Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• atesss

addikt

Ma délután megyek el egy haverommal megvenni az E51-esét.
    Én is ezt akarnék venni majd, ezért korábban már elég sokat nézegettem ezt a fórumot is, hogy mi mindent meg lehet oldani vele.
    Milyen progikat érdemes felrakni rá? (Ha tudtok egy hsz-t, ahol leírta már valaki ez nagyjából, az is jó lenne).

Ami az elsők közt érdekelne, az a WLAN-on keresztül ingyen telefonálás Fring-el, bizonyos SIP szolgáltatókon keresztül vezetékes számra.
    Ezt ahogy emlékszem (már volt vagy 2-3 hónapja, amikor utoljára jobban nézegettem a topicot), elég bonyolult volt beállítani, erről nem tudtok valami konkrét leírást ?
    Meg milyen szolgáltatókkal megy egyáltalán ?
    Meg elvileg nem csak Fring-el megy, hanem olyat is olvastam, hogy valaki berakta a Nokia telefonkönyvbe, és egy adott emberhez van "SIP szám" is, amivel WLAN-on keresztül hívod, ingyenes vagy fizetős (mobilra, külföldről hasznos) SIP szolgáltatón keresztül.
    MSN-ezésre, lehetőleg azon keresztüli hangra is, ha ez megy milyen programok jók ?

Az aláírás kérésének hackelése milyen programokhoz kellene, amit nem lehet anélkül megoldani ? Mert abba lehethogy nem megy bele haverom, pedig semmilyen nem eltüntethető módosítást nem okoz a telefonon, nem?

Videólejétszásra érdekelne még egy progi, ami stream-et is tud, mivel itthonról akarok egy video stream-et szolgáltatni a bekapcsolt asztali gépről (nemsokára veszek tunerkártyát is, és akkor lehetne az E51-en TV-t nézni, csak a csatornaváltás lesz még egy nehéz dolog).
    Ezt milyen formátumban lenne jó, amit jól bír az E51, 320*240-ben mondjuk 512kbps (vagy 256kbps, hogy a PDA-mra 1.1-es BT-n átküldött net is elbírja) -el.
    Az E51-es álltal WLAN-on fogott net BT-n PDA-ra való továbbításához kell valami program, vagy magától megy egyszerűen, mint ahogy a gépről szedett netet is 2 perc alatt beállítottam ?

Youtube lejátszásra is volt valami jó program.
    Meg volt egy trükk, hogy hogy lehet lementeni a böngészővel egy fájlt, álltalam megadott helyre. (pl. egy torrent fájt)
    Torrentezésre milyen programok vannak ?

Meg még valami függvényrajzoló programot akarok kipróbálni én, ismertem is egyet korábban, de már nem emlékszem a nevére, ilyet tud valaki ?

Új hozzászólás Aktív témák