Hirdetés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: A Banggood adja legolcsóbban a Blitzwolf okos mennyezeti lámpáját
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
gybeger
csendes tag
Sziasztok!
Bizonyos videó(ka)t nem játszik le a teló, pedig ugyanolyan formátumra konvertáltam, mint a többit. Azt írja ki, hogy játsszam le részlegesen. Erre hang van, kép nincs.
Mi lehet ez? Tud valaki segíteni? -
gybeger
csendes tag
Sziasztok!
A telóm valamivel több, mint fél éves, eddig hibátlanul működött. Most azonban kijött rajta egy.Tegnap nem tudtam kioldani a billentyűzárat, nem reagált a gombnyomásokra. Akksi ki-be, kéri a pint, de nem tudtam beírni. Eltelt pár óra, majd újrapróbáltam. Ekkor már be tudtam írni,majd perceken keresztül ugrált a menüpontok között, olyan volt kb. mintha marha gyorsan nyomogatnám randomra a gombokat. Aztán minden a régi lett, de ma megint előjött a dolog.
Mi a franc ez? Találkozott már valaki hasonlóval? -
gybeger
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm a hozzászólásokat, megoldódtak a problémáim.
A kártyaproblémát a formázás oldotta meg.
A WLAN gondot pedig az, hogy a router beállításainál a channel-t átállítottam(ezt asszem egy külföldi fórumon olvastam). -
gybeger
csendes tag
Sziasztok!
Ma vásároltam egy ilyen telót, és van vele némi probléma. Az egyik az elejétől fennáll: nem ismeri fel a memóriakártyát. A telóval együtt vettem, 2gb-os Sandisk. Van esetleg valami ötletetek?
A másik probléma a WLAN. Ezt rögtön az elején kipróbáltam, felismerte az itthoni hálózatot, kérte a kulcsot, és ment. Most viszont már nem igazán működik... A kereséskor látja, csatlakozáskor azonban azt írja, hogy nem található WLAN hálózat. Nem emlékszem, hogy bármit is elállítottam volna.
Nagyon örülnék, ha valaki tudna nekem segíteni ezekben!
előre is kösz, gy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Nokia E50 utódja olyan telefon, ami méltó az előd szellemiségéhez.
- Direct One (műholdas és online TV)
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Gyúrósok ide!
- Mobil flották
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest