálam is megvan, csak nem tudok róla. A zenéket én is YT-ról szerzem általában.
-
törölt tag
válasz
Namelesske #30543 üzenetére
Elképzelhető, de akkor éppen aktuálisan ez nem tett jót az 520 megítélésének szerintem... csak nem ilyen hülyék dolgoznak ott.
-
törölt tag
válasz
Namelesske #30541 üzenetére
Na jó, de az 520-ból valamelyik széria volt hibás (számomra teljesen érthetetlen okból), sem előtte, sem azóta nem olvasni panaszt rá, az meg nem mindegy, hogy mekkora arányban vannak meghibásodások. Szerintem várni kell vele, hátha tényleg csak egyedi esetekről van szó a Tescósnál.
-
KunEmber
senior tag
válasz
Namelesske #30535 üzenetére
Ez most vicc, vagy...?
-
törölt tag
válasz
Namelesske #30487 üzenetére
Szerintem nem vészes, de furán is néz ki, egyszer azelőtt görgetett a telefon, hogy az ujját húzta volna, meg a kamerán a zöld fejhallgató kék volt. Meg ugye azt se felejtsük el, hogy semmiből sem lépett ki, így 8.0 alatt is megfeküdt az 520. Várjuk ki a végét, sokára jön még a Denim nekünk, aztán majd kiderül. Anno valaki linkelt videót a 8.1-ről amint az 520-on futott, és őrült módon szaggatott. Aztán mégsem úgy lett.
-
törölt tag
válasz
Namelesske #30479 üzenetére
Hol szaggatott? Ahogy belenézegettem sehol sem láttam, az viszont feltűnt, hogy mindent megnyitogatott és háttérbe tett.
-
Giovan!
addikt
válasz
Namelesske #30479 üzenetére
Akkor ezt a Denimet már fel se rakom...Megvárom inkább 10-es Windowst.
-
törölt tag
válasz
Namelesske #30476 üzenetére
Fura. Akkor várd te is nagyon a Win10-et
-
törölt tag
válasz
Namelesske #30474 üzenetére
És a független Cyan? Ott sem jó? Nekem független, Telekomossal (szerencsére) semmi tapasztalatom nincs, mondjuk az is furcsa, hogy ott miért nem jó.
-
törölt tag
válasz
Namelesske #30472 üzenetére
Az szép. Nekem szerencsére nincs ilyen hiba, órákon át navigál gond nélkül. Persze melegszik, de azon kívül semmi. Tudod mit kell tenni, ha szoftverhiba van: zongorázni. App törlés, HR, Lumia Tool
PfD-s a rendszer? Be van léptetve?
Eddig amúgy egyedül a hanghibát nem sikerült a fenti módon megoldanom a telefonon, mondjuk szerencsére amúgy sem volt semmi komoly. Na jó, nem veszi vissza a fényerőt takarékos módban, de én azt már nem is említem.
-
törölt tag
válasz
Namelesske #30469 üzenetére
Jaa, értem
KunEmber: Nekem sem volt egy darabig, aztán most megint van. Ha egy albumot játszok le, a számok végén egy rövidke pillanatra bejön a számból egy részlet, aztán vált tovább. Hab a tortán, ha beletekeréskor még pattog is a hang (elég hangosan). Ez utóbbi a videókban való tekergetésnél is jelentkezik.
Még anno a PfD telepítése előtt nekem is megszűnt, aztán sikerült visszacsalogatnom, azóta sem tűnt el a hiba. -
törölt tag
válasz
Namelesske #30467 üzenetére
Fejből írtam az USB-t, ezek szerint jól
Régen néztem utána ezeknek.
Köszi az infót, igazából zajra azért nem gyanakodtam, mert nincs a kábelen zajszűrő. Mindenesetre azért szerintem van köze a plusz feszültségnek a hibás működéshez, pusztán a zaj miatt nem hiszem, hogy megdöglik az érintés (meg a képhibák nem analóg jelnél jelentkeznek?). -
dpetibane
tag
válasz
Namelesske #30460 üzenetére
Én nem a gyárival töltöm
Azért vicces lenne ha csak a gyárival lehetne tölteni egy usb-s eszközt
Megnézném hányan nézik meg az usb-s töltőt hány mAh-s
-
válasz
Namelesske #30432 üzenetére
Nekem hol 0%-ot, hol 29-et is, vagy akár merülésig is megy... Ez van.
-
törölt tag
válasz
Namelesske #30432 üzenetére
Na jó,de akkor most mit csinaljak? Hogy tudom meg mitől merült Ennyit?
-
válasz
Namelesske #30396 üzenetére
Ez a vicc, hogy csak egy Időjárás + Órarend + Facebook + Messenger + Skype van letöltve, azon kívül még a Nokia Camera szarokat is letöröltem.
Semmi sincs ezen a telefonon, minden gyári. -
kopidoo
senior tag
válasz
Namelesske #30392 üzenetére
Ezt majd egy év múlva meg tudom mondani. Sikerült vennem egy 730-at és egy 630-at a fekete péntek keretében.
-
cattus
addikt
válasz
Namelesske #30385 üzenetére
Azért az nem törvényszerű, hogy minden AMOLED kijelző ilyen és így viselkedik. Igen, előfordulhat.
-
y510problema
csendes tag
válasz
Namelesske #30341 üzenetére
Köszönöm szépen. Ezt jobb most tudni mint azután mikor megvan a telefon.
-
y510problema
csendes tag
válasz
Namelesske #30339 üzenetére
Ez nem csak a videómásolásra vonatkozik mobilról pc-re? (apám nem akar másolni, csak felvenni 4-5 órát, és utána letörölni azt)
-
juuzer
addikt
válasz
Namelesske #30314 üzenetére
És remélem, hogy az is marad még egy jó darabig
Ezzel nincs amúgy gond, mert kétszer is megnézem, hogy milyen alkalmazást telepítek fel.
-
.:ZS:.
senior tag
válasz
Namelesske #30272 üzenetére
Köszi!
Merre fele keresgéljek megbízható gyárit? Ebay-től kicsit ódzkodom, a speedshopon viszont elég borsosnak tűnik a 10.000Ft. -
CJ4567
nagyúr
válasz
Namelesske #30253 üzenetére
Milyen 5-7? Nem értem
-
Hitman
aktív tag
válasz
Namelesske #30241 üzenetére
Jelen állapotában mennyit érhet? Telekomos!
"Csak gyárit, mert még abból is van szar." - A tulajdonos állítása szerint pár hete cseréltette az érintőkijelzőt (digitalizálót) utángyártottra, most tőlem vár tanácsot, hogy mit érdemes vele kezdeni, hiszen 7-8 e Ft-ot már beletolt... + 9e Ft gyári LCD-re már határeset szerintem. Ezért kérdeztem, hogy az utángyártott verziónak mennyire van létjogosultsága.
Honnan állapítható meg biztosan, hogy gyári / eredeti az alkatrész? -
monosgeri21
tag
válasz
Namelesske #30232 üzenetére
Nem csinálja
-
válasz
Namelesske #30227 üzenetére
Érdekes dolog ..
Amúgy a zene lejátszó jóval tempósabb, de album váltás közben olyan furcsán vált borító képet, nem akad de olyasmi ..
-
monosgeri21
tag
válasz
Namelesske #30225 üzenetére
NEm tudom ti mit és hogy használtok, de 8.1.1 alatt a zenelejátszó egyáltalán nem pattog, se beletekerésnél, se számváltásnál. Az IE youtube videóknál, na az pattog, mint a szar, még némítva is
-
cs1rk3
tag
válasz
Namelesske #30216 üzenetére
Csak remélem hamar meg lehet venni mert addig csak az xperia 10 mini marad és azzal egy nap is kapasztrofa xd
-
-
westcoastog
veterán
válasz
Namelesske #30216 üzenetére
És én is.
-
Bootsyka
tag
válasz
Namelesske #30134 üzenetére
Köszi!
Megvárom ezt az eDi....l-os Black Friday akciót, hátha bedobják 35 körülre a 630-at, akkor az lesz... -
yaksi
aktív tag
válasz
Namelesske #30120 üzenetére
Esetleg még a böngészőt fejleszthetnék! Na nem előre, hanem visszafelé!! 8.0, vagy mást mondok, még a 710-en, és a 800-on 7.5 / 7.8 alatt ezerszer jobb volt az Explorer. Most nagyon sokszor összeomlik, nem reagál megfelelően, csak üres lapot ad be. Nem kell neki bonyolult oldal, elég az Index főoldala, nem is beszélve a "Mindeközben" rovatról. Arra lépve, kb fél perc, és kajakra kilép az Explorer...
Nagyon csúnyán elcseszték!
-
Lacus_84
senior tag
válasz
Namelesske #30111 üzenetére
Elérhető valahol az összes újdonság listája? Ezek alapján nem sok minden várható, főleg nekünk 520 tulajoknak.
-
mdraco
őstag
válasz
Namelesske #30111 üzenetére
Karácsonyi ajándéknak megtenné
-
kutga
félisten
válasz
Namelesske #30006 üzenetére
Passzolom, majd otthon megnézem. Nem egy nagy érvágás, mert nem használom.
-
kutga
félisten
válasz
Namelesske #30003 üzenetére
Nekem ugyan nem. Ha rábököm mondjuk az új email értesítésre, egyből megy az alkalmazásba.
-
törölt tag
válasz
Namelesske #29966 üzenetére
Na ez jó hír. Mikorra várható?
-
törölt tag
válasz
Namelesske #29964 üzenetére
Ezer hála!
-
törölt tag
válasz
Namelesske #29952 üzenetére
Nagyon jó cikk!
A többi részhez is adnál linket??Azt megtudjátok mondani, hogy a már letöltött alkalmazásokat, hol kell frissítenI? Vagy hol tudom megnézni, hogy van-e frissítés?
-
arti1121
senior tag
válasz
Namelesske #29952 üzenetére
köszi mindenkinek
-
törölt tag
válasz
Namelesske #29914 üzenetére
Akkor ha jól értelmezem...felteszem mint WP8 Amber, aztán OTA a WP8 Black jön rá? Nem egyből a 8.1?
-
monosgeri21
tag
válasz
Namelesske #29926 üzenetére
Én csak a függetlent próbáltam ezek közül, az biztosan Black. A többit nem tudom
-
monosgeri21
tag
válasz
Egészen biztos vagy te ebben? Én is ezt raktam fel és úgy rémlik 10521 és Black volt a firmware.
-
touchscreen
tag
válasz
F.sza ...
-
touchscreen
tag
válasz
Namelesske #29910 üzenetére
Tényleg, arra van valamilyen lehetőség, hogy egy készülékről a full rendszert lementsük, amit, ha szeretnénk, később visszatolhassuk rá? Bocs, ha már volt téma
-
törölt tag
válasz
Namelesske #29910 üzenetére
Ezek Amber-ek, nem? Mert ha igen, azt hiába teszem fel, Black-et nem tudok csinálni belőle. A futó programok kiikszelhetősége miatt ragaszkodnék a Black-hez.
-
D4v3
őstag
válasz
Namelesske #29886 üzenetére
Meg se nyílt az email + fiókok.. Restart segített azért
Köszi!
-
touchscreen
tag
válasz
Namelesske #29874 üzenetére
Mindegy, köszi. Letettem róla.
-
törölt tag
válasz
Namelesske #29879 üzenetére
Néztem, ezért nem azt írtam, hogy ugyanolyan gyorsak (mert amúgy tényleg, a fél másodperc különbség az nem számít). A betöltőkép az ott van, de az is ~1-2 másodperc, és a kevés memória miatt van. Fél gigás Androidos telefonon sokkal rosszabb a helyzet, ezért nem értem, hogy szerinted miért nagyon szar a memóriakezelése a WP-nek. Droidon állandóan force close volt, a végén még Youtube-os videókat sem bírtam nézni, mert elfogyott a memória (konkrétan írta is a hivatalos YT app, hogy "out of memory").
-
törölt tag
válasz
Namelesske #29877 üzenetére
Ezen a videón pont az látszik, hogy szinte ugyanolyan gyors az 520, mint a 920, ráadásul utóbbit használta is már a videós előtte, az 520-on minden üdvözlőképet adott be elsőre.
-
Rocky975
senior tag
válasz
Namelesske #29874 üzenetére
Duo: köszi!
Az annyit nem ér, ez is van olyan jó tuti negyed áron. -
touchscreen
tag
válasz
Namelesske #29849 üzenetére
Nagy valószínűséggel spanyol a cucc és ahogy a 64GB-os kicsomagoló videót elnéztem RM-875 lehet a kódja. Ennek tudatában?
-
touchscreen
tag
válasz
Namelesske #29849 üzenetére
Az a baj, hogy én is csak látatlanban filózom.
-
touchscreen
tag
válasz
Namelesske #29845 üzenetére
Mondjuk ez nem 520, csak nézelődtem. Igazság szerint ez egy 1020-as, csak 64GB-os. 64GB-os verzióban pedig, csak a Telefónicának gyártotta a Nokia, mint exkluzív termék. És a szolgáltatók pedig azok voltak, akiket írtam, ha jól olvastam őket. Szóval, ezeket nem lehet rom szinten gyalulni? Ehhez a részéhez nem értek, lehet, hogy hülyeséget kérdezek.
-
Rocky975
senior tag
válasz
Namelesske #29750 üzenetére
Te nagyon peches ember lehetsz.
Ezek szerint mindenből kifogod a selejtet.
Nekem ilyen komoly gondom egy telefonommal sem volt. -
törölt tag
válasz
Namelesske #29744 üzenetére
Én komolyan nem értem, hogy néhányaknál mitől ilyen szar a rendszer. Megmondanám, ha nekem is használhatatlan lenne, de nem. Vannak hibái, de közel sem akkorák, mint amit itt néhányan írnak. Lehet, hogy szerencsés vagyok. Ami megoldhatatlan hiba a fényerő automatikus visszavétele takarékos módban, meg a hangpattogás beletekerésnél. Meg a zene app hülyesége számváltáskor, de azt sem mindig csinálja, nem tudom miért.
Ezt a zajt már észrevettem lenémított Drive mellett is, de ilyent az olcsóbb eszközök is csinálnak (valahol olvastam, hogy bizonyos hangchipek miatt van, de már nem tudom hol...). Ha ez nem jelentkezik a közép vagy felső kategóriás telefonoknál, akkor megvan a válasz.
Lassan visszateszem a sima Cyan-t, csak most annyira nem merem, mert 2,5 napokat bír a jelenlegi PfD-s rendszerrel, most beállt így jóra.
Rocky975: Egyetértek, a Nexusokkal nincs igazából semmi probléma, SGS3-mal meg van tapasztalatom, de nem a memóriával volt gond, hanem a rendszerrel (pl. nem jelentek meg a híváskezelő gombok)
-
törölt tag
válasz
Namelesske #29741 üzenetére
Nem lehet, hogy gyári hibás darabot fogtál ki? A kékhalálnak amúgy milyen a hangja?
-
Benjy409
csendes tag
válasz
Namelesske #29648 üzenetére
Köszönöm a segítséged, úgynézki sikerülni fog neki
Én használtam a fejlesztői szoftverkiadásokat, mióta felkerült rá a 8.1 azóta tapasztaltam mintha kevés lenne neki a hardver, de ilyeneket eddig nem produkált, pont a stabilitásáért és a megbízhatóságáért szeretem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest