- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
PietPunto
tag
Olvasgattam itt a készenléti idő pro és kontra kommentjeit, és az a véleményem hogy egy színes kijelzős (pláne érintős) telefonnál a 2-3 nap készenléti idő abszolút elfogadható. A monokróm kijelzők eltűnésével egyidejűleg búcsút inthettünk az egy feltöltéssel 5-6-7 ne adj Isten még tovább üzemelő akkumulátoroknak. Ami pedig az akksi töltöttségét figyelő progikat illeti én már jó ideje az iON Battery Timert használom. A C7-re is ezt raktam fel. Továbbá nem árt ha egy olyan alkalmazás is van pl. Taskman amivel látjuk hogy melyik alkalmazás is fut a háttérben, tapasztalatom hogy hiába lépek ki pl. a naplóból a Taskman akkor is mutatja hogy fut a háttérben. Egy ici-picit még lehet játszani a készenléti idővel úgy is hogy átállítjuk a működési paramétereket. Mondjuk állandó GSM-re, mert ugye tudvalévő hogy az állandó GSM/3G közötti váltogatás is csökkenti a készenléti időt. Ja a C7-esem meg 1 hét után rendesen imádom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett a Nokia második Symbian^3-mal szerelt készüléke, mely elegáns és gyönyörű külsőt kapott.
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Rendszergazda topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- GTA VI
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- GTA IV
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest