- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cooley18
aktív tag
válasz
Vegitaa #1483 üzenetére
Lehet minden további nélkül. Sőt, még dokumentumfelismerő fényképező progi is van hozzá. Persze a szerkesztés része kimerül annyiban, hogy félkövér/dőlt/aláhúzott/áthúzott/betűméret/kiemelés/betűszín, de egy telefonhoz mérten úgy vélem, bőségesen elég.
Viszont az Excel meglepően komoly, a PP pedig hasonlóan egyszerű, mint a Word.
-
Yoretto
tag
válasz
Vegitaa #1478 üzenetére
szep es jo a G3, de hagy nemi kivanni valot maga utan, G2ot jobbnak erzem, persze papiron jobb a G3, de megis, szerintem picit melle nyultak, de ez az en velemenyem, pluszba andoridos, nem hasznalok regota androidos telefonokat... samsung s4 volt az elso androidosom, de ugy erzem epp eleg is volt
1520at nagyon csipem, ossze van rakva, anyaghasznalat szerintem szuper, persze gyengebb mint a g3 papiron, de igy osszehasonlitani szerintem nemnagyon lehet, jatek teljesitmeny meg ilyesmi adatokat nemtudok mondani mert nem jatszok, viszont sokat telefonalok, es akuba verhetetlen a 1520, szerintem
-
Cooley18
aktív tag
-
Cooley18
aktív tag
válasz
Vegitaa #1470 üzenetére
Akkor Xperia Z Ultra.
Amúgy nem igazán értem, hogy telefonra minek fájlkezelő. Max annyi hátrányát látom, hogy a telefonról nem támogatott fájlokat csak pc segítségével lehet rajta mozgatni, de ez csak akkor jelenthet problémát, ha rendszeresen akarsz küldözgetni és/vagy fogadni. Amúgy minden program szépen magától megtalálja a támogatott fájlokat. Almán még ennél is spártaibb a helyzet az iTunes miatt, de szerintem még az sem gond. Persze ahogy ezt korábban már kifejtették, igényfüggő. -
T.Peter
őstag
-
lumiás
csendes tag
-
lumiás
csendes tag
válasz
Vegitaa #1403 üzenetére
Igen, lényegében valami ilyesmi lehet.
Ezért is írtam le ezt.
"Igazad van.
De amikor kiválasztom a magyar nyelvet az indításkor, visszaállítás után. Akkor újraindul. És amikor elkezdek valamit gépelni a billentyűzettel alaphelyzetbe állítás után. Akkor kiírja hogy elérhető egy frissítés. Ami a billentyűzet nyelvi csomagját tartalmazza az aktuálisan kiválasztott ország szótár javaslataival együtt.
Ez ugyan úgy települ mint amikor rendszerfrissítés érkezik.
Ha ez meg van, már van is egy magyar rendszerű és billentyűzetű telefonod.
Lényegében a telefon rendszere alapértelmezetten tartalmazza a magyar nyelvet. Csak a magyar billentyűzet nincsen rajta." -
lumiás
csendes tag
válasz
Vegitaa #1406 üzenetére
MobilWebshop. De most már ott is olcsóbb mint amennyiért én vettem.
Egy ismerősöm ott vett egy 1320-ast. Az övé Malaysiai. Az tökéletesen megy azóta is.
Bár én még mindig azt mondom, hogy hivatalos Nokia bolt, akár hogy is nézed, ott a legolcsóbb. 185 ért még a mediamarktban és az extremedigitálnál se kapod meg gyári nokia garanciával, max drágábban. Ahol olcsóbb mint ott, arra nem biztos hogy van gyári garancia.
Saját tapasztalatból mondom, így utólag. Hogy megéri többet kifizetni.
Nekem is az eddigi telefonjaim is külföldről jöttek, bolti garival. Egyikkel se volt gond, de ezzel megszívtam.
De viszont te tudod. Te pénzed, te fogod használni.
Nekem az is járt a fejembe. Mi van ha nem javítható gonddal vettem volna. 140 ezrem a kukába került volna. Utazgathattam volna pestre az üzletbe. Viszont ha gyári garanciával veszed, akkor valószínűleg kapsz egy újat. Mondta nekem a szerelő is, hogy nem biztos hogy javítható, mert lehet gond az alaplappal, akkor viszont kuka. De szerencsére nem ez lett. -
Cooley18
aktív tag
válasz
Vegitaa #1398 üzenetére
Hol? Én eddig csak jót hallottam róluk. HardverAprón is csak pozitív értékelésük van. Elég korrektek voltak, írtam nekik, hogy érdekelne a 1520, még aznap hívott a srác, de akkor nem volt sárga színben, én meg azt szerettem volna, aztán mondta, hogy felhív, ha lesz sárga. Rá pár napra hívott, hogy érkezett, mondtam, hogy jöhet, és a futár már aznap hozta is. Sőt, még mielőtt kifizettem a futárnak, ki is próbálhattam, hogy minden rendben van-e a telóval.
-
lumiás
csendes tag
válasz
Vegitaa #1386 üzenetére
Szerintem vedd meg márkaboltból. A Nokia boltokban most 185-ért megkapod (ennél olcsóbb helyet nem találtam gyári független árral). Főleg mivel erről a telefonról van szó, azért is mondom hogy itt vedd meg, vagy olyan helyen ahol 100% hogy van érvényes normális gyári garancia a telefonra. Akik olcsón jutottak hozzá, azoknak nagy többségében mindegyiküknek volt valami gondja. Angol fórumokon is vannak panaszok, főleg a kijelzőre.
Az enyém is 140-be került. De mivel a kijelző az rossz volt. Így is úgy is rá kellett költenem az 55-öt. Így meg akár tudtam volna venni egy magyar garisat is.
A nyelv az wp8-nál szerintem nem lehet gond (bár szerintem a későbbi rendszereknél se lesz az).
Frissítéseket is biztosan meg fogod kapni, akkor is ha ázsiai, akkor is ha európai.
De a problémák miatt inkább utólag én is azt tudom ajánlani, hogy szánj rá többet, de az biztosan jó lesz. Ha gond is lesz vele, akkor ingyen megjavítják.(#1389) Cooley18
Számomra is érthetetlen, de úgy látszik hogy a "Nokia by Microsoftnál" így működik az értékesítés. De mi vagyunk rá a példa. Tiedben is rendellenes a kijelző, meg az enyémben is az volt.
Amúgy ezek nekem is jelentkeztek amiket írtál a kijelzővel kapcsolatban. Majd egyik percről a másikra nem ment a kijelző alsó 2cm-e. Egyszerűen nem érzékelt.
Nem mondom hogy nálad is ez lesz (főleg mivel már jó ideje használod ha jól tudom, nekem meg 1 hét után). De előfordulhat. Gondoltam leírom ezt. Nehogy meglepetés érjen amikor egy applikációból ki akarsz lépni a home gombbal. -
Cooley18
aktív tag
válasz
Vegitaa #1395 üzenetére
Mint a 1520 érkezésekor a Black a GDR3-as frissítéssel, csak ez most Cyan a 8.1-gyel. ^^ Lényegében a Nokia saját firmware frissítése, ami a 8.1 mellett tartalmaz pár egyéb dolgot is, mint Bluetooth 4.0 LE támogatás meg néhány app frissítés (elsősorban a 930, 1020 és 1520-asok kapnak némi kamera ráncfelvarrást, bővített Creative Studiot, élő képet stb.).
-
Cooley18
aktív tag
válasz
Vegitaa #1390 üzenetére
Ja, hát az szívás, ha megszűnik a bolt, de nem hiszem, hogy a WP csinálna ilyet. Legfeljebb frissítés előtt meg kell jegyezni, hogy hol, hányadik menüpont a nyelvválasztás.
Viccet félretéve, már jött egy frissítés a telefonhoz, és nem nyúlt hozzá semmilyen nyelvi beállításhoz, úgyhogy emiatt nem kell aggódni. Lassacskán itt van a Cyan update is, ha az sem állítja majd vissza a nyelvet, akkor semmi.
-
Cooley18
aktív tag
válasz
Vegitaa #1386 üzenetére
Már miért ne tudnád frissíteni? Ahol forgalmazzák a telefont, ott megjelenik a frissítés, onnantól kezdve pedig 100%, hogy tudod frissíteni. Gyártói garancia meg ugyan úgy van ezekre is, az már más kérdés, hogy a bolt, ahonnan vetted, mennyi segítséget nyújt a garanciális ügyintézésben, esetleg ők maguk vállalnak-e javítást. Ahol én vettem, ott pl. van 1 év bolti garancia is a 2 év gyártói mellett.
-
btudos
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest