- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Nem, nem ahhoz, pont ezért írtam hogy mit lehet még vele csinálni azon kívül.
Persze más kérdés hogy pl. az előbb említett dolgokat egy Androidon gond nélkül meg lehet oldani (és ez nem csak a hiányzó szoftverek hibája). Mindenkinek más a fontos. Van aki Angry Birdsözik, van aki naphosszat fészbúkol, megint más filmbuzi és ezen nézi hádében a letöltött camos filmeket, van aki tükörben pucsít és kacsaszájjal csücsörítve fotózza magát...érted no, sok mindenre használható egy ilyen cucc
Nekem ez a két dolog fontos ezért nekem nem ideális eszköz mert hiába a nagy méret, a korrekt anyagfelhasználás és jó minőség-összeszerelés, ha egyszer a rendszer olyan mint egy féllábú balett-táncos.
Volt WP telefonom, és bizony nagyon szerettem mert gyors, lagmentes, szerintem logikus és kényelmesebb mint egy Androidos készülék. Mégis kénytelen vagyok Androidot használni a munkám miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest