- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mediumgecso
őstag
KELL.....de csak max 5"-ig!!!!
-
Egyébként ekkora méretben néznek ki jól ezek a csempék, csak az a baj, hogy nekem ez már kezelhetetlen.
-
blueMerle
veterán
Ez aztán a tök felesleges cucc. WP alatt jószerivel nincs normális kliensprogram pl. szerver-menedzseléshez, vagy cms rendszerekhez...amihez igazán passzol egy ekkora embertelen méret (volt a kezemben). Szóval összességében nem a rendszerrel önmagában és nem is a mérettel van bajom, hanem ezek összessége az, ami egy felesleges terméket szül, szerintem. Persze, netttezni és fotttózni azt lehet nagy ablakon
-
gyurcio
tag
Brutális darab, nem egy plázak*rva telefon...
-
Egyre jobban tetszik, nagyon szívesen cserélnék erre..ha nem lenne ilyen piszok drága.
-
batai15
félisten
Látszik a cikken hogy ez a lumia is nagyot gurított. A cikk írótol kérdezném hogy a felő részen a csempék elérése nem kényelmetlen?
csak emiatt választanám e helyett a 1020-at. -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Carbonado11 #32 üzenetére
Note3.
-
-
Ádám16
addikt
Must have. Pirosban nagyon bejön... Végre eljutott hw szinten a Nokia a konkurenciáig, ha a rendszernek nem is volt rá nagy szüksége.
-
Tatu-1981
tag
A micro USB csatlakozón ki lehet küldeni a telefon képét tévére? USB OTG funkciót tudja?
Ha jelenleg nem, akkor van remény arra, hogy a következő windows frissítés már támogatni fogja?
Androidos telefonom van, nem igazán ismerem a windows phone-t, de ez a Nokia nagyon tetszik, csak ezek a funkciók hiányoznának nekem.
-
Carbonado11
tag
Bog!A kameránál azt írtad hogy "... maga mögé tudja szinte minden esetben utasítani az androidos phableteket is."
Mik azok amik elérik ennek a szintjét? -
helixP
nagyúr
"...még teljes felbontásban is megdöbbentően jók..."
Ez egészen biztos? Ezen a képen egyszerre van kromatikus aberráció, részletek mosása és zaj.
Amúgy jók a képek, hogyne, de azért nem megdöbbentően...De félreértés neesék, nagyon tetszik
a telefon a tableta készülékWa2x_: Vajon Zaj és mosás tekintetében is? (Tény, hogy ez az égbolt a legrosszabb, fotózás tekintetében)
-
PR0JECTNR56
addikt
Köszönjük a tesztet, érdekes volt, a címlapos jellegű tesztképeken nagyon jól szórakoztam.
-
Azt valaki kifejtené, hogy a következő rendszerben nem csempék lesznek? Akkor mik?
-
Cyberpunk
félisten
Jókora egy tepsi ez is, de nem rossz készülék.
-
Alexios
veterán
simán lehet vele úgy netezni, mint egy normális PC-vel. USB kábellel összekötve a Windows külső meghajtóként is láthatja a telefont, de megmarad a Zune szinkronizáció is.
zune-al mondjuk pont nem lehet szinkronizálni wp8-at, max wmp-vel
-
Ez nem volt Mobilarena TV-ben? Vagy csak nem vettem észre?
-
válasz
maggi1886076 #4 üzenetére
Nekem 520-hoz van kék, sárga piros, fekete hátlapom. És bizony a sárgával sokkal jobban mutat, mint a többivel. És nem buzis.
-
Zolik
senior tag
nah végre! már várós teszt volt! már olvasom is!
-
törölt tag
Komoly HW.
Viszont amin meglepődtem, az az hogy a köv. oprendszerben már nem csempék lesznek? Ha ez igaz, már most boldog vagyok. -
Maxentius
addikt
Kiváló lett, tényleg le a kalappal!
A képes mókolások priceless kategória.
-
gergobme
csendes tag
Sorból eddig is annyit lehetett a főképernyőhöz adni, amennyit csak akart az ember, ami itt új, az az, hogy 3 oszlopba lehet rendezni.
-
Fr0z3n
őstag
Na ez a KELL kategória.
Az akku 340mAh-s?
-
Carbonado11
tag
Nagyon fain!Pláne fehérben.
-
maggi1886076
addikt
Nem rossz, sőt nagyon jó, főleg az ára alapján... Igaz a sárga hátlap egy kicsit homokos beütésű. De hát azzal is elviszi vki
-
Воланд
titán
"könnyen kilőhetők a háttérben futó appok a megváltoztatott multitasking felület segítségével"
*sohaj*
-
Kell. Le kellene cserélni az 520-at.
-
Wa2x_
veterán
Bog, az arckép(plakátok/borítóképek) parádésak! Mozi oldalára velük!
Köszi a tesztet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Elektromos autók - motorok
- Androidos tablet topic
- Nintendo Switch 2
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 3D nyomtatás
- Milyen SSD-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest