- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A karcsúság ára
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma4
tag
Grat az új tulajoknak!
Engem az nem hagy nyugodni, amit az E55 tesztjében a mikrofonnal kapcsolatban olvastam. Kár, hogy a tesztelő nem említi a térerő érzékenységet, de ami jelenséget leírt, mármint hogy ő hallja a másikat, őt pedig nem, ez tipikusan az a jelenség, amikor pl. beszélek egy autóval közlekedővel és távolodik az adótól. Ilyenkor ahogy csökken a térerő először én, mint egyhelyben álló kezdem az ő hangját szaggatva hallani, ő hall engem rendesen, majd ahogy tovább távolodik az adótól, akkor már neki is szaggat, aztán ha tovább megy, jön a bontás.
Nos, ha a telefonnál ez a gyenge térerő érzékelés a gond, ugye a sugárzási adata kb. harmada a mai átlag telókénak, az E51-eshez viszonyítva majdnem a negyede, és ez az oka a jelenségnek, akkor alapjában használhatatlan a telefon, értelme sincs mást nézni. Tehát kérném szépen a tulajokat, hogy tapasztalataikat osszák meg velünk azzal kapcsolatban, hogy átlagosnál kisebb térerővel bíró helyeken használható-e a teló, nem jelentkezik-e a mikrofonos probléma, hallanak-e a túloldalt...
Előre is köszönve!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kecses, 8 óra beszélgetésre képes Nokia E52 repertoárjában HSUPA, GPS, WLAN, 3,2 megapixeles kamera és az üzleti funkciók legjava szerepel.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egyéni arckép OFF
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Politika
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest