Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz
lacuspapus #250 üzenetére
Bármit csinálok vele, pár hét után mindig így belassul. Egyszerűen ez ilyen. Ugyanezt produkálta a Jiayu G3 telefonom, most kapott egy új romot, hátha. Eddig jó. (ez pár napnyi híváslistától is belassult)
-
blueMerle
veterán
válasz
lacuspapus #237 üzenetére
Tyű akkor te még nem láttál igazán belassult droidot
Nekem az SGS4(!!) masszív több hetes híváslistával van hogy 10-12 másodperc mire megnyilik. Háttérben semmi sem fut, telepítve max 6-7 progi. Ezt übereld
-
blueMerle
veterán
válasz
Oppenheimer #133 üzenetére
De mégis kinél ha én vagyok a főnök?
-
blueMerle
veterán
Nem, nem ahhoz, pont ezért írtam hogy mit lehet még vele csinálni azon kívül.
Persze más kérdés hogy pl. az előbb említett dolgokat egy Androidon gond nélkül meg lehet oldani (és ez nem csak a hiányzó szoftverek hibája). Mindenkinek más a fontos. Van aki Angry Birdsözik, van aki naphosszat fészbúkol, megint más filmbuzi és ezen nézi hádében a letöltött camos filmeket, van aki tükörben pucsít és kacsaszájjal csücsörítve fotózza magát...érted no, sok mindenre használható egy ilyen cucc
Nekem ez a két dolog fontos ezért nekem nem ideális eszköz mert hiába a nagy méret, a korrekt anyagfelhasználás és jó minőség-összeszerelés, ha egyszer a rendszer olyan mint egy féllábú balett-táncos.
Volt WP telefonom, és bizony nagyon szerettem mert gyors, lagmentes, szerintem logikus és kényelmesebb mint egy Androidos készülék. Mégis kénytelen vagyok Androidot használni a munkám miatt.
-
blueMerle
veterán
Ez aztán a tök felesleges cucc. WP alatt jószerivel nincs normális kliensprogram pl. szerver-menedzseléshez, vagy cms rendszerekhez...amihez igazán passzol egy ekkora embertelen méret (volt a kezemben). Szóval összességében nem a rendszerrel önmagában és nem is a mérettel van bajom, hanem ezek összessége az, ami egy felesleges terméket szül, szerintem. Persze, netttezni és fotttózni azt lehet nagy ablakon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest