- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ankhiszesz
tag
Én úgy érzem sikerült döntenem (még nem biztos ), így hát decemberben Én is beszerzek egy E52-est (hátha lesz addig fekete is, mást nem befestem ). Viszont addig szeretném kitanulni, így hát némán ugyan, de követem ezt a fórumot, elolvasok mindent amit írtok.
Jön az első adag kérdés, ami most így hirtelen eszembe jut és még nem találtam, hozzá megfelelő infót, az eddigi hozzászólásokban.
Nesze:
1; A funkció gombok mennyire programozhatóak át a főmenüben? És mik a váalsztható opciók? (gondolok itt a két legfelső gombra és a d-pad-ra - nem a házikóra és tsi-ra)
2; Az aktív készenlét elemei mennyire behatároltak? Mik jellenek meg az aktív készenlétben?
Egyenlőre ennyi, ha útközben még eszembe jut valami, akkor kérdezek, de nagyjából már mindenre válaszoltatok
Megjegyzem Én a GPS-t előreláthatólag nem is fogom használni és az e-mailt se nagyon, telepítgetni is csak ritkán, szóval ha csak a szolgáltatáskínálatot nézem, akkor ez a telefon nem nekem való, viszont külsőre rohadtúl bejőn, annyra, hogy muszály vennem egyet.[ Szerkesztve ]
Nokia 3330>Nokia 6610>Nokia 6230>Nokia 6233>Nokia E52>(Samsung s5230 és Galaxy S5 koncertfon)>Alcatel ot995>Huawei P6>Huawei P9>Xiaomi MI9T Pro>ZTE Axon 40 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest