Hirdetés

Nokia E72 - bevált recept

Bevezető

Míg a Nokia E61 rettentően szögletes tepsi formája kissé riasztónak hatott, utódja, az E71 igazán kecses darab lett - persze figyelembe véve, hogy a teljes QWERTY gombsor elhelyezése rendesen megköti a tervezők kezét. Ez a modell annyira jól sikerült, hogy egy butított, olcsóbb verzió is készült belőle, ez volt az E63, most viszont az eredeti telefonnak jött meg az utódja, amely a GSM Home jóvoltából landolt előbb a hátizsákomban, majd a kezemben.

Nokia E72
[+]

Már a dobozt nézegetve is látszik, hogy nagyon óvatosan nyúltak a formához a finn mérnökök, ami egyszer sikeres volt, azt nem érdemes teljesen szétcincálni. A fejlődés nem a külsőt érinti elsősorban, a burkolat alatt történtek jelentősebb változások, leginkább úgy fogalmazhatunk, hogy a kor igényeihez igazították a funkcionalitást.

Nokia E72
[+]

Hogy egy adott telefon mennyire népszerű, azt mi általában a készülék tesztjét ért kattintások számából, illetve a kapcsolódó fórum pörgősségéből szoktuk megítélni. Kicsivel több mint egy év alatt negyedmilliónál is több letöltést kapott az írás, a fórumban pedig négyezer felett áll a hozzászólások száma. Ez sok, s főleg azért, mert ezúttal nem hitvitából kiinduló személyeskedések és viták hozták össze ezt a mennyiségű kommentet, hanem csakugyan a telefonhoz kötődő kérdések, válaszok és tapasztalatok kerültek ide.

Nokia E72
[+]

A Nokia tehát az egyik legnépszerűbb üzleti modelljének megújításakor abszolút biztonságos utat választott, a forma maradt, a belbecs fejlődött, ennek eredménye pedig újra egy sikerre ítélt, felső kategóriába sorolható üzleti telefon lett, amely persze nem hibátlan, de a célcsoport igényeit igen jól lefedi.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés