Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
silentkiller
senior tag
Optikai trackpad ami nagyon lemaradt az E72 után az E6-ból (szerintem). Miért ne lenne magyar billentyűzet ha hosszan nyomod a kiválasztott karakter?
Egyébként két symbian Nokiát használok (E72; N8 Anna) de nem tudok az androidról tiszteletlenül beszélni... A legtöbb embernek a symbian a "bóvli" (de nem akarok egy morális vitát kezdeni).
Én használtam Samsung i780-at és láttam mire képes a Samsung ha összeszedi magát. Mindezek ellenére az i780 rétegkészülék volt... Ha lett volna rendszeres WinMo frissítés hozzá, talán még ma is azt használnám (az akku, a frissítések és a kamera miatt viszont kárpótol az E72).
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11, fekete, 128GB
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest