Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!Ntezéshez majd az Opera mobil böngészőt kell leszedni?
Mik azok az alap progik amik kellenek a telóra?Zenelejátszó powermp3 az ok.
Videonak?Van fent realplayer.Az jó?
Navigációnak a SYGIC MOBILE 7.71?
THX! -
Newyorker
addikt
skacok ez a outubés progi elindítom a videot és megakad buffering
iszonyat lassú
-
Newyorker
addikt
nyugi skacok, számoltunk a kariajándékos E52es új tulajokkal
-
Newyorker
addikt
válasz
zotymogo
üzenetére
A teendő:
menü/vezérlőpult/beállítások/csatlakozás/célokItt ráálsz az "internet"-re és opciók/alapértelmezett kapcsolat-->"mindíg rákérdez" !
Ha pedig 200%-ra akarsz menni és tuti nem akarod használni a trémobil internetet, akko belemész "internet" menüpontba és törölsz mindent, ami trés. Ugyan így a wap szolgáltatásoknál is...
Én így cselekedtem! 
Továbbá ha nem netezel érdemes a telefon hálózati módját "kettős mód"-ról "GSM"-re váltani. Ekkor nem fogja kiírni a bal felső sarokban a 3G-t és többet bír az akksi.
Ezt a beállítást a menü/vezérlőpult/beállítások/telefon/hálózat alatt találod meg! -
zotymogo
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap ota en is e52 tulaj vagyok!
Sajnos 1-2 hiba nalam is van, pl. a hazikos gomb alatt kilatszik a led amikor vilagit
.Persze amint ranezek a telora egybol ezt figyelem.
Regota nezem a forumot, es tudom, hogy szinte minden funkciot kibeszeltetek mar, hogy hogyan mukodik. A baj csa az, hogy annyi hozzaszolast irtok, hogy keptelenseg vegigolvasni.
A masik pedig, hogy ez az elso sinbianos? telom, igy eleg nehezen hasznalom. 
Ezert aztan lenne par kerdesem
(majd folyamatosan adagolom, egyszerre csak egyet 
Azt meg tudna valaki mondani, hogy lehet e korlatozni a telot, hogy csak a wifit hasznalja netezesre es ne a mobil halozatot? -
csab2
veterán
Az új belépők figyelmét szeretném felhívni arra, hogy szinte már mindent kitárgyaltunk itt az elmúlt hónapokban. Szóval nem lenne rossz ötlet elolvasni a régebbi hsz-eket is! Gyakorlatilag az összes utóbb feltett kérdésre le volt már itt írva a megoldás (nem is egyszer).
-
Sztbeni
őstag
Úgy hallottam, van iwiw-es progi is a mobilra. Igaz ez?
-
zene lejátszához milyen programot ajánlotok?köszönöm
-
Sztbeni
őstag
N-Gage játékokat ingyen (nem demót) honnan tudnék szerezni?
-
Newyorker
addikt
gondoltam felteszem a garmint, de ez brutálbonyolult, áhhhhh
-
Sztbeni
őstag
válasz
old rocker
üzenetére
Azt hol tudtad letölteni? Adnál linket?
-
nah a jelecskét eltüntettem
zenét is feltettem nagy nehezen 
Kell plusz lejátszó is?Mert mondjuk így is lejátsza...Ami kérdésem van még:
Vagy a néjgeyzék az
A névjegyzékben hoztam létre csopórtot a régi telefon szémaimnak.ahogy néztem a sim-ről pakolgatta átt a számokat.Nos a bajom az,h ha most megnyitom a névjegyzéket egyszerre mutaja a telefonmemoriában található számokat a csoprtokat...
Azt szeretném,h csak a csoportokat mutassa!Ne pedig úgynevek csopórtok mejd megint egy név stb...THX!
Kellemes Ünnepet! -
Sziasztok!Hogyan lehet zenét feltenni?Elvileg feltett valami progit ami segít ebben.De nem jövök rá hiába másolgatom átt nem találom a telón...Kell valami progi is pluszba,h letudjam játszani?
A zenetár mellet meg megjelent egy elrejt jelecske csak nemtom most eltüntetni...
(bocsi csak a régi telcsimre nem kellet sok plusz program
)
THX! -
Newyorker
addikt
nem töltöttem le még innen, azt most lehúztam és nem tudtam hova teszi a sis-t, de megleletem a memkarion

-
GAgyiXyXy
aktív tag
Picit ráértem......
1. Kipróbáltam a gps-t. Először nehezen találta a holdakat, de azóta le a kalappal.
Mindig fela akar menni a netre, mondom ne. Rendben, útvonal betervez, indulás.
Erre megint menni akar a netre. NEM! És törlődik az útvonal.Mentem tervezés nélkül.2. Rádió: nem jön, csak a 2 helyi adó. Borzalom! Az SE mindent behozott, kevés volt a tárolóhely.
3. jútub alkalmazás: na ez aztán remek! nagyon eltalálták! 5*
4. gmail fiók szintén rendben.
Ja, és nekem nem zörög, nem lötyög, nem hézagos a karosszéria
Igaz, hogy dec. 11-én vettem.Szép ez a teló na...
-
Seto
csendes tag
Probald meg eloszor a laptopod sajat bluetooth alkalmazasan keresztul osszeparositani a telot a geppel, aztan a PC Suittal. En igy csinaltam es semmi passcode-ot nem kellett beussek. Es a PC Suitnal a csatlakozasi opcioknal ne a Microsoftos bluetooth jelod ki hanem a gyartodet (nekem pl Toshiba a bluetooth).
A toltesre tudtommal nincs opcio, ha bedugtad a gepbe automatikuan tolti is a telot.
-
air
nagyúr
Hello!
Először én sem tudtam, aztán átváltottam a telefon nyelvét angolra és mindjárt érthető lett.

Primary és secondary beviteli nyelv. Vagyis az adott sorrendben keresi a szavakat a szótárakban. Először a primary-ban majd a secondary-ben. És mind a két szótár találatait használhatod. -
ByB
addikt
Beviteli opciók > Írás nyelve > 1. Írás elsődleges nyelve 2. Írás nyelve - ez mit jelent pontosan? Van esetleg gyors gomb amivel lehet váltani köztük?

-
atosz
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Egyszerűen képtelen vagyok összekapcsolni a telefonom a laptoppal Bluetoothon keresztül. Internet miatt kellene és szinkronizáláshoz. A kábel sokszor macerás és ráadásul sokszor vagyok olyan helyen is, hogy a gép ahol épp van, ott térerő is alig van, nemhogy net...
A PCSuitban amikor beadom a passkeyt, a telefonon nem jelenik meg semmi sem, majd pár mp múlval kiírja a program, hogy "A telefon nem hitelesíthető". Majd megüt a guta...Még egy kérdés:
Van valamilyen beállítás arra vonatkozóan, hogyha bedugom az USB kábelt, akkor ne töltsön?Mind a PCSuit, mind a telefon szoftver a legújabb. (Korábban E51-em volt, ott a hitelesítéssel/párosítással soha nem volt gond).
-
SEFAN84
aktív tag
Nekem 3 napja van meg.Telepítgettem rá mindent Core Player,LCG Jukebox,Smart Settings,játékok stb...Rengeteget netezek,netrádiózok.Egyszer sem fagyott le és nagyon gyors.Mondjuk nem is szolgáltatós.Gyári független.Nagyon imádom!Nem bántam meg,hogy lecseréltem az N95 8GB-osam

-
Newyorker
addikt
Skacok az E55 mivel jobb az E52-nél?
-
Sztbeni
őstag
Na, megvan a teló. A hsz-t most telóról írom.
-
Sztbeni
őstag
Na, megvan a teló. A hsz-t most telóról írom.
-
Newyorker
addikt
hát sajna a kedvencek felirat nem fér ki, így nekem is marad a start
bár igazán nem tudom mit tegyek bele, mert ami fontos azt kitettem a kezdőlapra ikonként, aztán még ott vannak a funcióbillentyűk, szval lehet felesleges is
-
ferrari1
őstag
válasz
old rocker
üzenetére
pedig csak 1 betű

-
Newyorker
addikt
Amit korábban biztonsági mentésként eltároltunk azt hogyan tesszük vissza a telre?
Mielőtt visszateszi az ember érdemes egy hsrd és soft resetet csinálni? -
ferrari1
őstag
válasz
old rocker
üzenetére
...amit meg tudsz változtatni bármire, amire szeretnéd. Nekem " Start " van.

Preferences - Application name - általad kiválasztott név
-
Newyorker
addikt
válasz
old rocker
üzenetére
csak mert vhol olvastam, h nevet lehet változtatni benne, csak nemtom ez mennyire igaz
-
zzola
titán
Többször összegezve lett már...
Előforduló hibák, a "másik" oldal sz@rul, vagy időközönként egyáltalán nem hall.
Kotyogó elő-és hátlap.
Manapság új-beragadó billentyűzet.
Lelassuló szoftver.
BT kompatibilitási hibák, illetve BT közben lefagyhat.Ha ezekkel együtt tudsz élni, cserébe ezeket is megkapod:
Hosszú készenléti és beszélgetési idő.
"Jól" kinéző készülék.
Nagy tudás. -
Peso
csendes tag
Kellemes karácsonyi ünnepeket kivánok !
-
Peso
csendes tag
Egyre olcsóbban lehet ilyen telefont venni . Pl :http://www.vatera.hu/nokia_e52_pannonos_a_legjobb_aron_159582095.html
-
peugeotmate
addikt
Szerintem inkább olvass vissza, vagy keress rá! Rengeteg pro és kontra van a telefon mellett!
Szvsz ha egy igényes megjelenésű, gyors, nagy tudású készüléket akarsz és ha be is jön, akkor vegyed!
De készülj fel rá, hogy a billentyűzettel, kerettel és esetleg a mikrofonnal bajok lehetnek! De szerintem ha megkívántad akkor ne habozz! 
-
tothm
őstag
Sziasztok! Erősen gondolkodom egy ilyen telefon vételén. Mik a vélemények, tapasztalatok a telóról?

-
Ybear
tag
Csatlakozom: Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
Newyorker
addikt
Fel akarom tenni a Smart Settings progit, ezzel kapcs egy kérdés, hogy a kijelzőn magyarul fog ez megjelenni? Azaz "Kedvencek" lesz a neve? Csak mert az egész tel ugye magyar és angolul gagyin nézne ki

-
eos30d
aktív tag
Mindenkinek "fagyásmentes" Boldog karácsonyt kívánok!

-
peugeotmate
addikt
Boldog Karácsonyt kívánnék én is mindenkinek!
-
Newyorker
addikt
Aztat, mindenkinek Boldog Karéjcsont!
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- OnePlus 15 - van plusz energia
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gumi és felni topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

próbálok visszakeresgélni de naon sok a komment.várok én is minden hasznos infót
.Persze amint ranezek a telora egybol ezt figyelem.
A masik pedig, hogy ez az elso sinbianos? telom, igy eleg nehezen hasznalom. 
(majd folyamatosan adagolom, egyszerre csak egyet

!