- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
aswmaster
tag
válasz
blueMerle #47 üzenetére
én meg pont hogy a nagy kijelzőt szeretem, mert azon rendesen tudom olvasni a cikkeket és napi 1,5 óra utazásnál nagyon nem mindegy a szememnek. amúgy simán elfér a farmer zsebben, ha leülök az asztalomhoz meg kiveszem, ahogy anno a 4,3" kijelzőset is kivettem, szóval tök mind1.
-
-
Dosi
tag
válasz
blueMerle #152 üzenetére
nézd az android sem 2 év alatt fejlődött ki, és ott is hiányoztak ilyen-olyan dolgok, de manual fókusz még mindig nincs az alap androidban
és gyakran a módosítottakban sem...sem dedikált fényképező gomb... itt is lehet ne sorolni h hiba de nincs értelme, megvan az előnye és a hátránya mindegyiknek
-
Dosi
tag
válasz
blueMerle #131 üzenetére
(#130) Dilikutya: mikor meghallom a "betekintési szög"et
azonnal bezárom bármilyen review/unboxing/grandma's secret cookie recipe legyen ( általában kivétel az MA!TV)
(#131) blueMerle: telócsere
már nem azért de régen sem - és most sem - érdekli az embereket h 10 fokos szögből h látszik a képernyő pl régen egy k750i-t körbeültünk 3-4-en most meg megosztod és mindenki a saját telóján nézi
csúcstelefonok kijelzőinek meg úgyis közel 178 fokhoz van a láthatósága
(ha meg ilyen 5" feletti telót néznek 3an bőven látnak mindent a színek invertálódása nélkül)
ha már arról van szó h használható hogy fekszik a kézben milyen tartani(valamilyen telóhoz viszonyítani) az már használható infó -
BOBAKILL
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Nintendo Switch 2
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Windows 11
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Rap, Hip-hop 90'
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest