- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
versz
csendes tag
helló srácok!
Kb. 4 hónapja van meg a telefonom, azóta többször segítettetek.. Egy gondom azóta sem oldódott meg, nevezetesen hogy nem megy a navi a telefonon.. A létező összes beállítást, frissítést, tanácsot megcsináltam, mégsem megy. A cél helyét mutatva kiírja, h GPS-re vár, és ennyi... A jobb alsó sarokban látni, h egy ideig megy az adatforgalom, ami kb 3-4 mp múlva leáll.. És itt vége is a storynak..
Nem hittem benne, de tegnap bevittem egy szervíz pontra. Azt mondták ott az okosok, h a telefon szoftvere nem a legújabb, és ezt onnan látják, h a navigálás közben a jobb alsó sarokban a számláló felett lennie kéne egy kis ikonnak, ami nekem nincs.ott.. Mondtam, h a szoftver kb. két hetes...Természetesen feltételezések tömkelege, utána pedig kérték, h hagyjam ott egy hétre a telefont.. Nyílván ezt nem tettem meg.Hallott már bárki ilyesmiről? Most őszintén, mi a fenét csináljak? Frissítsek megint szoftvert? de azt nem is hagyja, mivel a legújabb van rajta..nyomjak egy resetet? már megint semmi kedvem órákig állítgatni utána..
Javaslat? Rühellem, h vesz az ember dárga pénzért egy készüléket, amin egyszerűen nem működnek funkciók...Bár ezen már nem is annyira lepődöm meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen autót vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged