Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
Ma leteszteltem a gps-t
- Jelet még benn a lakásban is talált (samsung omnia 2, htc hd2 sem talált itt)
kinn az autóban már mikor elindítottam meg is volt a jel...
Itthon letöltöttem mindent, amit felajánlott lehet azért volt gyors.
(viszont valahol nem kapcsoltam vissza netes csatlakozást és kb 10 percenként szólt)
- Szövegelése nem túl jó szerintem azzal a hanggal legalábbis amivel én használtam nem túl jó nyelvtanból (IGO-hoz képest)
- Néha lekapcsolt a kijelző, azt nem tudom miért volt mert random időközönként csinálta
- Töltő nélkül használtam a másfél órán keresztül és egy csíkot sem ment lejjebb (HTC vagy samsung omnia II, amik előtte voltak szerintem le is merültek volna ennyi idő után...) ez egy nagy piros pont
- A legújabb térkép van rajt ami elérhető, de az a hely ahova mentem ott volt egy körforgalom, de a térképen nem volt... (remélhetőleg ezt befrissítik hamarosan)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest